IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако сделката е при първоначално обявените през март финансови условия, цената е повече от добра. За сравнение - сградата която ЕП купува през октомври 2010 г. в Будапеща за 8,8 млн. евро

_http://www.wing.hu/wing/wing_angol.news.page?nodeid=243

Не е препоръка за каквото и да е.
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
      Утре ще е невероятно интересно търсене на равновесна цена.
      Сблъсък на търсене и предлагане.
      Новината за кой ли път не е нова! И ще има и предлагане, не се съмнявам в това!!!

Коментар

• Ако бяхме със старата RTS система в първата секунда на търговията, щеше или да забие или да сключи сделки на странно различни нива.

С Xetra има един изравняващ начален аукцион, предстои да видим, каква цена ще роди той.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Опааа! Стана тя каквато стана!

Кьор фишека не бил чак толкоз кьор
          Мога само да ти кажа,.... честито....

.........всичко друго е без значение....Просто настина купилите вчера излязоха най-големите печеливши

Коментар

• Утре ще е невероятно интересно търсене на равновесна цена.
            Сблъсък на търсене и предлагане.

Коментар

• Какво ли е усещането за продалите вчера и днес
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Опааа! Стана тя каквато стана!

Кьор фишека не бил чак толкоз кьор

Коментар

• http://www.investor.bg/files/bulleti...10310b162a.pdf

а честито на печелившите

Коментар

• Lalke аз вече мисля че го казах, когато нещо върви към нула няма добра цена за влизане, а търпението само умножава процентите на загубата Усещам че за теб нещата сега май са както бяха за мен преди няколко месеца. Но 1 стотинка спад от 12 стотинки се равнява на 1,5 стотинки спад от 18.

Коментар

• Хубавото за мен в случая е, че не ми се налага вече да чакам на опашка като отида да си купя нещо от павилиончето на Рачо Димчев. Няма ги строителните работници, които все си поръчваха кафета. Лошото е за павилиончето, че сигурно му е паднал оборота.
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                        Не ни казваш нещо ново, ясен си ни. Добре, поне че си го признаваш.
                        Набълбукал си се, от нетърпение и алчност за профит. За това ти казах - поучете се малко на търпение. Ако не бяхте се нахакали толкоз рано, можехте да се нахакате на по-изгодна цена. А не да плюете сега .
                        Когато сте се нахакали ви се е виждало изгодно, щом сте купили. А сега като цените са в киреча не ви се вижда изгодно
                        Еми ... направете си самоанализа.
                        Не е препоръка.
                        Правилно,така е.Само не знам до кога и до колко ще търпят банките кредитори.Защото като не си обслужваш кредитите не е добре.

И така .последно .според теб колко оше трябва да търпят акционерите тук и до къде ще падне цената до тогава.

Не е препоръка за покупко продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Всъщност идеята наистина бе да направя 100% за седмица, а не 15% загуба. И да не ми е приятно да губя, и не виждам причина защо трябва търпеливо да понасям загуби, които мога и да не ги понасям
                          Не ни казваш нещо ново, ясен си ни. Добре, поне че си го признаваш.
                          Набълбукал си се, от нетърпение и алчност за профит. За това ти казах - поучете се малко на търпение. Ако не бяхте се нахакали толкоз рано, можехте да се нахакате на по-изгодна цена. А не да плюете сега .
                          Когато сте се нахакали ви се е виждало изгодно, щом сте купили. А сега като цените са в киреча не ви се вижда изгодно
                          Еми ... направете си самоанализа.
                          Не е препоръка.
                          Last edited by lalka 75; 21.07.2011, 13:10.

Коментар

• Всъщност идеята наистина бе да направя 100% за седмица, а не 15% загуба. И да не ми е приятно да губя, и не виждам причина защо трябва търпеливо да понасям загуби, които мога и да не ги понасям

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Аз гледам фактите, а фактите са че след новината за предстояща сделка мажоритарите излизат. Защо тогава аз да влизам.
                              Фактите са, че си оклецан тук (по-точно си се наклецал сам.) и след като си каше, още не можеш да глътнеш загубата и бълваш гущери
                              Ами защо сега се питаш дали да влизаш, а не се запита по-рано !? Просто ти се искаше да удариш 100% профит в спекулка за 3-4 дни, нали така. Е не става. Научи се от Батя си на търпение. Брей че се напълни с кочани борсичката, ...още не може да се очисти
                              Не е препоръка

Коментар

• Батя, какво става с офисите на цариградско? Още ли за 100 % незаети?
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X