IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Лично аз не живея в никаква илюзия щото живота преди 30г ме принуди сам да се боря и оправям...Никога не съм чакал някой да ме оправя и да ме спасява..Та каиш ЕЦБ ще следва ФЕД....аз не съм много убеден щото ако това се случи с еврото е свършено а Франция Испания Италия Белгия и Португалия са фалирали...В Европа ще настане голямо шоу и последните като нищо ще станем първи...
    Не е нужно ти да си убеден! Те вече го следват, на САЩ не им е нужен силен долар. Много бързо забравяш какви ги разправяше Лагард само преди два месеца и какво върши сега. Лагард е инсталирана на този пост с цел...каква експертиза може да има една състезателка по синхронно плуване? По-важното е, че тя е американски довереник...знаеш ли още колко такива има на ключови позиции в ЕС? Ако САЩ имат интерес ЕС ще бъде жертван и ще се разпадне! Не очаквай милост...чудя се само как германците приемат така примиренчески да ги разиграват?

Ние да станем първи?!? Ние без еврофондове сме за никъде!
    Last edited by Laconic; 11.06.2022, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

ЕЦБ нямат собствена политика, така че ще следват ФЕД...не си ли го разбрал още? Каквото правеха PIIGS през 2008!

"Май**та му на ЕС" (F*ck the EU), казва Нюланд на събеседника си
      https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...-na-es-6004831

Живееш в някаква илюзия, че някой ще дойде да те спаси!
      Лично аз не живея в никаква илюзия щото живота преди 30г ме принуди сам да се боря и оправям...Никога не съм чакал някой да ме оправя и да ме спасява..Та каиш ЕЦБ ще следва ФЕД....аз не съм много убеден щото ако това се случи с еврото е свършено а Франция Испания Италия Белгия и Португалия са фалирали...В Европа ще настане голямо шоу и последните като нищо ще станем първи...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

ФЕД го мани кажи какво прави ЕЦБ с лихвата?Ще вдига ли и с колко?И какво се случва с Франция Италия Португалия Испания Белгия????
        ЕЦБ нямат собствена политика, така че ще следват ФЕД...не си ли го разбрал още? Каквото правеха PIIGS през 2008!

"Май**та му на ЕС" (F*ck the EU), казва Нюланд на събеседника си
        https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...-na-es-6004831

Живееш в някаква илюзия, че някой ще дойде да те спаси!

Коментар

Градското население има проблем с отоплението, но не и с изхранването! Ковидът разду цените на селските имоти, но той вече изчезва, а високите цени на горивото вече отказват мераклиите.
          Спекулата е при всички имоти, а от вчера вече се очертава дълбока корекция. ФЕД ще бъдат принудени да вдигат по рязко лихвата и се върви към рецесия. Ако имаш да продаваш вече си закъснял, ще трябва да сваляш цената!
          ФЕД го мани кажи какво прави ЕЦБ с лихвата?Ще вдига ли и с колко?И какво се случва с Франция Италия Португалия Испания Белгия????

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Моментното състояние на селските имоти е антикризисно.Одъжди се времето и като полегнат посевите ще има привнесена криза на градското население.
            Градското население има проблем с отоплението, но не и с изхранването! Ковидът разду цените на селските имоти, но той вече изчезва, а високите цени на горивото вече отказват мераклиите.
            Спекулата е при всички имоти, а от вчера вече се очертава дълбока корекция. ФЕД ще бъдат принудени да вдигат по рязко лихвата и се върви към рецесия. Ако имаш да продаваш вече си закъснял, ще трябва да сваляш цената!

Коментар

https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...yama-da-e-sriv

Положението е трагично!!!

Пазарът на имоти в Западна Европа е стабилен с високи обеми, като Германия, Италия и Великобритания записват рекордни стойности през първото тримесечие; в Централна и Източна Европа ситуацията е по-балансирана с очаквания за около 12 млрд. евро инвестиционни обеми през 2022 г. Полша отбелязва сериозен ръст като привлича 56% от всички капитали при бизнес имотите и има увеличение и в Чехия, докато останалата част от ЦИЕ, включително България, отбелязват свити обеми на фона на предходни години.

За България първото тримесечие е било слабо, с обеми под 40 млн. лв, голяма част от които в имоти, генериращи доход, като се очаква наваксване след второто тримесечие, каза Йорданова.

