If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Минах през Славейков - Веско се е включил в организацията на ремонта и нанасянето...
( малко съм недоскив, но мисля, че беше той ).....Яйцето е на отвора...
Внимавайте с Веско и винаги имайте едно на ум, като ви каже че е ден, погледнете нагоре да се уверите че има слънце
Минах през Славейков - Веско се е включил в организацията на ремонта и нанасянето...
( малко съм недоскив, но мисля, че беше той ).....Яйцето е на отвора...
ОББ реално може да прави каквото си иска, обаче нямат сметка да го правят.. няма да спечелят от това. Сега чакат да приключи сделката с ЕК и да си приберат поне част от парите. Реално фонда е в просрочие и могат да му начисляват наказателни лихви, каквито има във всеки договор за кредит, но засега не го правят...
Факт е, че големите кредити в началото са били доста напред във времето (2016 г. по памет), но в последствие се договарят "по-изгодни" условия и в резултат цялата минала година са в просрочие. Доста е тъмно какво си хортуват банките и управлението, но да ти пише в договора че дължиш наказателни или каквито и да е лихви и да не ги начисляваш... Не знам какво ще да е това счетоводство, а кой одитор пък ще завери такъв отчет?
Коментар