IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

въй въй - ма аз алкохол не пия
    да, и на мен ми се видя прекалено лесно.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ето ти лесен начин да пия на аванта 2 бутилки бърбън.
      хайде ботчо, плюнчИ палеца, аз съм насреща с 2х700 мейкърс марк
      или 4 рози ама плоското шишенце
      въй въй - ма аз алкохол не пия
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

а на бас че на 3.10. 2022 като обявят резилите от преброяването ще са НАД 680 000 жилищата в шопия
        ето ти лесен начин да пия на аванта 2 бутилки бърбън.
        хайде ботчо, плюнчИ палеца, аз съм насреща с 2х700 мейкърс марк
        или 4 рози ама плоското шишенце
        препоръка е

Коментар

а на бас че на 3.10. 2022 като обявят резилите от преброяването ще са НАД 680 000 жилищата в шопия
          741 хиляди са.Вече ги обявиха тези данни от преброяването.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

По-точно в градовете на столична община от 31.12.2006 до 31.12.2021 жилищата са се увеличили от 490 хиляди до 585 хиляди. Обаче към 2011 са били 573 хиляди, тоест за последните 10 години жилищата в столицата нарастват само с 13 хиляди. Още дълго ще стоите на село.
            Глупости на търкалета.През 2006г жилищата в София столица област са били 524 хиляди. При преброяването през септември 2021г вече са 741 хиляди. Данните са от страницата на НСИ и вярвам на тях не на незадоволени брокерки.
            И естествено, че ще си стоя на село в голямата къща, да не съм луд да се набутам в някой маломерен апартамент 80 квадрата,който на практика е и по-малък, щото и общите части са включени в квадратурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнение
              Икономиката е на цикли. Винаги има периоди на спад и ръст. Явно сега следва първото. Въпросът е само колко дълго ще продължи и с каква "сила". Моето мнение е, че предстоящата зима ще "охлади" сериозно пазара. На доста хора вече няма да им е до имоти... Като добавим още някое вдигане на лихвите, посоката става ясна. Първоначално спадът ще е малък - до десетина процента през 2023-та според мен, но ще се появяват все повече добри оферти от хора на зор и от ЧСИ. Ако кризата продължи по-дълго, през 2024-та отчаянието ще се увеличи и можем да видим намаления от 30% спрямо сегашните нива.
              Стига инфлацията да не ни изненада и да стане перманентна. Каквато и да е криза ще натиска надолу цените, евентуално инфлацията ще бута нагоре... да видим в цифри края на 2023г. и 2024г.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

По-точно в градовете на столична община от 31.12.2006 до 31.12.2021 жилищата са се увеличили от 490 хиляди до 585 хиляди. Обаче към 2011 са били 573 хиляди, тоест за последните 10 години жилищата в столицата нарастват само с 13 хиляди. Още дълго ще стоите на село.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В София за последните 15 години жилищата са се увеличили с 220 хиляди. А населението се е увеличило за този период с 75 хиляди души. Средно по 2,4 души в жилище, това означава, че има построени 7 пъти повече жилища, отколкото са са увеличили хората,които могат да ги населят.
                  И хич няма балон.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Според НСИ за 40 години годните за обитаване жилища са намалели с над 70%. В БГ има около 600 села с по 1 жител.
                    Обезлюдяване: Близо 600 села в България са без население - България - DarikNews.bg

В доста от тези села е имало училища.

Намалява населението, намаляват още повече годните за обитаване жилища.===2029===>>>търсенето и конкуренцията за намиране са се увеличили, то си личи по реакциите на безимотните шушляци в темата.
                    В София за последните 15 години жилищата са се увеличили с 220 хиляди. А населението се е увеличило за този период с 75 хиляди души. Средно по 2,4 души в жилище, това означава, че има построени 7 пъти повече жилища, отколкото са са увеличили хората,които могат да ги населят.
                    И хич няма балон.

Коментар

• Икономиката е на цикли. Винаги има периоди на спад и ръст. Явно сега следва първото. Въпросът е само колко дълго ще продължи и с каква "сила". Моето мнение е, че предстоящата зима ще "охлади" сериозно пазара. На доста хора вече няма да им е до имоти... Като добавим още някое вдигане на лихвите, посоката става ясна. Първоначално спадът ще е малък - до десетина процента през 2023-та според мен, но ще се появяват все повече добри оферти от хора на зор и от ЧСИ. Ако кризата продължи по-дълго, през 2024-та отчаянието ще се увеличи и можем да видим намаления от 30% спрямо сегашните нива.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/534-novini...poreden-mesets
                        Жилищата в Канада поевтиняха за шести пореден месец

Явно 2029 ще се случи доста по-рано...през 2022-23

Коментар

Днес е 15-и септември. И съобщиха, че учениците са 717 хиляди, над два пъти по-малко отколкото преди 40 години.
                          Там е работата, че след време просто няма на кой да ги продавате тези имоти. Освен един на друг.
                          Според НСИ за 40 години годните за обитаване жилища са намалели с над 70%. В БГ има около 600 села с по 1 жител.
                          Обезлюдяване: Близо 600 села в България са без население - България - DarikNews.bg

В доста от тези села е имало училища.

Намалява населението, намаляват още повече годните за обитаване жилища.===2029===>>>търсенето и конкуренцията за намиране са се увеличили, то си личи по реакциите на безимотните шушляци в темата.
                          Last edited by ВълчоМечков; 15.09.2022, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Не смешко, до два месеца!
                            Записвам си го. След 2 месеца. Явно имотите са станали като дините и доматите, с наближаването на есента поевтиняват.

Коментар

Днес е 15-и септември. И съобщиха, че учениците са 717 хиляди, над два пъти по-малко отколкото преди 40 години.
                              Там е работата, че след време просто няма на кой да ги продавате тези имоти. Освен един на друг.
                              Заблудените "инвеститори" ще стискат до последно! Те както винаги ще са най-прецакани!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

То е ясно кога. (през 2029-та)
                                Не смешко, до два месеца!

Коментар

Working...
                                X