IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• весковците пак проспаха сделка за между 1 300 и 1 700 евро на м2 на цариградско:

"Гръцката инвазия на бул. “Цариградско шосе” в София набира скорост. Пиреос банк ще закупи сграда, част от офис комплекса “Европейски търговски център”. Предварителният договор е подписан още през миналата година, сега предстои финализиране.

Информацията бе потвърдена от два източника, близки до фирмата продавач. От Пиреос банк засега отказаха коментар, като заявиха, че няма нищо окончателно. По неофициална информация новият дом ще им струва между 10 и 13 млн. евро.

Почти сигурно е, че до мола на бул. “Цариградско шосе” ще се обособи централата на Пиреос банк. Сега администрацията е пръсната в офиси на бул. “Витоша”, на бул. “Черни връх” и в ЦУМ.

Банката ще купи сграда Е от офис комплекса, която е от страната на “Мегапарка”. Другите 4 сгради на бизнес центъра са от другата страна на The Mall.

Обектът на сделката е със 7715 кв. метра разгъната застроена площ. Площта на офисите без общите части е около 5900 кв. метра. Отделно се включват и 94 паркоместа от прилежащия паркинг."
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=912979

Коментар

• По долу стана въпрос че сегашния борд на Бенча е незаменим.....

Един класик беше казал, че гробищата са пълни с Незаменими хора.....

От момента в който се заговори за ОСАФ, идеята е следната: 1. Генчев е лице на Фонда и да бъде новоизбран за ИД. 2 Членовете на СД да бъдат, единия от Форумците, даже има и предложение, другия член да бъде предложен от ПФондовете.....

Мисля че процентите на Форумците са адекватни за тази претенция.....Давам един лош пример с ДПС в парламента, които успяват да участват в управлението.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
        Аз мисля, че предприетото действие с промяната на наименованието на АДСИЦ-а, трябваше да означава много на драгите инвеститори
        100% съгласен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
          Разбрах по-долу, че понеделник е бил паметен ден за БФБ
          Да, съгласен съм - паметен ден е, направи се първа крачка към фалит на първия АДСИЦ на БФБ. Всички се вързахте на акъла на Видинов и тласнахте АДСИЦ-а към гибел, но ваши са си акциите, вие си знаете... Не знам какво постигнахте, но аз лично не виждам вече решение на въпроса. Много е жалко това за БФБ и наченките на капиталов пазар у нас. Не ме разбирайте погрешно, не мога да понасям бенчмарк от дъното на душата си, но се опитвам да коментирам обективно тук. Някой зададе ли си въпроса къде е "героя" Видинов в понеделник? Защо праща представители, защото е много зает ли? Та не може да отдели време да види защо една инвестиция на осигурените лица, която някога е струвала над 6 милиона лева, сега струва под 500 хил ли? Както и да е - успех все пак ви пожелавам.
          Немога да се съглася с теб. Фалитите са най-естественото нещо на света. И колкото по-рано се осъзнае това, толкова по-добре.
          Фалитите сами по себе си не са самоцел. Те са следствие от неправилно управление или са предварително планирани. В този случай май е комбинация от 2та фактора.

Коментар

• Разбрах по-долу, че понеделник е бил паметен ден за БФБ
            Да, съгласен съм - паметен ден е, направи се първа крачка към фалит на първия АДСИЦ на БФБ. Всички се вързахте на акъла на Видинов и тласнахте АДСИЦ-а към гибел, но ваши са си акциите, вие си знаете... Не знам какво постигнахте, но аз лично не виждам вече решение на въпроса. Много е жалко това за БФБ и наченките на капиталов пазар у нас. Не ме разбирайте погрешно, не мога да понасям бенчмарк от дъното на душата си, но се опитвам да коментирам обективно тук. Някой зададе ли си въпроса къде е "героя" Видинов в понеделник? Защо праща представители, защото е много зает ли? Та не може да отдели време да види защо една инвестиция на осигурените лица, която някога е струвала над 6 милиона лева, сега струва под 500 хил ли? Както и да е - успех все пак ви пожелавам.

Коментар

• Една възможност си избиете загубите (частично) след като инвестирахте по тази позиция. Може да минете от другата страна на Барикадата

Цял банер са шибнали от Бенча

БенчМарк Финанс търси да назначи Инвестиционен консултант на пълен работен ден

Изисквания към кандидатите:

Висше образование в сферата на финанси/ икономика/ бизнес администрация;
              Oпит в сферата на инвестиционното банкиране, M&A, финансово и бизнес консултиране;
              Отлично познаване на нормативната уредба, свързана с капиталовия пазар;
              Отличен говорим и писмен английски език;
              Отлична компютърна грамотност;
              Комуникативни и организационни умения;
              Отлични аналитични и презентационни умения;
              Опитът в подготовка на търгови предлагания ще се счита за предимство;
              Наличието на валиден сертификат за извършване на дейност като Инвестиционен консултант, издаден от КФН ще се счита за предимство.

