IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    А кое е правилното място?
    Нека брокерите кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      То за брокерите не е ли изгодно винаги, т.е. независимо от това коя година сме

Колкото за другите участници, от много време се шири теорията че да си рентиер е супер делавера. Предполагам, че за 5-6 % от хората, които имат имоти на правилното място, това е така. За останалите си е яко дърво.
      А кое е правилното място?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        не разбрах добре, за кого е изгодно купуването на имот през 2016?

за брокериците или и за другите участници?
        То за брокерите не е ли изгодно винаги, т.е. независимо от това коя година сме

Колкото за другите участници, от много време се шири теорията че да си рентиер е супер делавера. Предполагам, че за 5-6 % от хората, които имат имоти на правилното място, това е така. За останалите си е яко дърво.

Коментар

• не разбрах добре, за кого е изгодно купуването на имот през 2016?

за брокериците или и за другите участници?
          препоръка е

Коментар

Някой хора казваха, че Лорда, Скептика, Утешителя и Green Hawk са един човек.

И по стила на писане, топорчене, графики.....метафори,внушения и т.н. наистина е така,
            Възможно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
              Дженерал Шлифер май отряза 20 заплати при пенсиониране на чантаджиите. От тогава Лорда е ретайърд във форума. Дано бъркам.
              Някой хора казваха, че Лорда, Скептика, Утешителя и Green Hawk са един човек.

И по стила на писане, топорчене, графики.....метафори,внушения и т.н. наистина е така,

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Лорда не се появявал май скоро. Да не са го арестували за купуване на гласове в Радомир.
                Дженерал Шлифер май отряза 20 заплати при пенсиониране на чантаджиите. От тогава Лорда е ретайърд във форума. Дано бъркам.
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Абе Радев, скоро не ти ли е влизал българският леФ на лични да те пита как да си върне парите от гръцките брокери на НИ?
                  Вече не мой на лични . само на живо за да си плати. тарифата е 50 лева български на час.мислим доста по-тънко да му излезе ако плати неколко часа ама тои си решава

Коментар

• Лорда не се появявал май скоро. Да не са го арестували за купуване на гласове в Радомир.

Коментар

• Абе Радев, скоро не ти ли е влизал българският леФ на лични да те пита как да си върне парите от гръцките брокери на НИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                        Скептика и Лорда нямат нищо общо. Повярвай на старата господжа. Давам моите номинации за топ оф дъ топ за 2016 на колежката Стефи..
                        А бе Лорда по заслужава. той има имоти макар и в Радомир тя оценката е към 200К еуро има и 1/2 магзин 20кв.м некъде из западните Квартали ти я са му наследство. там зема дебел наем от 100 лева месечно ама 2-3 месеца в годината, и най големата гордост в портфеила е панелката в Слатина дето 2008 я е взел на половин цена ама на 12% ГПР за 20 години та то излиза на 3на цена там лапа дебело а което не стига за вноската добавя от заплата затова засега кара на чилийско "вино" от Лидл за 2.50 бутилката . ама само оше 12 години да устиска да не му го вземе банката и е цар . а Стефи само чека некой балък за 3%х2, ама балъци с пара нема вече,ама може да излъже некой да тегли "изгоден" кредит на 7 % ГПР
                        Last edited by nradev; 18.01.2016, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Пропилял при положение че е придобил нещо срещу тях не е точно казано.Има имоти които за да купиш имаш нужда и от доста добър късмет а не само от пари.Опитвал съм да купя имот като съм предлагал 3 пъти по висока цена на продавачи над обявената тяхна и съм удрял на камък много лошо.Няма ниски цени за някои имоти, никой не ти продава като са ниски цените. Въпросния имот го продадоха след повече от 5 години за 2 милиона, когато исках да го купя такива цени въобще нямаше.Имот в България за 2 милиона
                          Бях купил едно място и строих сграда 97-ма година и ме смятаха за луд защото от тая държава хората гледали да избягат и никой нямало да остане пък после какво стана..
                          Из Варната ви знаем че всичките сте милионери, начело с оня производител на носни кърпички О'Жей Ама като стане дума за 600 лева заплата и се оказва че не сте виждали толкова пари накуп...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Всеки си гледа положението от собствената камбанария...
                            Точно в пика на жилищния балон, съм на командировка във Варна..Приказвам си с един човек на срещата и той ми разправя - Купих си жилище за 1500 Е на м2....
                            Опитах се да му кажа, че е много назад с цената...
                            - Първо, ми казва - мястото е супер...Като го видях, ми дойде на сърце
                            - Второ - продадох една машина и с печалбата си купих апартамента....

Прав ли е или не .....?
                            Зависи от това, което е продал и това, което е купил.

Коментар

Този Скептик толкова нещо изписа тук, че нямам думи....можеше да насочи енергията си другаде.

Но според мен не е тъп и сигурно е готин като човек, широкоскроен географ,

Гледа глобално на нещата, по европейски!
                              колега бъркаш. географ е Лорда. а Скептика е завършл ПУЦа у Плевен дъге

Коментар

Този Скептик...
                                ..не е тъп и сигурно е готин като човек, широкоскроен географ,

Гледа глобално на нещата, по европейски!
                                Скептика и Лорда нямат нищо общо. Повярвай на старата господжа. Давам моите номинации за топ оф дъ топ за 2016 на колежката Стефи..
                                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Working...
                                X