Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Съобщение за Разрешение за ползване, издадено за Офис сграда с магазини и подземни гаражи на ул. Г. С. Раковски № 124.
27фев2013
Съобщение за Разрешение за ползване, издадено за Офис сграда с магазини и подземни гаражи на ул. Г. С. Раковски № 124
Във връзка с осъществяване обичайната дейност на Дружеството, Ви уведомяваме, че е издадено и влязло в сила Разрешение за ползване №СТ-05-254/12.02.2013 г., с което се разрешава ползването на:
• „ОФИС СГРАДА С МАГАЗИНИ И ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ“;
• „ВЪНШНО ТОПЛОЗАХРАНВАНЕ И АБОНАТНА СТАНЦИЯ НА ОФИС СГРАДА С МАГАЗИНИ И ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ“, находящи се в УПИ I-3, кв. 407, местн. „ЦГЧ-Зона Г6“, по плана на гр. София, с административен адрес улица „Г. С. Раковски“ № 124;
• „ВЪНШНО ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ НА ТЪРГОВСКО-АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА-ШАХТОВ ТРАФОПОСТ 800kVa, КАБЕЛИ СрН 10kV И КАБЕЛИ HH 1kV“, находящ се в в УПИ I-3, кв. 407, местн. „ЦГЧ-Зона Г6“, по плана на гр. София, с административен адрес улица „Г. С. Раковски“ № 124 и преминаващ по улица – общинска собственост.Last edited by stoian; 27.02.2013, 12:39.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗагубите от предните години са покрити от фонд Резервен, та затова си фантазирах дали може да се развие подобна ситуация....
Щом не може, не може.....Ще чакаме ГОДО....Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС годишната печалба!
Покриват кредита за Славейков, изплащат си лихвата за годината на ОББ, заделят резерва за още една година за да не мрънка банката и другото за дивидент...То и по закона за АДСИЦ е така ....
Така си мисля....Не им трябват преоценки и шменти - капели....
пп Не е препоръка.....и защо мислиш, че ще има печалба изобщо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС годишната печалба!
Покриват кредита за Славейков, изплащат си лихвата за годината на ОББ, заделят резерва за още една година за да не мрънка банката и другото за дивидент...То и по закона за АДСИЦ е така ....
пп Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакто днес се обсъждаше другаде - дали ще е преоценка, дали ще е печалба. Та оттам и дали ще е дивидент.
пп Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение0.22 после 0.75
ама има време,ще видим дали съм гледала добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеБягайте от този фонд. Бъдещето не му е добре. Цените на имотите падат яко.
Коментар
Коментар