IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Истината е, че и двете сгради (цариградско и раковска) могат и ще станат много хубави и знакови за София. Архитектурата им е много над средното ниво за сгради строени в последните години. Проблемът е, че се надцениха зловещо или по-скоро подцениха рисковете да бачкаш с много дълг и без източници на свежи пари. Кризата ги е притиснала до стената - по-скоро банките и според мен в момента банките кредитори решават какво точно и как да се случи с имотите. Ако в даден момент се окаже, че има купувачи за сградите ..които могат да се договорят с кредиторите ще стане нажижено за бенча.

Въпрос на време е имотите да привлекат интерес на добра цена. То и сега вероятно има мераклии но да ги вземат без пари...

Не знам как седи нормативно въпросът с увеличение на капитала при АСЦИД .. но ако управляващото дружество (Бенч и компания) искат да запазят имотите може да се помисли някаква схема за набиране на капитал и залъгване на банките поне за 1 година. А мине ли сделката за раковска ще има пари за още 1, До тогава цариграско ще е приключил ремонта и ще има метро пред сградата (супер+)

поздрави и успех

имах (вече нямам акции)

ПП това със смяната на името ...беше тъпо.
    Last edited by bertram; 02.05.2011, 12:55.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
      на Веско и Сие им се искаше да не се занимават с наематели дребни, а да продадат цялата сграда на Цариградско наведнъж, но сега ще трябва с малката кошница да тръгнат, изглежда за добра цена на тази сграда ще трябва да се чака.
      Да и на мен така ми се стува, от както има разрешително за ползване на сградата. Говорят само за продажба но не и за отдаване под наем.
      А я вижте ФНИ каква печалба докара предимно от наеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Една от слабостите на мениджмънта на Бенча е липсата на качествен брокер, като да кажем Колиърс например......Нали се сещата на Цариградско, за инвестицията на Соравия, която е незаета все още и в съседство инвестицията, която се мениджираше от Колиърс-помните огромния транспарант на фасадата на Виваком с техния телефон , които успяха да вкарат наематели в ДеМола и не само....

Един качествен посредник притежава ценна информация за потенциални наематели и купувачи, освен това може да бъде полезен при изготвянето и ориентацията на инвестиционния проект към потенциални наематели и купувачи....

Отдаването на сградата под наем или продажба, имам впредвид ББС центъра, започва не от момента на издаването на разрешението за ползване, а от момента на разрешението за строеж...От тогава са минали над 4 години и нищо не е направено, какво да кажа Слабо Брокеруване....

През целия период на съществуване на Бенча, не се направи нищо за осигуряване на положителни потоци от наеми.....А какво направихме, купихме, построихме и недостроихме имоти на кредит, на които не можем да плащаме лихвите........

Генчев иска нов мандат, нали чете Форума, може да напише нещо без да наруши закона, нали....Аз поне не знам за някаква негова програма за следващите му 5 години мандат, като ИД, евентуално.....
        на Веско и Сие им се искаше да не се занимават с наематели дребни, а да продадат цялата сграда на Цариградско наведнъж, но сега ще трябва с малката кошница да тръгнат, изглежда за добра цена на тази сграда ще трябва да се чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Една от слабостите на мениджмънта на Бенча е липсата на качествен брокер, като да кажем Колиърс например......Нали се сещата на Цариградско, за инвестицията на Соравия, която е незаета все още и в съседство инвестицията, която се мениджираше от Колиърс-помните огромния транспарант на фасадата на Виваком с техния телефон , които успяха да вкарат наематели в ДеМола и не само....

Един качествен посредник притежава ценна информация за потенциални наематели и купувачи, освен това може да бъде полезен при изготвянето и ориентацията на инвестиционния проект към потенциални наематели и купувачи....

Отдаването на сградата под наем или продажба, имам впредвид ББС центъра, започва не от момента на издаването на разрешението за ползване, а от момента на разрешението за строеж...От тогава са минали над 4 години и нищо не е направено, какво да кажа Слабо Брокеруване....

