IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Първо ,ти нямаш никакви имоти ! Имотите са на банката.Ти си един прост роб,който трябва всеки месец да снася .... някакво патологично изкривяване на личността и пълна загуба на връзка с реалността !
    Наскоро се опитвах да обяснявам на хора, прехвърлили имота си чрез дарение на сина, че вече не са собственици а имат само доживотно право на ползване, но не ме разбраха. В случая виждам, битува мнението, че при ипотека имота е на банката. Вече съм опитен и няма да обяснявам и този път, че това не е така.

Коментар

• Зеленски е собственик на къща в село Иванковичи, Киевска област, купена за 29,3 хил долара, и земеделски парцел с площ 1200 кв. метра на стойност 25,2 хил. долара. Освен това, членовете на неговото семейство притежават общо 5 апартамента – 4 в Киев и един в Ялта. Съпрузите Зеленски са наели във Великобритания два апартамента.Зеленски има автомобил – „Land Rover“ на стойност 4,7 млн. гривни.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000
        Ползвам го точно по предназначение
        Вместо да се плюнчиш ,гледай тук и мисли можеш ли да промениш нещо

Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 11:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000
          Ти що не продаваш имотите???
          Винаги съм се чудел какъв е тоя зор дето кара нямащите да дават акъл на имащите как да си управляват имотите
          Явно е някакво патологично отклонение
          Първо ,ти нямаш никакви имоти ! Имотите са на банката.Ти си един прост роб,който трябва всеки месец да снася

После,при такива очевидни икономически данни, да се набуташ в обори е меко казано дебилно !
          А да продължаваш пък да твърдиш ,че и щели да се качват ,при същите тези влошаващи се икономически данни, говори вече за някакво патологично изкривяване на личността и пълна загуба на връзка с реалността !

Но пазара винаги ги поставя подобни бунаци на мястото им
          Както спря да пишеш в темата за NYSE ,така ще спреш и в имотните

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
            Гледай прогнозите на Шестака и прави точно обратното! Ще си гарантираш голяма печалба!
            Майтап,майтап ,но си е точно така !

Коментар

Гледай рибо глупава.Една вярна прогноза нямаш,НИТО ЕДНА !
              Само допреди месец разправяше ,че 5 трилиона идвали.Къде са?

Кога почват да печатат трилионите и кога да чакаме това химерно повишение на имоти?

Това е може би най-важната графика за оборите ти.И разбира се ,ти си в обратната посока и опитваш да пикаеш срещу вятъра,затова и ЕЦБ влака ще те премаже като микроскопична муха,каквато и си всъщност

Вместо да се плюнчиш в някви форуми , продавай каквото имаш бунак !
              Намали си загубите !

Гледай прогнозите на Шестака и прави точно обратното! Ще си гарантираш голяма печалба!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                Ако не знаеш каква е последователноста при печатенето на пари
                Гледай... Една вярна прогноза нямаш,НИТО ЕДНА !
                Само допреди месец разправяше ,че 5 трилиона идвали.Къде са?

Кога почват да печатат трилионите и кога да чакаме това химерно повишение на имоти?

Това е може би най-важната графика за оборите ти.И разбира се ,ти си в обратната посока и опитваш да пикаеш срещу вятъра,затова и ЕЦБ влака ще те премаже...

... продавай каквото имаш... Намали си загубите !

Last edited by RUBLA; 06.07.2023, 11:32. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Само му прочети въпросите и припадаш
                  Що съм шортел на върха !?!?!?!
                  Пак от същото
                  Нищо не се шортва когато е на АТH ! Само най-слабите играчи го правят...
                  Както си загуби акаунта,така ще си загубиш и оборите ! Запиши си го
                  Last edited by RUBLA; 06.07.2023, 11:33. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

играе на дърпане на кожичката
                    Само му прочети въпросите и припадаш

Що съм шортел на върха !?!?!?!

Е дъната като него ли да шорта па после се чуди що удавил акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                      LIVE: FTSE muted as five-year mortgage rates pass 6%

Е, не, то във БГ винаги е различно, ние сме супер икономика, циркулира много сив кеш и общо взето сме цветя и рози.
                      Навремето имаше едни пирамиди със жилища, Анжел и други, въпреки делата и медиите, до последно бай Иван (да не казвам Андрешко) се е бутал там.
                      Инвестицията във жилище е дъъъъълъъъъг маратон (15+ год хоризонт)
                      Покупката на жилище за живеене НЕ Е инвестиция, ами разход. (За 1000лв на месец наем, можеш да жиееш във жилище за над 200к лева, което никога няма да успееш да си купиш.
                      Пак да се върнем на маратона, след 10-15-20 год заради сегашните цени, пазара ще е заринат със нови жилища, нови тъмни прозорци и нови българи (роми) дето паре немат.

.
                      Значи, две критики по въпроса - първо, жилище, което сега струва 200 000 - или 400 000 - в някакъв момент е струвало 40 000 - или 20 000 - или по-малко, ако си бил склонен да отделиш половин-една година за специфични разправии.

После, много зависи от човека, аз не мога да си представя да живея под наем - имам работилница долу в блока с поне 1 тон инструменти и два тезгяха, (железния тежи половин тон), имам фитнес с един куп уреди и няколкостотин кила тежести, домашен офис - като само дъбовото бюро тежи 150 кг, ако взема да ги местя - нито виждам опция да намеря къде, нито искам да се занимавам да го правя. За някой минималист е ок да живее под наем, ама аз съм обратното, максималист, примерно.

