Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯ да изкараме и тази тема отгоре, че да не я забършат и нея по грешкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯ да изкараме и тази тема отгоре, че да не я забършат и нея по грешка)
Коментар
-
Здрасти, банда! Малко тихо ми изглежда тук. Само аз ли си мисля, че вече е време за леки понижения?Днес гледах обяви за София и малко се стреснах от цените. Смятах през 10 годишни наеми, през 2 годишни средни заплати... все ми изглеждат надценени... Какви сметки ползвате вие, за да определите какви са цените?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПродава КЪЩА в град София, с. Доброславци - 657 кв.м / 226800 лв. :: imot.bg Обява
от 195к€ на 115 при ЧСИ-то. Сус бре не е ли 40%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПродава КЪЩА в град София, с. Доброславци - 657 кв.м / 226800 лв. :: imot.bg Обява
от 195к€ на 115 при ЧСИ-то. Сус бре не е ли 40%?
Коментар
-
Продава КЪЩА в град София, с. Доброславци - 657 кв.м / 226800 лв. :: imot.bg Обява
от 195к€ на 115 при ЧСИ-то. Сус бре не е ли 40%?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
да , само злотото е пари, всичко останало е кредит беше казал някойи е 100% така.
Лавината от публични продажби е почнала , но пика се очаква тепърва
https://sales.bcpea.org/properties
горко на брокери и ипотекари
Не случайно анализаторите са казали 60% спад
мораториума е удължен.
бройката на имотите в сайта ПАДА.
използвай я малко тая голема очилата кратуна.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
От друга страна, златото до края на 2024 може да е качило едни скромни, срамежливи 40% (в долари).и е 100% така.
Лавината от публични продажби е почнала , но пика се очаква тепърва
https://sales.bcpea.org/properties
горко на брокери и ипотекари
Не случайно анализаторите са казали 60% спад
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
С това темпо на постъпване хич нищо да не правя - към 2030та ще съм мелеонер. Не се чуди....Last edited by RUBLA; 17.12.2020, 08:53.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Чудя се как досега с Камериерчо не сте станали поне милионери.Ного ги разбирате нещата...
за прикритие обаче работят като камериерки или са на социал.Last edited by RUBLA; 17.12.2020, 08:52.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Чудя се как досега с Камериерчо не сте станали поне милионери.Ного ги разбирате нещата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
тва е сумарен спад по 10% на година 2021,22,23 и 24 от към 33% към днешното ниво. Това не е реалистично , фундаменталните стойности показват спад от 60% към днешна дата. Вероятно по офертни цени може и да е 40% спада и после за да се стигне до сделка още 20% надолу. Иначе и сага са високи цените, но никой не ги плаща така , че реалнив спад вече е 30% от офертните цени. Остана само едни 30% до 2024.
От друга страна, златото до края на 2024 може да е качило едни скромни, срамежливи 40% (в долари).
Абе, който е внимавал в училище, си личи после.Last edited by hazard; 16.12.2020, 22:56.
Коментар
Коментар