Гледам в тая страница http://fundestates.bg/ , адреса даден в адреса на сградата на Цариградско. Да не са се нанесли те поне там?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеЕвалата бе "Колумб" - ти "откри" Америка .... кефиш....кефиш....
Коментар
-
Евалата бе "Колумб" - ти "откри" Америка .... кефиш....кефиш....
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеВижте кой ни е дошъл на гости. Нищо лично, welcome back.
Charts
Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква иронияАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Вижте кой ни е дошъл на гости. Нищо лично, welcome back.
Charts
Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква ирония
Коментар
-
Хаха.... и тя като вас ще има да чака.....
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеТочно на ъгъла срещу сградата има едно малко заведение с 5-6 масички, сервират ризото / не ми хареса, оризът беше полусуров/. Девойчето, което сервира е много любезно и ми обясни, че отдавна чакали "нашата" сграда да се насели, голям оборот щели да правятАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениенякой минавал ли е скоро покрай сградата на ЕК, работи ли се нещо, ще режем ли ленти скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеСделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакво чакаме тогава?
Освен връщане на последния кредит?
Коментар
Коментар