IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
    Няма добри, няма лоши.
    Във всички световни войни Щатите са подкрепяли и двете страни с пари и техника - било преди, било след края на военните действия. Като изключим инцидента с Пърл харбър - Щатите са успявали да избягнат воденето на военни действия на своя територия.
    В замяна на помощта пък са обирали всичко ценно под формата на ресурси - било то материални или човешки (да си припомним учените, технологиите и парите на Третия Райх).
    Обобщено какво имаме? Концентрация на ресурси в САЩ, липсата им в Европа и Азия. Следва налагането на икономическо (и политическо) влияние обратно - както в една следвоенна Япония, така и в една следвоенна Германия в момент на разруха и паника там. Какво според теб са получили от тая помощ САЩ? Дали политиката и на двете (а и не само тия две) е независима и до ден днешен? Дали икономиката им е независима? Дали валутите им не са обвързани с щатския долар зад кулисите?
    Аз залагам че са свързани и то доста здраво. Смятам че американосите продължават да дирижират нещата и честно казано не виждам кога влиянието им ще отслабне достатъчно.
    А, бря бебе сладко, аз ти зададох конкретни въпроси какво толкова се е случило като икономически субекти и връзките между тях кат' "топлата" вода, което да не сме виждали, а ти прехвърли на политически размисли и страсти със стойност нула. Икономиката не я топли т'ва, което си написал.

П.П. Иначе т'ва дет' съм ти го болднал ме кефи. Може би най-интересната шльоковица, която съм чел като определение защо Европа я наричат Стария континент, а Щатите Новия свят, а то какво било? Чак ся вдянах, че без плана Маршал явно нямаше това да се случи "никога" - хихи

Поздрави!
    Last edited by marandi; 15.11.2010, 03:15.

Коментар

• LANDLORD 31

Пазарите се сриват или по скоро спират работа заради натрупани фундаментални проблеми. С 90% спад те се заличават практически и това е тяхното потъване в небитието. Виж няма държава с толкова лоша инфраструктура и криви улици..погледната от самолет Абсурдистан се отличава от другите. Не ми се инвестират вече парички тук нещо , много на зле отидоха нещата с това БКП вечно на власт. Сори ..обаче факт.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Боже, Боже прибери си верисиите !!!
        =================================
        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
        Спасете Мирко !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Маду нали се бяхме разбрали ти и плъховете да не излизате от мазето? Що нарушаваш правилата?
          Щот си подписвал договор за наем на коптори с някой друг, Ташак31

Коментар

• Маду нали се бяхме разбрали ти и плъховете да не излизате от мазето? Що нарушаваш правилата?

Коментар

Мазе е твоето бъдещо жилище Маду....... Все пак е прогрес след като сега си в "инженерна"сглобка от четири кашона
              Тц, не е. Няма да ти ставам клиент хахахаха

Коментар

...............
                Ето до какво води забавянето на здравната реформа. Психясали вече от липсата на жадувания спад сривлогари се борят с вентилатори във форума. Така си подхранват мечтите и те да се уредят с покрив над главата някой ден
                Ленди :-)
                Имам покрив над главата, и то в Софето, и то над него не виси ипотека, сиреч мога да живея в него до второ пришествие.
                И все още мисля, че това да си купя имот в софето е най-голямата простотия, която съм правил някога.
                Verstehen?

Коментар

..........................
                  А споко, има кой. В Софето е пълно с отпадъци, измекяри от всякакъв калибър. Днес ми се обажда една веселячка да иска да наема един от магазините ми. Попита ме дали е регистриран на фирма. След това ме попита дали имам и стелажи, защото щяла да го прави на алкохол и цигари. Тия хора искат с трици да ловят маймуни. Направо ми идеше да я питам дали смята че е удачно да ми дава половината оборот като на съдружник
                  Миналата седмица подобен пример- една моя приятелка си сменя квартирата и понеже старата е много изгодна, я предложих на друг мой познат който плаща двойно в момента за същата квадратура но в по-престижен квартал.
                  Като отишъл там с гаджето си - гаджето му се "возригнала"- Ама няма ли да ни оставите част от мебелите или поне старата електрическа печка с реотани?" Приятелката ми най-учтиво им е обяснила, че те все пак също са квартиранти и тези неща са си ги купували лично. Абе клошарска работа сривлогарска
                  Напълно те разбирам и това е въпроса, какво очакваш да спечелиш от клошари? Нито имат пари, нито ще ти плащат много, ще ти направят сметки за ток и парно и после върви ги търси, дори депозита за имота няма да те спаси, а ако трябва и да се рефрешва смятай че си назад. Продавай и си гледай кефа, ако трябва остави нещо за детето.
                  Пари нема, действайте!

Коментар

• ихаааааааааааа......
                    Некои тука се праскат
                    все едно са хванали
                    Дедо Боже за шлиферо
                    =================================
                    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                    Спасете Мирко !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Мазе е твоето бъдещо жилище Маду....... Все пак е прогрес след като сега си в "инженерна"сглобка от четири кашона

Коментар

А споко, има кой. В Софето е пълно с отпадъци, измекяри от всякакъв калибър. Днес ми се обажда една веселячка да иска да наема един от магазините ми. Попита ме дали е регистриран на фирма. След това ме попита дали имам и стелажи, защото щяла да го прави на алкохол и цигари. Тия хора искат с трици да ловят маймуни. Направо ми идеше да я питам дали смята че е удачно да ми дава половината оборот като на съдружник
                        Миналата седмица подобен пример- една моя приятелка си сменя квартирата и понеже старата е много изгодна, я предложих на друг мой познат който плаща двойно в момента за същата квадратура но в по-престижен квартал.
                        Като отишъл там с гаджето си - гаджето му се "возригнала"- Ама няма ли да ни оставите част от мебелите или поне старата електрическа печка с реотани?" Приятелката ми най-учтиво им е обяснила, че те все пак също са квартиранти и тези неща са си ги купували лично. Абе клошарска работа сривлогарска
                        Ми така де, жената отде да знае че туй дето го отдаваш под наем е магазин а не мазе? Опитала се е да види 2-те разлики
                        Така че наистина е имало измекяр в историйката - ама не е била веселячката

Релакс, срива си върви - ти и Сънито може да си кудкудякате на воля

Коментар

80% от живеещите в Бг са клошари.Останалите си имаме къщи.От къде ще намерите купувачи и наематели?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            С 90% ще паднат цените на имотите от върха си ..т.е. жилище което е струвало 90к. евро ще стане 9 к.
                            а ти къде ще си, ако това стане....имаш ли си вече някоя дървена колибка...и гледай да е до рекичка, че и водица да имаш и някоя друга трънка да похапваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
                              Уж си LANDLORD, а искаш сривлогарите да купуват собствен дом, тогава кой ще ти наема безцените апартаменти?
                              Last edited by LANDLORD 31; 14.11.2010, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                                Медианната цена на еднофамилните жилища пада в 76 от 155 метрополски зони, показва обявен днес доклад на Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти.
                                Тази статия ми е от любимите образци на журналистиката - ЦЕНИТЕ ПАДАААААТ в по малко от половината региони , в повечето се вдигат

Коментар

Working...
                                X