If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ти като реши даа ставаш акционер тук.прочете ли поне един отчет.Ми те към 31дек2010 имат 1К кеш.........миналата година са продали прраво за строеж ...ама тези пари са отишли по лихви и заплатиТази година мат да плащат на ОББ май към 3милки.Стопили са премирниа си резервот последното увеличение на капитала за 2-3г с около 5мил лева.
Е ак се става акционер в такава фирма.За мен на 5ст.Не на 20
Аз не лъжа никого.Това са неща от последни отчет.Не претедирам за точни цифри..
Тук е въпрос на месец -два .....ако не продадат сградата в този период..............може след това да не е тяхна.
Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам от тези......
Евалата
Особено за въпроса: "Е ак се става акционер в такава фирма? " И за отговора: "За мен на 5ст.Не на 20"
Не е препоръка ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Батя, имам малко акции, към 3000 бройки. Толкова бройки не са интересни за осаф. Нооо, ако слезе може да хапна още и да се присъединя към осаф. Разбира се, само ако подшушнеш за някоя нова лимонка. Ако не ми кажеш лимонка, съм готова да губя и без да ходя на осаф ))) Не е препоръка.
Батя, печатна грешка. Бройките са 30000. Нооо... без лимонката не се давам Не е препоръка ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Къде къде по-добре ще е да си в управлението на обслужващото дружество
Можете и да наминете покрай сградата на Раковски, да поговорите с работниците.
Не съм юрист, но така както аз ги разбирам нещата те са следните.
Според устава на дружеството за съвета на директорите променя обслужващото дружество и то само при единодушно решение, а в същото време за промяна на съвета на директорите изискваното мнозинство е 4/5 от присъстващите.
което означава че с 20% +1 от акциите може да се блокира всяко решение касаещо промяна на съвета на директорите, а от тук и на обслужващо дружество
Интересно ми е кой ще иска да бъде в управление на дружество, което рискува да изпадне в несъстоятелност в периода на мандата на това управление. И аз да бях и аз щях да направя всичко възможно да се махна.
Къде къде по-добре ще е да си в управлението на обслужващото дружество
Можете и да наминете покрай сградата на Раковски, да поговорите с работниците.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар