If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Минах одеве по Раковска, на втория етаж чак и оборудване има, светеше нещо нагоре по етажите...скоро май трябваше един заем да се плати, последния отворен ако не се лъжа.
Жека пиша на прима виста мързи ме да чета, до края на годината е усвояването, а до 31.01 е падежа... Ако не е така, моля за поправка.... ФойерВерките Скоро
Минах одеве по Раковска, на втория етаж чак и оборудване има, светеше нещо нагоре по етажите...скоро май трябваше един заем да се плати, последния отворен ако не се лъжа.
Вчера се мернах с един човечец, пълни сградите около The Mall и го питам - добре е, за 2 г. сте фул, що ония по-надолу 2 г. дори наемател нямат, камо ли за продан.
Отговор така и нямаше...
Днес минах покрай сградата на пл. "Славейков ".
Работи се, но като ББ пред Ромпой - пред заспиване....
300К евра за довършителни работи на 2 етажа, ми се виждат доста ... Докарвам ги до 100 К евра с основен ремонт на Мазерати-то...
Ще видим какво ще стане до края на годината.....
А аз минавайки снощи видях яко да ремонтират, като, че ли за Коледа я стягат, като бившият " Рамстор" на Вагона, сега ЛИДЛ.
Днес минах покрай сградата на пл. "Славейков ".
Работи се, но като ББ пред Ромпой - пред заспиване....
300К евра за довършителни работи на 2 етажа, ми се виждат доста ... Докарвам ги до 100 К евра с основен ремонт на Мазерати-то...
Ще видим какво ще стане до края на годината.....
Коментар