If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Т. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.
Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.
Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.
Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.
Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
Тук сигурно също може да се оплескат нещата.
Защо си писал толкова много,като всичко е казано в последното изречение?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Т. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.
Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.
Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.
Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.
Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
Тук сигурно също може да се оплескат нещата.
Супер, тука ги виждам поне 8.5-9% чисто сигура през новата година. За 3 месеца хич не е зле. Свеж кеш преди дивидентите на повечето компании.
Ако вземат се събудят Април и мечките от зимния си сън та да нагазят малко биците - бомба ще е .
Аз намалих последната седмица малко дела си тука с около 10-на % че ми трябваше свеж ресурс допълвайки тук таме. Притеснявах се да не отърва питомното някъде аче биците бая рога наизвадиха.
Ма вероятно ликвидационната ще ми ги компенсира, тъй като си правех по-консервативни сметки за около 2.45-6.
Струва ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
Te няма да си и 10-тина %, ако си придобил под лев тук, на някой може да му е по-изгодно да продаде през борсата вместо да чака и да изчислява и доказва цени на придобиване (а и да влиза в отношения с нашата държавна администрацийка
Не е препоръка!
Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.
Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ
По-кротко чадo, (че да не заблудиш народеца.) Разбираме те, силно си бил депресиран дълго време, сега подскачаш, като кукуряк. Мен например ме гложди едно съмнение, че освен 2-3 позиции, които се поизбалончиха (екстремно), всичко друго си остава същото и инерцията на балонерите може да стигне за още 2-3 позиции и ... толкова. После може да е все същото безвремие. Така, че обмисли си добре стратегията, идват и иазбори, а и Няма едно и също повторение на балонирането, всеки път ще има разлики. Сегашната разлика от 2007-ма може да е, това, че всяка позиция си е сама за себе си. Та не бързай да скачаш, като пърле пред майка Без препоръка, разбира се
Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.
Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ
Ако си реализирал загубата в същата година в която реализираш печалба от ликвидацията, не можеш ли да приспаднеш от печалбата?
няма как като реализираш загуба, с нея да увеличиш цената на придобиване! Нали?
Така че, ... гледай цената на придобиване и ликвидационния дял. Няма никакво значение какво си реализирал като спекулативен фин. резултат!
Какво значение има загубата. Ликвидационния дял ще е вйрху разликата между крайния ликвидационен дал и цената на придобиване. Няма интересен момент тук.
Ако си реализирал загубата в същата година в която реализираш печалба от ликвидацията, не можеш ли да приспаднеш от печалбата?
Коментар