IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нагълтах се пак като поп на задушница

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      НА мен ми е много интересно как компанията смята да посрещне текущите си задължения за тази година от над 16 милиона текущи пасиви ?

Мисията е невъзможна ако не се продаде нещо...
      Никой нищо не казва по въпроса... Така като гледам нещата вървят към просрочие
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Евалата
        Особено за въпроса: "Е ак се става акционер в такава фирма? " И за отговора: "За мен на 5ст.Не на 20"
        Не е препоръка ))
        Класика!

Коментар

Евалата
          Особено за въпроса: "Е ак се става акционер в такава фирма? " И за отговора: "За мен на 5ст.Не на 20"
          Не е препоръка ))

Всичко е за спекулата....

То и Химкото не става,,ама си спомням,че преди години бях направил Бая далавера.Тук предстои ОСА,,,,,МОЖЕ да изкочи някой заек

Н е препоъка.

А за 5те ст.......има една оферта от доста време на 5.1ст за 100К броя..........моя е.........не съм се отказал от тази цена,

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Абе ти като реши даа ставаш акционер тук.прочете ли поне един отчет.Ми те към 31дек2010 имат 1К кеш.........миналата година са продали прраво за строеж ...ама тези пари са отишли по лихви и заплатиТази година мат да плащат на ОББ май към 3милки.Стопили са премирниа си резервот последното увеличение на капитала за 2-3г с около 5мил лева.

Е ак се става акционер в такава фирма.За мен на 5ст.Не на 20

Аз не лъжа никого.Това са неща от последни отчет.Не претедирам за точни цифри..

Тук е въпрос на месец -два .....ако не продадат сградата в този период..............може след това да не е тяхна.

Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам от тези......
            Евалата
            Не е препоръка ))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Еееее Петре........може пък да изкочи заек от тук........

На тези цени......ако банките не вземат всичко,пък и да го вземат.пак трябва да остане...поне така ми казват сметките...
              Смени си калкулатора

Коментар

• Еееее Петре........може пък да изкочи заек от тук........

На тези цени......ако банките не вземат всичко,пък и да го вземат.пак трябва да остане...поне така ми казват сметките...

Коментар

• НА мен ми е много интересно как компанията смята да посрещне текущите си задължения за тази година от над 16 милиона текущи пасиви ?

Мисията е невъзможна ако не се продаде нещо...

Коментар

Тази тема ...замлъкна.
                    Никой ли няма да каже нещо тук

Какво стана .......и аз взех ,че станах акционер......Кръвта спекулантска играе в мен.........Скромно с 50К

............
                    Темата е със затихващи функции, точно като компанията.
                    Битият бит и Бетина

Коментар

• Тази тема ...замлъкна.
                      Никой ли няма да каже нещо тук

Какво стана .......и аз взех ,че станах акционер......Кръвта спекулантска играе в мен.........Скромно с 50К

............

Коментар

Батя, печатна грешка. Бройките са 30000. Нооо... без лимонката не се давам Не е препоръка ))
                        Донахендри ли се с още 27000 броя

Коментар

Батя, имам малко акции, към 3000 бройки. Толкова бройки не са интересни за осаф. Нооо, ако слезе може да хапна още и да се присъединя към осаф. Разбира се, само ако подшушнеш за някоя нова лимонка. Ако не ми кажеш лимонка, съм готова да губя и без да ходя на осаф ))) Не е препоръка.
                          Батя, печатна грешка. Бройките са 30000. Нооо... без лимонката не се давам Не е препоръка ))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                            Къде къде по-добре ще е да си в управлението на обслужващото дружество
                            Можете и да наминете покрай сградата на Раковски, да поговорите с работниците.
                            Не съм юрист, но така както аз ги разбирам нещата те са следните.

Според устава на дружеството за съвета на директорите променя обслужващото дружество и то само при единодушно решение, а в същото време за промяна на съвета на директорите изискваното мнозинство е 4/5 от присъстващите.

което означава че с 20% +1 от акциите може да се блокира всяко решение касаещо промяна на съвета на директорите, а от тук и на обслужващо дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Интересно ми е кой ще иска да бъде в управление на дружество, което рискува да изпадне в несъстоятелност в периода на мандата на това управление. И аз да бях и аз щях да направя всичко възможно да се махна.
                              Къде къде по-добре ще е да си в управлението на обслужващото дружество
                              Можете и да наминете покрай сградата на Раковски, да поговорите с работниците.
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Да да... кажете къде ще е. Доста хора ще дойдат.

Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                                Кога и къде ще е ОСАФ?
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X