"Очакваме забавяне на инвестиционната активност през второто и третото тримесечие за асимилиране на тези ефекти и регулации на пазари. Може да се отвори известна пропаст между очакванията на купувачи и продавачи не само заради ефекта от лихвените нива, но и заради ефекта върху наемните приходи."

Не става ясно дали очакваме наваксване или забавяне на збавянето през първото тримесечие???
              Моментното състояние на селските имоти е антикризисно.Одъжди се времето и като полегнат посевите ще има привнесена криза на градското население.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение

По-скоро не обиждайте, вместо да давате подобни съвети, защото и на вас вии се случва да се оплачете в темата, но аз не ви пиша да бъдете мъж.
                Zalmoxis, бихте ли посочили тези мнения?
                този е ваш продукт.
                толерирате го за сметка на други участници, които и бан получиха, заради него.
                сега ще си го търпите.
                препоръка е

Коментар

• "Бъдещите нови квартали на столицата ще бъдат в по-далечната периферия на града", каза главният архитект на София Петър Диков.
                  http://bolgari.org/novite_kvartali_n...a-n2-3076.html

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Сега ще кажа нещо дето все още няма къде да се прочете.
                    В банките вече се наблюдават данни за масово просрочия на фирмени дългове,визирам дълговете на фирмите...
                    Инвестициите спадат, строителството е в киреча. Сега ми става ясно защо папагалите във форума плашеха с наплива на големите пари и инфлацията, но нещата издишат здраво и големите пари няма да дойдат. От два дена приключиха с дитирамбите, май им спряха парите!

Коментар

https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...yama-da-e-sriv

Пазарът на имоти в Западна Европа е стабилен с високи обеми, като Германия, Италия и Великобритания записват рекордни стойности през първото тримесечие; в Централна и Източна Европа ситуацията е по-балансирана с очаквания за около 12 млрд. евро инвестиционни обеми през 2022 г. Полша отбелязва сериозен ръст като привлича 56% от всички капитали при бизнес имотите и има увеличение и в Чехия, докато останалата част от ЦИЕ, включително България, отбелязват свити обеми на фона на предходни години.

За България първото тримесечие е било слабо, с обеми под 40 млн. лв, голяма част от които в имоти, генериращи доход, като се очаква наваксване след второто тримесечие, каза Йорданова.

"Очакваме забавяне на инвестиционната активност през второто и третото тримесечие за асимилиране на тези ефекти и регулации на пазари. Може да се отвори известна пропаст между очакванията на купувачи и продавачи не само заради ефекта от лихвените нива, но и заради ефекта върху наемните приходи."

Не става ясно дали очакваме наваксване или забавяне на збавянето през първото тримесечие???
                      Сега ще кажа нещо дето все още няма къде да се прочете.
                      В банките вече се наблюдават данни за масово просрочия на фирмени дългове,визирам дълговете на фирмите...

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...yama-da-e-sriv

Коментар

• МОДЕРАТОРИТЕ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В ТЕМАТА ЗА ПОСКЪПВАНЕТО НА ЖИЛИЩНИТЕ ИМОТИ И КАКВО ПРАВЯТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КОИТО СЕ ТОЛЕРИРАТ ДЪЛГО ?

Коментар

• https://www.standartnews.com/biznes/...li-495009.html

ТЕЖЪК УДАР !!!!!
                            ВДИГАТ ЛИХВИТЕ !!!

БОЙ ПО ИПОТЕКАРИТЕ !!!! ХА ХА
                            Тежък удар! Какво ни чака с лихвите от юли

От: Редактор -
                            09 юни, 2022
                            Копирано от standartnews.com

Коментар

По-скоро не обиждайте, вместо да давате подобни съвети, защото и на вас вии се случва да се оплачете в темата, но аз не ви пиша да бъдете мъж.
                              В темата за поскъпването на имотите толерираният потребител Кавръков, нарече мен и потребителя Бони, нищожества, грешка, били сме нещастници !
                              Мога да ви сигнализирам за това мнение ,но не го правя за сега ама след като питате ,ви пиша
                              Last edited by Dury; 10.06.2022, 15:33.

Коментар

Аз като се оплаквам гледам потребителското име bulgarien lev активно се използва от друг човек който вече получи БАН и сега Вие пак го търпите ?

Коментар

Working...
                                X