IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Oколо 1 млн акции - 4 % от капитала
    някой побърза да се застрахова и ми се чини, че е от старите хакционери. Ако е така, то може да видим засилване на интереса до датата, която дава право на участие в оса-то. Имам

Коментар

• Първоначално изпратено от zashtotaka Разгледай мнение
      Някой дали е преброил какъв обем се прехвърли през последните 2-3 седмици?
      На мен ми се струва, че е под 1%. Причината за интерес според мен може да е една от трите:
      1. осигуряване на гласове за събранието (1% не помага толкова много)
      2. очаквания за отчет(?)
      3. чиста спекула

Какво мислите?
      Oколо 1 млн акции - 4 % от капитала

Коментар

• Някой дали е преброил какъв обем се прехвърли през последните 2-3 седмици?
        На мен ми се струва, че е под 1%. Причината за интерес според мен може да е една от трите:
        1. осигуряване на гласове за събранието (1% не помага толкова много)
        2. очаквания за отчет(?)
        3. чиста спекула

Какво мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
          Все пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.
          Съгласен напълно. В тая държава хората лека полека трябва да се научат да носят отговорност за действията си. Това е типичен случай, поздрави на хората които са се захванали с борбата справедливостта да тържествува поне в този случай. Защото иначе овците само знаят да бъдат стригани!!! Нямам акции
          Last edited by marinbg; 07.01.2016, 16:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
            Все пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.
            тука е добре всеки от форума да даде 1-3 хил. лв., бълха ги ухапала и да превземем дружеството и да потърсим отговорност от когото трябва.

Коментар

• Все пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Какво според теб може да се случи? Ще отмените сключената сделка и подписаните договори? Ще изгоните генчев и ще му платите голямата компенсация? Тука вече е пито - платено... Остава да се платят задълженията и да се ликвидира дружеството + един проект на Боровец, който, ако имате късмет, да си делнете нещо от него.

Не ме разбирай погрешно, най-чистосърдечно ви желая успех, но не виждам добра инвестиция в тая мътна обстановка. Дано да съжалявам, че съм продал .
                А дано ...но надали.....

Коментар

Какво според теб може да се случи? Ще отмените сключената сделка и подписаните договори? Ще изгоните генчев и ще му платите голямата компенсация? Тука вече е пито - платено... Остава да се платят задълженията и да се ликвидира дружеството + един проект на Боровец, който, ако имате късмет, да си делнете нещо от него.

Не ме разбирай погрешно, най-чистосърдечно ви желая успех, но не виждам добра инвестиция в тая мътна обстановка. Дано да съжалявам, че съм продал .
                  на генчо не знам дали има компенсация, но тя може да падне на оса с промени в устава

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    И ти не си прав. Трябваше да изчакаш общото събрание, какво ще се случи.

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Аз, честно казано, тези дни си продадох последните акции... Реално погледнато и аз не виждам никакъв потенциал
                      И ти не си прав. Трябваше да изчакаш общото събрание, какво ще се случи.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ами ако последните дни преди събранието някой реши да посъбере малко акции от пазара на пазарни опитвайки да спечели гласове..........Примерно....!
                        Това си е все някаква перспектива мисля!

Коментар

• Аз, честно казано, тези дни си продадох последните акции... Реално погледнато и аз не виждам никакъв потенциал
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Честно казано не разбирам хората, които купуват тук. Явно някой си прави спекулации. Рискът тук е огромен, като няма възвращаемост, която да го оправдае.
                            един вид опция с падеж до средата на февруари

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                              Кой иска да купува за без пари 100 000 х 0,03 ?
                              Честно казано не разбирам хората, които купуват тук. Явно някой си прави спекулации. Рискът тук е огромен, като няма възвращаемост, която да го оправдае.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Кой иска да купува за без пари 100 000 х 0,03 ?

Коментар

Working...
                                X