Гетоф е точно това е правилното дружество за тебе, много добре си се насочил!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПише се "вземи", а не "земи". Обръщението “ве“ не съществува в българския език. Не се ходи "у" нещо, а "в" нещо или "към" нещо. За обръщението МАЙНА няма да пиша нищо от уважение към колегите от Пловдив и околия.
Ти, моето момче, едно изречение не можеш да напишеш правилно, а пари искаш да трупаш. Образованието е първа и най-важна стъпка към печеленето на пари. Инвестирай там повече и стой по-малко пред чата, препоръка е.Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеПичаго , земи се осъзнай ве , МАЙНА , тука сме се събрали да трупаме финикийски знаци, а не да се учиме на правопис. Ти си ходи у спортното и не се обаждай много
Ти, моето момче, едно изречение не можеш да напишеш правилно, а пари искаш да трупаш. Образованието е първа и най-важна стъпка към печеленето на пари. Инвестирай там повече и стой по-малко пред чата, препоръка е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМалко, малоумно, неграмотно говедо! Научи се да пишеш на правилен български език. Не се пише щото, а защото. Преди обръщение се слага запетая. Отиди на училище, на вечерно училище или на кръжок по правопис преди да се обръщаш към мен за каквото и да било.Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеЕй , не говори за тимаджиите, щото ако не са техните компании борсата ще умре паляк !!!! Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДа, приятели! Кой ще покаже, че е по-глупав от Ийст Уест? Верно, няма такива.Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДа, приятели! Кой ще покаже, че е по-глупав от Ийст Уест? Верно, няма такива.Желаем успех на сериозните играчи!
Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеМного жалко, надявахме се на промоции.На тази акция и предстои възход, до 20 стотинки. Желаем успех приятели,
не е препоръка.
Коментар
-
Няма ли някой сериозен анализатор да напише нещо ?
Моите бла-бла......, не вършат работа......
На мен ли ми се струва или е вярно, че доста нови индивидуални инвеститори ( над 1 % ) са се появили в книгата.....
Нещо на кантар ми идва работата....
пп Само да вметна...Едни 0.8 % могат да свършат работа на някой..
Приемам и предварителни оферти.....И си държа на думата....
Коментар
-
Да да ...мерси много!
не знам защо не ми излизаше отначало като го търсих.
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова ми беше убягнало. Ако си нямат Мажо съм им фен. Което не означава, че бих си купил акциите им. По-малко Мажо, повече истински капиталов пазар.
Хипотези всякакви.
Аз лично се надявам да мърдат напред по основната си дейност, пък времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеХипотетично допълвам нещо, което мисля ти е убягнало, а именно че там за предни години ръководството не е освободено от отговорност, а тук пък нямаме мажоритар МИСЛЯ в истинския смисъл и в този, разбран у нас.
Всичко написано може да е грешно, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПогледнах отчета, няма какво много да се тълкува. Или продават сградите и акцията се вдига, или не им стига времето да чакат и стават чиста акция. 10 ст. е добре, имайки предвид, че ОЦК и Кремиковци се търгуват на подобни стойности.
Всичко написано може да е грешно, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПо принцип съм СХЕМАТА!
нещо не мога да го намеря в бюлетина.
http://www.investor.bg/files/bulleti...a5ef35721e.pdf
Коментар
Коментар