IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, ще е интересно да видим мнения, сега ще напиша нещо и там, но се сетих още плюсове за ндк-3 денонощни болници на 2 км, църкви-аз съм вярващ, детската площадка в ндк лятото е любимото място на сина ми, както ми беше и на мене- пързалките и водопада, 2 нови ОГРОМНИ книжарници, френската и немската гимназии, районното е на раковска....

Коментар

• отворих една тема "Живот на село vs Живот в града" та викам да пренесем там дискусията по линия НДК срещу Селото

http://www.investor.bg/forum/showthr...72#p1356717814
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Крукс, това че има някои пенсионери,които не могат да плащат подръжка, не значи че навсякъде е така.Така както го описваш, и Лили Иванова, дето ти е съседка около Докторския, и тя пЕсти от чистачка..Айде малко по сериозно, един разправя че сградите падат, друг че е тотална мизерия. По принцип в едни манастриски ливади; където е пълно с нови софиянци, е по трудно да събираш такси за почистване, да не говорим асансьори и т.н- имам познати и знам.Сградите в центъра са строени в най - богатия период на българия- преди да дойдат другарите от селата, в едно буржоазно, капиталистическо време и по немски-без да се пести нищо.А и повечето са кооперативи, нищо общо с свгашното строителство.
        Моето мнение е, че центърът е за по млади и социални хора, като стана на 50 и аз ще търся спокойствие.Сега искам лятото да си пия шприц в culture beat или memento, после blender, mascara, денонощно заведения за ядене- излизал съм да ям в 3, денонощни магазини. Сега пиша от едно заведение на Ангел Кънчев, вечерях пилешко с моцарела, сушени домати и пюре от моркови и си пия бранка мента и се опитвам да чета новиа биохраф, ама като видях поедното гениално мнение в стил когато слънцрто изгрее, става топло- не се сдържах!Като пробвам да поръчам брака мента некъде по кварталите, мислят че ги обиждам. Преди няколко дена правих тур за подаръци- купих страхотни неща от галерия Конус, в Снежана на Денкоглу също набелязах.Вдинственото, което ми липсва е хубаво кино, на театър не ходя.Фитнес с рингове също, сега ми казаха че в sofia towers били направилиТака че центърът е за по социални хора- не да се прибираш и да седаш пред компютара у вас, и хора с определен стандарт на живот, които могат са си позволят аржентинско телешко в спагето компани за 40 лв, затова бате пешо роднините ти не са слизали до ндк от 10 години, защото са научни работници в България зя съжаление.
        Аз смятам, че по- добро място за живее е от ндк нямя в софия, кажете вие къде мислите, че е най доброто

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          Абсолютно вярно е това. Отнася се не само за района около НДК, а и за другите супер-ултра-мега елитни софийски квартали като Докторски паметник, Лозенец и т.н.
          И изобщо как може един квартал да се води "елитен", а едно 80% от населението му да са пенсионери, които едва свързват двата края? Какъв "елит", какви 5 лева??? Половината кооперации по центъра нямат дори чистачка, защото пенсиите не щат да дават по 5 лева на месец!
          Роден съм и до завършване на университета съм живял във великия квартал Докторски паметник. Това е такъв кенеф, в който пари да ми дават, няма да се върна.
          Мизерниц;и, продали дедите им там и вече им е кисело!

Коментар

Абсолютно вярно е това. Отнася се не само за района около НДК, а и за другите супер-ултра-мега елитни софийски квартали като Докторски паметник, Лозенец и т.н.
            И изобщо как може един квартал да се води "елитен", а едно 80% от населението му да са пенсионери, които едва свързват двата края? Какъв "елит", какви 5 лева??? Половината кооперации по центъра нямат дори чистачка, защото пенсиите не щат да дават по 5 лева на месец!
            Роден съм и до завършване на университета съм живял във великия квартал Докторски паметник. Това е такъв кенеф, в който пари да ми дават, няма да се върна.
            Брой на пенсионерите в София в края на септември 2012г.:
            - 340,822

Брой на жилищата в София в края на 2011г.:
            - 608,426

Тоест в минимум 170,411 жилища в София (или минимум в 28% от жилищата в София) има пенсионери.

http://www.noi.bg/aboutbg/st/statistic/152-pensions
            http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=20

Коментар

• http://sales.bcpea.org/bg/properties/item30822.html

Специално за Русенци...!!!

