Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zashtotaka Разгледай мнениеНякой дали е преброил какъв обем се прехвърли през последните 2-3 седмици?
На мен ми се струва, че е под 1%. Причината за интерес според мен може да е една от трите:
1. осигуряване на гласове за събранието (1% не помага толкова много)
2. очаквания за отчет(?)
3. чиста спекула
Какво мислите?
Коментар
-
Някой дали е преброил какъв обем се прехвърли през последните 2-3 седмици?
На мен ми се струва, че е под 1%. Причината за интерес според мен може да е една от трите:
1. осигуряване на гласове за събранието (1% не помага толкова много)
2. очаквания за отчет(?)
3. чиста спекула
Какво мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнениеВсе пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.Нямам акции
Last edited by marinbg; 07.01.2016, 16:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнениеВсе пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.
Коментар
-
Все пак ако акционерите не се преборят за правата си и да защитят инвестициите си, винаги ще съжаляват! Утре ще си купим акции на друго дружество и то ще направи същото. Как искате да има капиталов пазар с утвърдени и прозрачни практики? Така пари не се изкарват, запомнете! Има принципи, които ако човек не спазва в живота, потъва и връщане назад няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво според теб може да се случи? Ще отмените сключената сделка и подписаните договори? Ще изгоните генчев и ще му платите голямата компенсация? Тука вече е пито - платено... Остава да се платят задълженията и да се ликвидира дружеството + един проект на Боровец, който, ако имате късмет, да си делнете нещо от него.
Не ме разбирай погрешно, най-чистосърдечно ви желая успех, но не виждам добра инвестиция в тая мътна обстановка. Дано да съжалявам, че съм продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво според теб може да се случи? Ще отмените сключената сделка и подписаните договори? Ще изгоните генчев и ще му платите голямата компенсация? Тука вече е пито - платено... Остава да се платят задълженията и да се ликвидира дружеството + един проект на Боровец, който, ако имате късмет, да си делнете нещо от него.
Не ме разбирай погрешно, най-чистосърдечно ви желая успех, но не виждам добра инвестиция в тая мътна обстановка. Дано да съжалявам, че съм продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИ ти не си прав. Трябваше да изчакаш общото събрание, какво ще се случи.
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз, честно казано, тези дни си продадох последните акции... Реално погледнато и аз не виждам никакъв потенциалThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЧестно казано не разбирам хората, които купуват тук. Явно някой си прави спекулации. Рискът тук е огромен, като няма възвращаемост, която да го оправдае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеКой иска да купува за без пари 100 000 х 0,03 ?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар