IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ми той синковеца и сега много много не желае да ходи нейде с мен А жената - ко ще Ще си ходя сам
    Наивникски, аз имам вила на 60км. До река и църква, между планински била. Уникална природа. Триетажна къща. Един етаж още не мога да потегна заради непрекъснатите ми ангажименти по градските имоти. Семейството си сака удобства, затова там съм планирал вътрешна тоалетна и канализация до реката. Ще създам всякакви удобства, но ще ги запаля да ходят и те /жената и щерката/. Вечер под звука на щурците и блесналото от едри звезди небе под импровизираната беседка между 6 бора и мъждукащата светлина на външния фенер и тихия ромон на реката е вълшебно! Не бих го заменил за нищо на света. Кръстил съм си вилата "paradise lost". Мястото кърти!
    Най-евтиният, но най-ценен имот!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Може би. Не знам. Тази година ходих един ден на плаж там, щот синковеца имаше среща с аверче. Има една кръчма RedRock на плажа. Които сте от Варна пробвайте този плаж. Чист и спокоен

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        ако я вземаш да има къде да ходиш уикенда,хубаво си направи сметка ,дали цялото семейство това желае-аз имам една на 100 на км-с голям двор,граничещ с река,а на другия бряг се издига Балкана-ама на мойте не им се ходи
        Ми той синковеца и сега много много не желае да ходи нейде с мен А жената - ко ще Ще си ходя сам

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
          Да е*а, тез брокери, 2000 евро ги нямат за пари.
          Ей, затова ако някога купувам имот - без никакви брокери, посредници, риелтъри, маклери и прочее сволоч.
          Има и по-брутални разлики ако се разрови човек - 13,6%:

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...314&f1=details
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...587&f1=details

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
            Като минавам оттам (не много често) не виждам хора и техника като за такъв голям обект.И темповете външна промяна са мнооооооого бавни.Затова и си мисля,че скоро няма да се напълни с новодомци.Няма ги балъците от 2006-2007-ма,на които да пробутват ,,на зелено'' на дебели цени,а банките да отпускат на ,,Данчо'' ,,много изгодни кредити''.
            Данчо и ЧСИ.Изгониха го взеха му апартамента и дължи още пари.Сега е наред Жорко.Жорко мама спиш ли?Имаше тука един комплекс Уинслоу гарденс.Сега нещо са се изпокрили.А как се фуклявеха как ми викаха лузър и некадърник

Коментар

• Като минавам оттам (не много често) не виждам хора и техника като за такъв голям обект.И темповете външна промяна са мнооооооого бавни.Затова и си мисля,че скоро няма да се напълни с новодомци.Няма ги балъците от 2006-2007-ма,на които да пробутват ,,на зелено'' на дебели цени,а банките да отпускат на ,,Данчо'' ,,много изгодни кредити''.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                От няколко години е на етап-груб строеж.Това лято виждам,че има раздвижване,но не много голямо.Така че ще си стои на този етап още доста време,според мен.
                Ако е същото, което се вижда откъм "нашия" бряг, изглежда позавършено, но разваля
                пейзажа. Зеленина и малки постройки и изведнъж- този мастодонт.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  От няколко години е на етап-груб строеж.Това лято виждам,че има раздвижване,но не много голямо.Така че ще си стои на този етап още доста време,според мен.

Коментар

Не минаваш през промишлена зона, а по Аспарухов мост. Търся снимки, но не мога да намеря. На края на парка на Аспарухово, точно преди баира за Галата. Мисля че навремето там беше автосервиза на ВАЗ. Варненци да помагат
                    Toва ли?

http://апартаменти-варна.com/prodava...vustaini-8254/

Коментар

ако я вземаш да има къде да ходиш уикенда,хубаво си направи сметка ,дали цялото семейство това желае-аз имам една на 100 на км-с голям двор,граничещ с река,а на другия бряг се издига Балкана-ама на мойте не им се ходи

+1111111........
                      И аз съм така........Примирих се....Сега даже и не ги искам да ми кряскат уплашени......
                      АААААААААААААААА, едно голямо животно.....
                      .......скакалец.......

Коментар

аз пък да ви кажа за Банско-цени 350-500е/м
                        само готови ,почти всички обзаведени прилично
                        ходих да гледам един комплекс-предлагат менажиране на апартамента,като ми гарантират около 3% чиста възвращаемост годишно,на база сегашна цена

таксите са около 8-10е/м годишно
                        а има до банско и един "призрачен" град до голф игрището-там е още по-евтино,
                        но голям зор ще е докато се разработи
                        Не се хващай на тази въдица.......

Аз гледах при ЧСИ по 18 -20 К ЛЕВА обзаведени апартаменти, но в такива комплекси и се отказах..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Според теб мокрите сънища са критерии за нещо?Казах ти вече вместо да дърдориш обяви си панела за продажба.Тогава ще разбереш нормален ли е квартала елитен ли е какъв е?Няма ли най после да разбереш че всичко е индивидуално и конкретно за всяко нещо.
                          Естествено, че е така, напълно съм съгласен с теб. Със Зайо Байо също, щото като нищо може да му искам 30% повече от средната офертна заради училището отпред и парка отзад. Прав си отвсякъде!

Коментар

Е яз си зяпам една къщура в едно село. Наблюдавам я от 40000 лева. В момента от 6-7 брокера се оферира на цена от 11000 евро до 32000 лева
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Пешо стига с твоят измислен светоглед бе човек.
                              Ето ти линк със средни цени на двустаен примерно:
                              http://www.imoti.net/prices
                              ОТ 89 софийски квартала в 61 има по ниски цени отколкото в РЕДУТА. Това означава, че не само е нормален, а повече от нормален. Мокри сънища имаш ти. Виждам, че редовно пишеш, че сънуваш разни манекенки
                              Според теб мокрите сънища са критерии за нещо?Казах ти вече вместо да дърдориш обяви си панела за продажба.Тогава ще разбереш нормален ли е квартала елитен ли е какъв е?Няма ли най после да разбереш че всичко е индивидуално и конкретно за всяко нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                                Като гледам снимката на банята на първите две оферти ми става ясно, че са от един и същ апартамент

http://www.imoti.net/obqvi/show_pic/5050464
                                http://www.imoti.net/obqvi/show_pic/5597595

Да е*а, тез брокери, 2000 евро ги нямат за пари.
                                Ей, затова ако някога купувам имот - без никакви брокери, посредници, риелтъри, маклери и прочее сволоч.
                                Е яз си зяпам една къщура в едно село. Наблюдавам я от 40000 лева. В момента от 6-7 брокера се оферира на цена от 11000 евро до 32000 лева

Коментар

Working...
                                X