Коментар

Факта че играеш на БФБ е показателн за нивото ти, а потъналият ти акаунт е следствие на предното
                        Поредни брокеразки лъжи ! Пинокио ряпа да яде пред теб Я дай доказателства ,че акаунта ми е потънал

А на БФБ се правят най-лесните пари,но риби като теб ,фалирали по няколко акаунта няма как да го знаят.
                        На тях им дай да шортват неуспешно UK100 баш на върха с някви детски акаунтчета

А въпросите ги знаеш,но защо се правиш на ударен с мокър парцал

-Кажи защо в Алтерко предупреждаваше уверено за ново дъно,а то отиде 50% нагоре Смятай някои хора колко се нагушихме ,докато ти лапаше мухи.
                        -Защо шортваш UK100 от върха като пълен аматъор?
                        -Защо не пишеш вече в темата за NYSE ? Аз ще ти кажа отговора,само не знам колко акаунта фалира шорвайки UK100 ?

Най-важния въпрос ,който показва и нивото ти.Защо си се набутал с имот/и баш в разгара на най-големия балон с ипотеки да даваш под наем ?Ти изобщо добре ли си?

Коментар

Брокеразки лъжи и даже не смятам да ти се обеснявам,докато не отговориш на неудобните въпроси.

Много си напълнил памперса момче ,много ... тресе те целия ...по едно време и ще го усетиш в себе си
                          Кои са тия неудобни въпроси дето сънуваш???

Че акаунта ми с FTSE е на + 12%

Или за терзанията ти относно БГ акции дето мене ама въобще не ме бригат щото нямам БГ акаунт и никога не съм имал???

Факта че играеш на БФБ е показателн за нивото ти, а потъналият ти акаунт е следствие на предното

Коментар

Тухлите никога не изглеждат добра инвестиция в даденият момент
                            За да оцениш потенциала на тухлите трябва да си на този пазар поне 20 години
                            Ако се върнеш назад в темата ще видиш как 2017-та Бота Кавръка и Берти разправят - Епа щом са толкова изгодни що не купиш на тия цени
                            Еми цените 2017-та също не изглеждаха ниски но сега въпросните герои биха си отрязали малкото пръсте да могат да купят на тези цени
                            Същото се повтори 2020-21ва Пак така разправяха - Е що не купиш на тия цени и тн
                            Другото което и преди ти писах губи ти се мащаба - Ако стисках 50к евра като Кавръка и през ум нямаше да ми мине да купувам имот та ако ще и златен да е
                            Пак някакви ниско интелигентни глупости и обичайните обиди какво бил казал Кавръка 2020
                            Земи смени вече плочата,а ?

Гледай СЕГА,в момента какво става на пазарите и колко много ще загубиш.
                            Опитай се да намалиш колкото може тези загуби
                            Концентрирай се върху това,а не да показваш колко си нещастен и злобен

Коментар

Ако не знаеш каква е последователноста при печатенето на пари загубите са си за твоя сметка също както и при дрона където ти изгореха паричките докато се опитваше да измамиш хората да го купуват
                              "Пробив с голя обем дрън дрън чертички чертички - Те и децата знаели какво е това"
                              Те децата може и да зная ама ти не знаеш и си остана със скъпите хартии щото си много умен
                              Брокеразки лъжи и даже не смятам да ти се обеснявам,докато не отговориш на неудобните въпроси.

Много си напълнил памперса момче ,много ... тресе те целия ...по едно време и ще го усетиш в себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                                LIVE: FTSE muted as five-year mortgage rates pass 6%

Е, не, то във БГ винаги е различно, ние сме супер икономика, циркулира много сив кеш и общо взето сме цветя и рози.
                                Навремето имаше едни пирамиди със жилища, Анжел и други, въпреки делата и медиите, до последно бай Иван (да не казвам Андрешко) се е бутал там.
                                Инвестицията във жилище е дъъъъълъъъъг маратон (15+ год хоризонт)
                                Покупката на жилище за живеене НЕ Е инвестиция, ами разход. (За 1000лв на месец наем, можеш да жиееш във жилище за над 200к лева, което никога няма да успееш да си купиш.
                                Пак да се върнем на маратона, след 10-15-20 год заради сегашните цени, пазара ще е заринат със нови жилища, нови тъмни прозорци и нови българи (роми) дето паре немат.
                                А, инфлацията (и лихвите са лепкави), така че, кой разбрал.
                                Този лежерен период 2010-2019 със ниски лихви И печатане, не беше печалба от тотото, а беше начин да се запуши пробойната от 2008г.
                                А, ние в момента сме във пъти по-зле от 2008г.

Няма да споменавам евентуална ядрена провокация във АЕЦ "Запорожие" и намесата на НАТО плюс отпора на Русия.Е, отекоха други 2-3 год така във криза и рецесия.
                                Ама Ганю, по-далече от тухлата не вижда.

Ако изберат Тръмп, може и да не стане, иначе казвате Здрвей на СЕГАШНАТА инфлация за 5+ год.
                                Броки имаш добри прозрения по някои политически въпроси но относно тухлите яко бъркаш

Тухлите никога не изглеждат добра инвестиция в даденият момент

За да оцениш потенциала на тухлите трябва да си на този пазар поне 20 години

Ако се върнеш назад в темата ще видиш как 2017-та Бота Кавръка и Берти разправят - Епа щом са толкова изгодни що не купиш на тия цени

Еми цените 2017-та също не изглеждаха ниски но сега въпросните герои биха си отрязали малкото пръсте да могат да купят на тези цени

Същото се повтори 2020-21ва Пак така разправяха - Е що не купиш на тия цени и тн

Другото което и преди ти писах губи ти се мащаба - Ако стисках 50к евра като Кавръка и през ум нямаше да ми мине да купувам имот та ако ще и златен да е

Коментар

Working...
                                X