През целия период на съществуване на Бенча, не се направи нищо за осигуряване на положителни потоци от наеми.....А какво направихме, купихме, построихме и недостроихме имоти на кредит, на които не можем да плащаме лихвите........

Генчев иска нов мандат, нали чете Форума, може да напише нещо без да наруши закона, нали....Аз поне не знам за някаква негова програма за следващите му 5 години мандат, като ИД, евентуално.....
          +1

Коментар

• Една от слабостите на мениджмънта на Бенча е липсата на качествен брокер, като да кажем Колиърс например......Нали се сещата на Цариградско, за инвестицията на Соравия, която е незаета все още и в съседство инвестицията, която се мениджираше от Колиърс-помните огромния транспарант на фасадата на Виваком с техния телефон , които успяха да вкарат наематели в ДеМола и не само....

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
              Ще има ли ОСАФ и кога ?
              Тате каза че ще ми купи колело.....ама някой друг път.

Коментар

• ОСАФ

Ще има ли ОСАФ и кога ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Да, Уникредит бяха. Или им свършиха или имат още съвсем малко в сравнение с бидовете по позицията

Пичове, малко по-рано имах открит и доста позитивен разговор с г-н Генчев.
                  Той има желание да присъства на среща с нас, по-активните индивидуални инвеститори и представители на ПФ и да обсъдим нашите идеи, предложения и въпроси във връзка с предстоящото ОСА и евентуални промени в СД на дружеството.
                  Както и преди съм казвал, позитивния подход е най-удачен за всички акционери и няма нужда от излишна агресивност или конфронтация. Предлагам в началото на следващата седмица да организираме срещата, за да имаме и технологично време за вписване на допълнителни точки към дневния ред на ОСА.

Имам акции във Фонд имоти АДСИЦ и мнението ми не бива да се приема като препоръка за търговия с книжа на дружеството
                  Тоя Ви плацика с хладка вода, успива ви и се чуди как да изкопчи информация от Вас за да предприеме по-успешна защитна реакция. Някой да е вижда куче да пуска кокал ? Ама пък щом Ви харесва и по този параграф да ви клатят....... то явно вече е взело да ви харесва ........

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Да, сега ми потвърдиха, явно са имали още, но би трябвало това да са били последните процент и нещо от капитала
                    Колко ли още "последни" има не се знае....

Коментар

Да, Както и преди съм казвал, позитивния подход е най-удачен за всички акционери и няма нужда от излишна агресивност или конфронтация.

А ние така обичаме на ОСА да има полиция и бодигарди вкопчени в люта битка и скачащи от прозорците миноритари и мажоритари без парашут......

Коментар

• Да, Уникредит бяха. Или им свършиха или имат още съвсем малко в сравнение с бидовете по позицията

Пичове, малко по-рано имах открит и доста позитивен разговор с г-н Генчев.
                        Той има желание да присъства на среща с нас, по-активните индивидуални инвеститори и представители на ПФ и да обсъдим нашите идеи, предложения и въпроси във връзка с предстоящото ОСА и евентуални промени в СД на дружеството.
                        Както и преди съм казвал, позитивния подход е най-удачен за всички акционери и няма нужда от излишна агресивност или конфронтация. Предлагам в началото на следващата седмица да организираме срещата, за да имаме и технологично време за вписване на допълнителни точки към дневния ред на ОСА.

Имам акции във Фонд имоти АДСИЦ и мнението ми не бива да се приема като препоръка за търговия с книжа на дружеството

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Уникредит ли е продавача?
                          Да, сега ми потвърдиха, явно са имали още, но би трябвало това да са били последните процент и нещо от капитала

Коментар

• Уникредит ли е продавача?

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Нагълтах се пак като поп на задушница
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Що ми се струва че ще има скоро рев и сополи
                              Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

Нагълтах се пак като поп на задушница
                                пак ли уникредит? не им ли свършиха?

Коментар

Working...
                                X