IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гетоф е точно това е правилното дружество за тебе, много добре си се насочил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Пише се "вземи", а не "земи". Обръщението “ве“ не съществува в българския език. Не се ходи "у" нещо, а "в" нещо или "към" нещо. За обръщението МАЙНА няма да пиша нищо от уважение към колегите от Пловдив и околия.

Ти, моето момче, едно изречение не можеш да напишеш правилно, а пари искаш да трупаш. Образованието е първа и най-важна стъпка към печеленето на пари. Инвестирай там повече и стой по-малко пред чата, препоръка е.
      Виж са , пак ти казвам , върви си и си учи. Ти моето момче има много хлЕб да изядеш докато ми настигнеш пакета и борсовия опит. Пожелавам ти приятно учене и земи престани да спамиш , 'щото ние си дискутираме важни теми, от които зависят нашите инвестиции. А са фаштай сака и отивай у спортното
      Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
        Пичаго , земи се осъзнай ве , МАЙНА , тука сме се събрали да трупаме финикийски знаци, а не да се учиме на правопис. Ти си ходи у спортното и не се обаждай много
        Пише се "вземи", а не "земи". Обръщението “ве“ не съществува в българския език. Не се ходи "у" нещо, а "в" нещо или "към" нещо. За обръщението МАЙНА няма да пиша нищо от уважение към колегите от Пловдив и околия.

Ти, моето момче, едно изречение не можеш да напишеш правилно, а пари искаш да трупаш. Образованието е първа и най-важна стъпка към печеленето на пари. Инвестирай там повече и стой по-малко пред чата, препоръка е.

Коментар

Малко, малоумно, неграмотно говедо! Научи се да пишеш на правилен български език. Не се пише щото, а защото. Преди обръщение се слага запетая. Отиди на училище, на вечерно училище или на кръжок по правопис преди да се обръщаш към мен за каквото и да било.
          Пичаго , земи се осъзнай ве , МАЙНА , тука сме се събрали да трупаме финикийски знаци, а не да се учиме на правопис. Ти си ходи у спортното и не се обаждай много

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
            Ей , не говори за тимаджиите, щото ако не са техните компании борсата ще умре паляк !!!! Не е препоръка
            Малко, малоумно, неграмотно говедо! Научи се да пишеш на правилен български език. Не се пише щото, а защото. Преди обръщение се слага запетая. Отиди на училище, на вечерно училище или на кръжок по правопис преди да се обръщаш към мен за каквото и да било.

Коментар

Да, приятели! Кой ще покаже, че е по-глупав от Ийст Уест? Верно, няма такива.
              Ей , не говори за тимаджиите, щото ако не са техните компании борсата ще умре паляк !!!! Не е препоръка

Коментар

С евтини провокации нашата компания не се занимава. Желаем успех на сериозните играчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                  Много жалко, надявахме се на промоции. На тази акция и предстои възход, до 20 стотинки. Желаем успех приятели,
                  не е препоръка.

Коментар

• Няма ли някой сериозен анализатор да напише нещо ?
                    Моите бла-бла......, не вършат работа......
                    На мен ли ми се струва или е вярно, че доста нови индивидуални инвеститори ( над 1 % ) са се появили в книгата.....
                    Нещо на кантар ми идва работата....

пп Само да вметна...Едни 0.8 % могат да свършат работа на някой..
                    Приемам и предварителни оферти.....И си държа на думата....

Коментар

• Да да ...мерси много!

не знам защо не ми излизаше отначало като го търсих.

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Това ми беше убягнало. Ако си нямат Мажо съм им фен. Което не означава, че бих си купил акциите им. По-малко Мажо, повече истински капиталов пазар.
                        http://www.investor.bg/files/bulleti...fc1bdbc227.pdf

Хипотези всякакви.
                        Аз лично се надявам да мърдат напред по основната си дейност, пък времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Хипотетично допълвам нещо, което мисля ти е убягнало, а именно че там за предни години ръководството не е освободено от отговорност, а тук пък нямаме мажоритар МИСЛЯ в истинския смисъл и в този, разбран у нас.
                          Всичко написано може да е грешно, разбира се.
                          Това ми беше убягнало. Ако си нямат Мажо съм им фен. Което не означава, че бих си купил акциите им. По-малко Мажо, повече истински капиталов пазар.

Коментар

Погледнах отчета, няма какво много да се тълкува. Или продават сградите и акцията се вдига, или не им стига времето да чакат и стават чиста акция. 10 ст. е добре, имайки предвид, че ОЦК и Кремиковци се търгуват на подобни стойности.
                            Хипотетично допълвам нещо, което мисля ти е убягнало, а именно че там за предни години ръководството не е освободено от отговорност, а тук пък нямаме мажоритар МИСЛЯ в истинския смисъл и в този, разбран у нас.
                            Всичко написано може да е грешно, разбира се.

Коментар

• Погледнах отчета, няма какво много да се тълкува. Или продават сградите и акцията се вдига, или не им стига времето да чакат и стават чиста акция. 10 ст. е добре, имайки предвид, че ОЦК и Кремиковци се търгуват на подобни стойности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                По принцип съм СХЕМАТА!

нещо не мога да го намеря в бюлетина.
                                Има си търсачка

http://www.investor.bg/files/bulleti...a5ef35721e.pdf

Коментар

Working...
                                X