Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Искаш да кажеш ,че си продал и то даже леко НАД върха??
И през цялото време когато спорехме си бил мечка,но си се преструвал на бик???
- 1 like
Коментар
-
Искаш да кажеш ,че си продал и то даже леко НАД върха??
И през цялото време когато спорехме си бил мечка,но си се преструвал на бик???aTer x0,=+пушка000
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе го мисли ти него, - кросирал ще да е от по високите нива
И през цялото време когато спорехме си бил мечка,но си се преструвал на бик???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНякой ще трябва да черпи
Засега само докосна тройката
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеТози купувач на 3,33/3,34 ме кефи много ,но докато цената е под 3,42 графиката гледа по скоро надо........Last edited by tandem; 10.10.2023, 16:43.
- 1 like
Коментар
-
Казано само преди 5 дена.После що го взимали за присмех всички
интата и той се загуби някъде ??.......Винаги е така,на дъмповете никакви ги няма
Не го мисли ти него, - кросирал ще да е от по високите нива
- 1 like
Коментар
-
отиде и дивидента и всичко
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеПри осигурен дивидент от минимум 24ст. много ме съмнява, че може да отиде под 3лв.
интата и той се загуби някъде ??.......Винаги е така,на дъмповете никакви ги нямаLast edited by petrg5s; 10.10.2023, 16:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
При осигурен дивидент от минимум 24ст. много ме съмнява, че може да отиде под 3лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеАкцията вече не е и никога няма да бъде, това което беше. Първо защото добрите и евтино купени земи се продадаха, второ - безумието със субсидиите и високите цени и ренти ще секне. Съвета ми е да разпродадеш на тези все още добри цени и насочиш парите другаде. Аз вече го направих, а бях тук от IPO-то и съм стигал в определен момент до шестцифрено число акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеРаботата отива на голям банкет
И ако махнем шегата на страна, не съм много оптимист за хартийката в средносрочна прогноза.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар