IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Не се шашкайте, само гледайте, как ще направят някои хора едни бързи 100-200%, за няма и месец.
    Тва от .068 или от .086 го смяташ?
    polax, усредняването знаеш лафа за него, ама пък е и теоретичен шанс за по-бързо изсулване по пантофи от позицията. Същевременно е и добре дошло за притежателите в момента, какъвто си и ти.
    Препоръки нямам!

Коментар

Не се шашкайте, само гледайте, как ще направят някои хора едни бързи 100-200%, за няма и месец.
      Дано си права, аз вече не се "шашкам" от нищо

Коментар

• Не се шашкайте, само гледайте, как ще направят някои хора едни бързи 100-200%, за няма и месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          това от утре ли трябва да качи поне 300%, че да изляза сух
          Не е препоръка за нищо!
          Не е мисия невъзможна...

Коментар

• Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнение
            Що не усредниш малко...
            Не ми се рискува, каквото стане от тука нататък това е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Не е препоръка за нищо!
              Що не усредниш малко...

Коментар

Нагоре с мин. по 10% на ден
                Не е препоръка за нищо!
                Last edited by polax; 06.06.2013, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  То затова сигурно върна цената.
                  Питаме се: А сега накъде?
                  Нагоре с мин. по 10% на ден

Коментар

• То затова сигурно върна цената.
                    Питаме се: А сега накъде?

Коментар

• Толкоз чакане и накрая ни вопъл, ни стон:
                      Уведомяваме Ви, че на 04.06.2013г. Фонд Имоти АДСИЦ сключи окончателен договор за покупко-продажба под формата на нотариален акт, с който продаде на Европейския Съюз...

Коментар

• Аз пък изобщо не съм запознат с наемите в софиа.Не съм реал естате девелъпър,нито брокер на имоти

дай ми примери на сгради където наемите са по ниски и са пълни сградите.не само по-ниски на обяви из нета.А в бенч марка тауър колко пари искат.
                        Last edited by vabo_2008; 05.06.2013, 15:50.
                        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Въобще не съм наясно с този пазар в София, но гледам че другите успяват да отдават на доста по-високи цени. А според теб възможно ли е обособяване на отделни помещения и продажбата им на парче?
                          Питай собствениците на сградата. Може що да не може.Стига те да са съгластни,но това значи все едно да смъкнат наемите,явно не искат.Ако изрежеш само правоъгълната форма от етажа и я заградиш със стена, и ти дадат само нея,но така ще им остане площ с параболични стени празна от ,която не взимат наем
                          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Въобще не съм наясно с този пазар в София, но гледам че другите успяват да отдават на доста по-високи цени. А според теб възможно ли е обособяване на отделни помещения и продажбата им на парче?
                            Отдават да. Важното е стените да са с прави ъгли.Ако не са се губи площ.А повечето софтуерни фирми в София правят софтуер на ниско ниво и нямат ,кой знае какви големи приходи(това,че някои казват взимали големи заплати е понеже повечето българи са много бедни и 1000-2000 им се виждам на тях много пари .На пръсти се броят сериозните софтуерни фирми в София,които правят по-сложен софтуер и имат големи приходи.Аз не съм влизъл вътре в сградата. Гледах един чалга клип беше снимат върте. Не съм запознат много вътре как е.Не съм и се интересувал за наем да ми покажат чертежи или на живо.Колко искат там наем.Според мен Капитала отсреща има по-голям потенциал да влязат хора в него или Милениума.Телерик почна преди няколко месеца да си строя сграда ,не им хареса нищо в София.или искам много пари или не им харесва разпределението
                            Last edited by vabo_2008; 05.06.2013, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                              много трудно баце.Сградата е красива,но за бизнес е калпава.губи се работна площ с тези параболични стени.КАто имаме предвид,че софтуерната индустрия наема повечето офиси в София.А Индийците последно време толкова подбиват цените на софтуера,всеки гледа да пести от наем
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                                Е незнам какво му е смешното. Това си беше чисто лобиско решение. Пипалата на октопода са дълби, да не кажа безкрайни.
                                Ти беше ли на коментираното ОСА! Дай аргументи за твърдението си... Поради липса на кворум се провежда ОСА след 14 дни, нали.... Акционерната книга е актуална към датата на предходното ОСА. И ти очакваш че има градски съдия, които ще пусне решение на ОСА, взето от акционерен състав, различен от посочения в ТЗ!!!!!!!

Неактуалната акционерна книга, кой я е пробутал!И всичко това е проспано от хората, които са провели ОСА!

Коментар

Working...
                                X