Коментар

Аз пък се чудя вече дали съм наред.Идвам често в София и гледам гледам и все не мога да видя елит.Или на мен ми има нещо или на тези които се смятат за елит.Наскоро ходих от паметника Левски до пресечката на Мадрид и Черковна а на връщане минах по Оборище.Ми то мизерия навсякъде като изключим няколкото посолства.И Оборище и Шипка си е мизерия чак до Ситняково.Толкова ни е убита и влачена с грапата столицата че ме хваща яд.Района около НДК е същата хубост от Руски паметник до Попа си е отврат.Или моите критерии са много високи или нещо не съм у ред.Повсеместна цигания и простотия.Сиво мизерно и отвратително.Като се махна от този град усещам някакво очистване,Наскоро ходих в Ловеч Троян В.Търново Пловдив Варна Карлово Перник ми никъде няма такава подтискаща среда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Около опиканото НДК изобщо не е гето там е рая на света.Стари порутени курници с тесни улици и таратайки.Боклуци навсякъде и велики претенции.Та този район е по зле от маалата у село.Свалете си розовите очила и влезте в реалността.Там пари да ми дават не мое изкарам два дена.
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ .Еееее не си прав,а тия къде до обяд мразят себе си а след обяд другите,къде ги слагащ
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                      Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ

http://www.youtube.com/watch?v=FVvnDBtVf9c

Значи да обобщим - чакам Бат Пешо да почерпи като види подлеза на НДК, а ако си купиш комбайн, мога да ти уредя некои хубав адаптер за слънчоглед или царевица

СърбоАлбанеца се надявам скоро да открие чудото на секса и да се успокои малко
                      Нямаш проблем.Ще почерпя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Много тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни
                        Лордов що не се успокоиш.Пирогов се издържа от данъците на целия народ и всички имаме права да ходим където си поискаме.Знаеш че ако разумните хора имаха власт нещата щяха да са други.Държавните болници навсякъде според броя на хората.Другото частно и да се финансира както намери за добре.Без стотинка от държавния бюджет и Здравната каса.Като им сенаправят заплатите на докторите по 4 бона и им се осигурят отлични условия за работа бъди сигурен че сами ще избягат от София.Ако в София си мизерник със 700 кинта а във Враца или Разград взимаш 4000 да видим.Проблема е в управлението и държавата.И неграмотните няма да спрат докато не дойдат всички хора в София

Коментар

• Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ

http://www.youtube.com/watch?v=FVvnDBtVf9c

Значи да обобщим - чакам Бат Пешо да почерпи като види подлеза на НДК, а ако си купиш комбайн, мога да ти уредя некои хубав адаптер за слънчоглед или царевица

СърбоАлбанеца се надявам скоро да открие чудото на секса и да се успокои малко

Коментар

• Много тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни

Коментар

• Селянин, +5

Софето е най-гадното място на полуострова.
                              Няма друга сволоч дето да ме кара да се пиша сърбин или албанец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                                Чакай са да си изясним нещо, АЗ нищо не противопоставям, АЗ си казвам мнението-както някой хора не могат да живеят до НДК, така и аз не мога да живея в лайна и кир.Дотук нещо неясно има ли?Дядо ми и прадядо ми ги намесих, защото некой изказа предположение, че били от село, а те не са.Аз какъв съм няма никакво значение в случая, говорим за места за живот.
                                Всеки си избира как да си прекара времето на тая земя, аз нямам проблем с никой, нито ме дразнят селяните, нито нищо.По принцип са ми малко тегави за работа, леко миришат-тези които гледат животни за мляко особено!!, не могат да се оправят в София и е ужас, докато разберат къде аджеба трябва да дойдат, НО винаги имат пари и плащат КЕШ.За мен това е достатъчно.
                                Всеки си има талант и моя определено не е кърската работа или животните и не мога да разбера това превъзнасяне на селския живот напоследък -много модно стана.Ми който иска да работи, за да яде ОК, но аз например с една обществена поръчка, АКО я спечеля, сигурно взимам колкото един селянин за 3 години къртовски труд.Са имам и познати от Добруджа, които правят печалба на година ,колкото моя оборот, но са 2-3 ма в целия регион.

Бате Пешо изглежда интелигентен човек, но в него има един войнстващ провинциализъм, от типа, нема си купа x6, щото не може да качи еверест-цитат от една песен, която чух по радиото.Все едно аз да почна да тръбя във всяка тема, колко е ужасен живота на село -ма пита ли ме някой, вълнува ли се някой от мойте драми -не.Това е точно провинциалното мислене и показва лека компенсация, според мен.А това за храната ми е ЛЮБИМАТА тема, нема селянин да не я зачекне.Все едно седите на село да ядете и да серете бе???Нещо друго не вълнува ли отрудената душа???

П.С И подлеза на НДК отдавна не опикан, като пуснаха метрото е изцяло ремонтиран.До май месец ЦЯЛАТА Витошка също ще е готова и се надявам и градинката пред НДК да стане готова с реновирането.Паметникът също го променят, не знам какво ще стане точно.
                                Ти живееш в лайна и кир само дето не искаш да си го признаеш.Всеки има правото да харесва и живее където иска.Но да твърдиш че това е най хубавото няма как да се съглася.И наистина няма да си купя х6 не щото не може да качи Еверест а защото не ми харесва и не ми върши никаква работа.Един комбайн струва толкова и ще ми върши работа.През януари ще идвам в София и специално ще разгледам подлеза на НДК да видя дали наистина не е опикан.Ако не е ще се извиня.А в София мога да се оправям не ми е проблем.Ако Витошка ще я оправят както покрай метростанцията мерси.Ако ще се движат коли по улиците които я пресичат благодаря.Не мога да разбера как точно живота ти е свързан с Витошка и НДК.Мои роднини твърдят че в НДК не са ходили 10години и там работа нямат.

Коментар

Working...
                                X