IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам в тая страница http://fundestates.bg/ , адреса даден в адреса на сградата на Цариградско. Да не са се нанесли те поне там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
      Евалата бе "Колумб" - ти "откри" Америка .... кефиш....кефиш....
      Млеко, млеко ....ти една парола не можеш да запомниш, а даваш акъл на другите. Хайде къш от тук.

Коментар

• Евалата бе "Колумб" - ти "откри" Америка .... кефиш....кефиш....

Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
        Вижте кой ни е дошъл на гости . Нищо лично, welcome back.
        Charts

Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква ирония
        Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Вижте кой ни е дошъл на гости . Нищо лично, welcome back.
          Charts

Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква ирония

Коментар

• Хаха.... и тя като вас ще има да чака.....

Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
            Точно на ъгъла срещу сградата има едно малко заведение с 5-6 масички, сервират ризото / не ми хареса, оризът беше полусуров/. Девойчето, което сервира е много любезно и ми обясни, че отдавна чакали "нашата" сграда да се насели, голям оборот щели да правят
            Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Къде се покри колегата, който изкупуваше до 0,09 лв

Коментар

• Точно на ъгъла срещу сградата има едно малко заведение с 5-6 масички, сервират ризото / не ми хареса, оризът беше полусуров/. Девойчето, което сервира е много любезно и ми обясни, че отдавна чакали "нашата" сграда да се насели, голям оборот щели да правят

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  някой минавал ли е скоро покрай сградата на ЕК, работи ли се нещо, ще режем ли ленти скоро
                  Вчера. Не се виждаше някой да работи или нещо да се прави. Не, няма да режете ленти скоро (поне според колегата с който минавахме, а той е много информиран човек по принцип, тъй като разменихме няколко приказки за безкрайното и продаване).

Коментар

• sans changement

Коментар

• някой минавал ли е скоро покрай сградата на ЕК, работи ли се нещо, ще режем ли ленти скоро

Коментар

• Дали работят през седмицата .В неделя имаше 1 кран и сменяха счупено стъкло.През мръсните прозорци се виждаха немонтирани радиатори или климатици.Появи се и 1 младок - охраната.Общо взето - заспала работа /засега.
                        Не е препоръка за покупко/продажба на акции. Имам малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Или сделкА?
                          А дано да са сделкИ

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Сделки.
                            Или сделкА?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Сделки.
                              Тя сделката отдавна е ясна, само дето закъсня с година-две приключването й .. както се оскъпи и завършването...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Какво чакаме тогава?
                                Освен връщане на последния кредит?
                                Сделки.

Коментар

Working...
                                X