Задължения и отговорности:

Подготовка на финансови анализи, бизнес оценки и презентации на компании, опериращи в различни сектори на икономиката;
              Разработване на проспекти, търгови предлагания и др. за настоящи и потенциални клиенти на дружеството;
              Структурира и консултира предложения за потенциални клиенти;
              Организация на цялостния процес по публични предлагания/ допускания до търговия на регулиран пазар/ регистрации на емисии акции и облигации/ търгови предлагания/ обратни изкупувания и др.

Изпращайте автобиографиите си на електронен адрес: careers@benchmark.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                бертрамков, много приспивни песнички пееш в последно време... Да не си напълнил гащите?

Чисто и просто тортата ВЕЧЕ е излапана!... Даже и ти си го разбрал:
                нямам акции тук. влизах и излизах 2 пъти символично преди време, но сега съм пас.

много ме кефят и двете сгради на бенча, но се прекалили в порядък с кредитната експозиция... дано намерят начин да нахранят банките за година докато се отпуши пред новата сграда.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• бертрамков, много приспивни песнички пееш в последно време... Да не си напълнил гащите?

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Чисто и просто мениджърите се опитаха да излапат тортата цяла на една хапка...
                  Чисто и просто тортата ВЕЧЕ е излапана!... Даже и ти си го разбрал:

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  ..... каквото искат кредиторите това ще се случи...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                    Да ,но ако укриват информация, или фондът фалира това ще повлече целият Бенчмарк -никой не би дал парите си на някой който е мошенник или крие и маже за световно.
                    И ако си мислят, че с една промяна на името това ще се промени е доста тъпо .
                    прекалено си емоционален колега... не мисля, че тук става дума за мошенничество или измама. Чисто и просто мениджърите се опитаха да излапат тортата цяла на една хапка...е трудно се оказа. Прекомерната експозиция и очакванията имотите да са на ракетоносителя още поне 1-2 години след 2007-8 им изигра лоша шега...в момента те не са сериозен фактор... каквото искат кредиторите това ще се случи... и единственият коз в ръкава на мениджмънта е ако има някакви предварителни уговорки (а най добре и договор) с потенциален купувач на сградата на раковска... останалото е в сферата на добрите пожелания...

убеден съм, че и алианц имат възможност да се представят добре тук, но не мисля, че са благотворително дружество и ще спасяват и дребните спекуланти.

успех
                    стискам палци да се продаде тази сграда, че да раздвижите позицията!
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Да ,но ако укриват информация, или фондът фалира това ще повлече целият Бенчмарк -никой не би дал парите си на някой който е мошенник или крие и маже за световно.
                      И ако си мислят, че с една промяна на името това ще се промени е доста тъпо .

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнение
                        Активите на фонда вероятно са ипотекирани, а заемите отдавна изискуеми, така че жеста на г-н Генчев е просто никакъв.
                        Аз мисля, че предприетото действие с промяната на наименованието на АДСИЦ-а, трябваше да означава много на драгите инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          дописах получена току що информация

*В началото на събранието е бил представен анекс към договора между дружеството и изпълнителния директор Веселин Генчев, според който анекс, отпадат неустойките в полза на Генчев по силата на членове от 16 до 20 на договора. След запитване на Investor.bg, анексът бе изпратен до редакцията от Веселин Генчев. Неустойката в размер на 10% от активите на фонда можеше да възлезе на близо 8 млн. лв.
                          Активите на фонда вероятно са ипотекирани, а заемите отдавна изискуеми, така че жеста на г-н Генчев е просто никакъв.

Коментар

• Коментар

• дописах получена току що информация

*В началото на събранието е бил представен анекс към договора между дружеството и изпълнителния директор Веселин Генчев, според който анекс, отпадат неустойките в полза на Генчев по силата на членове от 16 до 20 на договора. След запитване на Investor.bg, анексът бе изпратен до редакцията от Веселин Генчев. Неустойката в размер на 10% от активите на фонда можеше да възлезе на близо 8 млн. лв.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/117683/339.html

Акционерите не освободиха от отговорност ръководството на Фонд имоти АДСИЦ

В оспорвано гласуване пенсионните фондове и спекулантите са надделяли над мениджърите учредители, събирайки 50,55% от гласовете

Коментар

Working...
                                X