IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    ОББ реално може да прави каквото си иска, обаче нямат сметка да го правят.. няма да спечелят от това. Сега чакат да приключи сделката с ЕК и да си приберат поне част от парите. Реално фонда е в просрочие и могат да му начисляват наказателни лихви, каквито има във всеки договор за кредит, но засега не го правят...
    А дали няма да ги начукат със задна дата?
    Въобще акционерите на практика трябва да разчитат на милостта на кредиторите да оставят нещо и за тях...
    За мен лично това е кауза пердута.
    Все пак желая късмет на акционерите тук, дано аз бъркам нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Не дават много информация, а и в отчетите доста неща не се актуализират. Заемите ги предоговарят от време на време. Банките явно засега чакат и се съгласяват на обещания, но заемите са текущи и в голяма част от времето /преди да се предоговорят/ просрочени - както миналата година поне по наличната информация. Общо взето оставам с впечатление, че обявените срокове на заемите въобще не се спазват. Ето долу една табличка със обявеното състояние към 31.12.12 г.
      ОББ реално може да прави каквото си иска, обаче нямат сметка да го правят.. няма да спечелят от това. Сега чакат да приключи сделката с ЕК и да си приберат поне част от парите. Реално фонда е в просрочие и могат да му начисляват наказателни лихви, каквито има във всеки договор за кредит, но засега не го правят...

Коментар

• Шах и ...пат,,,

Коментар

• Пече се хляба

Коментар

• Днес минавах и видях един чиляк на стълба да монтира охранителни камери на входа. Виждаха се и вътре разни хора. Не е препоръка.

Коментар

• Не дават много информация, а и в отчетите доста неща не се актуализират. Заемите ги предоговарят от време на време. Банките явно засега чакат и се съгласяват на обещания, но заемите са текущи и в голяма част от времето /преди да се предоговорят/ просрочени - както миналата година поне по наличната информация. Общо взето оставам с впечатление, че обявените срокове на заемите въобще не се спазват. Ето долу една табличка със обявеното състояние към 31.12.12 г.
              Attached Files

Коментар

• Абе върнаха ли парите тия,дет трябваше да се върнат до края на годината.Да не се окаже ,че сградара е на банката.Ми така сие
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  Ми да беше взел и ти един работен комбинизон , пък да обиколиш сградата отвътре,
                  да завържеш разговор с другите работници и ......
                  да "пием" инфо от извора
                  + 1
                  Нося аз една кана с мед в сградата.... и гледам един зяпач отвън.....Застанал на слънце, дърпа си цигарата а в очите едно спекулантско пламъче струи....

Първите 2 етажа са на собственика на мястото...Те не са интересни.....Явно ЕК се нанася и скоро ще имаме откриване...... Какво ще има след това....не знам....
                  Мед ли, жило ли..???

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                    Днес стоях 10 минути пред сградата на раковска. Стоях отсреща и гледах какво се вижда и какво се случва в сградата.
                    Интересното е, че има 3 или 4 етажа вече готови. Имам предвид, явно напълно готови, защото имат дори щори, имат и радиатори монтирани вътре, но това не са първите етажи,а последните етажи. Явно се слиза отгоре надолу. Което за мен е странно, но пък от строителство и обзавеждане не разбирам,може и така да се прави, отгоре, надолу.
                    Иначе, в сградта има много хора и се вижда как работят в нея.
                    Също така около сградата има сума ти хора, който са из шахтите и според мен свързват с комуникации сградата.
                    Идват и някакви бусове и камиончета, карат някакви неща, който се носят от работниците вътре.
                    Въобще, работниците щъкат като пчелички напред назад, някакви лайсни се вкарваха и някакви други неща, може би части от мебели, не можах да разбера добре.

Накратко казано, нещата са ок.
                    Ми да беше взел и ти един работен комбинизон , пък да обиколиш сградата отвътре,
                    да завържеш разговор с другите работници и ......
                    да "пием" инфо от извора

Коментар

• Днес стоях 10 минути пред сградата на раковска. Стоях отсреща и гледах какво се вижда и какво се случва в сградата.
                      Интересното е, че има 3 или 4 етажа вече готови. Имам предвид, явно напълно готови, защото имат дори щори, имат и радиатори монтирани вътре, но това не са първите етажи,а последните етажи. Явно се слиза отгоре надолу. Което за мен е странно, но пък от строителство и обзавеждане не разбирам,може и така да се прави, отгоре, надолу.
                      Иначе, в сградта има много хора и се вижда как работят в нея.
                      Също така около сградата има сума ти хора, който са из шахтите и според мен свързват с комуникации сградата.
                      Идват и някакви бусове и камиончета, карат някакви неща, който се носят от работниците вътре.
                      Въобще, работниците щъкат като пчелички напред назад, някакви лайсни се вкарваха и някакви други неща, може би части от мебели, не можах да разбера добре.

Накратко казано, нещата са ок.
                      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Загивам от смях.
                        Naturalfrost води с 5 : 0 на Гетката.
                        Гетка, тва е финансов форум, а не място за изява на учители по литература.

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
                          Абе ти да не си речник бе Тук говорим за финансови пазари , тоя ми извадил граматиката още малко ще извадиш и буквара И моля ти се, земи престани да спамиш глупости и отивай да се возиш с БДЖ-то и да си четеш буквара в купето
                          Ти няма ли най накрая да напишеш някой смислен пост

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Спри да се излагаш! Не се пише "фаштай", а "хващай". Не се пише "фанал", а "хванал". Не се пише "всеачески", а "всячески". Колкото повече пишеш, толкова по-зле. Ако искаш нареди едно изречение с много люти обиди към мен, но МОЛЯ ТЕ, извади правописния речник и го напиши ПРАВИЛНО.
                            Абе ти да не си речник бе Тук говорим за финансови пазари , тоя ми извадил граматиката още малко ще извадиш и буквара И моля ти се, земи престани да спамиш глупости и отивай да се возиш с БДЖ-то и да си четеш буквара в купето
                            Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
                              Са си представяш как Гетоф е фанал инхалатора и се опитва всеачески да накара потъналия кораб да изплува. Нищо де, в най-добрия случай ще развее бяло знаме
                              Спри да се излагаш! Не се пише "фаштай", а "хващай". Не се пише "фанал", а "хванал". Не се пише "всеачески", а "всячески". Колкото повече пишеш, толкова по-зле. Ако искаш нареди едно изречение с много люти обиди към мен, но МОЛЯ ТЕ, извади правописния речник и го напиши ПРАВИЛНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                Гетоф е точно това е правилното дружество за тебе, много добре си се насочил!!!
                                Са си представяш как Гетоф е фанал инхалатора и се опитва всеачески да накара потъналия кораб да изплува. Нищо де, в най-добрия случай ще развее бяло знаме
                                Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X