IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мен ума не ми побира как смятат да направят доходност 500%, освен ако не засеят канабис, разбира се. Така може и по-висока доходност да докарат. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
      Това сериозно ли е?
      Не знам.Казаха ми, че било намерение.Просто ума ми не го побира как тази земя ще бъде продавана след 7г.

Коментар

• Това сериозно ли е?

Коментар

• Вчера от Елана ми казаха, че се готвело токова увеличение със 100 млн. лв и направо ме шашнаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от XP1
            Колеги, според Вас имаше ли смисъл да се купуват сега акции на ELARG, след като напролет ще има ново увеличение на капитала?
            Много логичен въпрос.

Не знам само , това увеличение със сигурност ли ще се случи.

Коментар

• Колеги, според Вас имаше ли смисъл да се купуват сега акции на ELARG, след като напролет ще има ново увеличение на капитала?

Коментар

• tozi find mai shte e ubezishteto na BFB neshto kato zlatoto na vyn

Коментар

• Abe zavisi ot lihvata, ama bogat ot tazi tranzakzia njama da stanesh

Коментар

• Здравейте.
                    Нов съм,имам въпрос :

Заявих 10 000 ELARG от новото увеличение на капитала.
                    Заслужава ли си да изтегля заем за да ги купя,тъй като нямам
                    цялата сума ?
                    Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от karlson
                      kaputov , нещо май пропускаш
                      Вярно,извинявам се пропуснах факта,че емисионната е 1.20!
                      Аз съм в АТЕРА(понапълних гушката от продажбата на права) и за това.........Още веднъж се извинявам!

Коментар

• Yes!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                          Е как ще са ниски?Очаквам след излизане на новите акции цени от 1.18-1.25,даже и това е много.
                          Не знам защо има толова купувачи до 1,25 като днес можеха да си купят права на 0.3(което прави около 1.06 с комис. и такси за акция).

При ATERA разликата е доста по-малка.
                          Минималната цена на аукциона беше 0,26 лв, което прави над 0,03 лв на акция. Максималната беше 0,45 лв май. Като ги прибавим с 1,20 става малко над 1,23 за минимална и около 1,26 за максимална. Казвайки "не знам защо" показваш некомпетентността си по въпроса. Не искам да те обидя просто внимавай повече в сметките. Пазара е определил тази стойност и не е зле да я приемеш за реална. Няма по-точна преценка от пазарната! На фона на БФБ в момента акциите на Елана фонд за земеделста земя изглеждат доста привлекателни. Това също влиза в цената
                          Успех!
                          Keep walking ...

Коментар

• kaputov , нещо май пропускаш

Коментар

• Е как ще са ниски?Очаквам след излизане на новите акции цени от 1.18-1.25,даже и това е много.
                              Не знам защо има толова купувачи до 1,25 като днес можеха да си купят права на 0.3(което прави около 1.06 с комис. и такси за акция).

При ATERA разликата е доста по-малка.

Коментар

• Sa tezi niva na pravata, akciite ostavat-( ELARG) mnogo nmiski. O4akvam do mesec da idat na 1.40

Коментар

Working...
                                X