Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ето ти лесен начин да пия на аванта 2 бутилки бърбън.
хайде ботчо, плюнчИ палеца, аз съм насреща с 2х700 мейкърс марк
или 4 рози ама плоското шишенцеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
а на бас че на 3.10. 2022 като обявят резилите от преброяването ще са НАД 680 000 жилищата в шопия
хайде ботчо, плюнчИ палеца, аз съм насреща с 2х700 мейкърс марк
или 4 рози ама плоското шишенцепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
а на бас че на 3.10. 2022 като обявят резилите от преброяването ще са НАД 680 000 жилищата в шопия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
По-точно в градовете на столична община от 31.12.2006 до 31.12.2021 жилищата са се увеличили от 490 хиляди до 585 хиляди. Обаче към 2011 са били 573 хиляди, тоест за последните 10 години жилищата в столицата нарастват само с 13 хиляди. Още дълго ще стоите на село.
И естествено, че ще си стоя на село в голямата къща, да не съм луд да се набутам в някой маломерен апартамент 80 квадрата,който на практика е и по-малък, щото и общите части са включени в квадратурата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнениеИкономиката е на цикли. Винаги има периоди на спад и ръст. Явно сега следва първото. Въпросът е само колко дълго ще продължи и с каква "сила". Моето мнение е, че предстоящата зима ще "охлади" сериозно пазара. На доста хора вече няма да им е до имоти... Като добавим още някое вдигане на лихвите, посоката става ясна. Първоначално спадът ще е малък - до десетина процента през 2023-та според мен, но ще се появяват все повече добри оферти от хора на зор и от ЧСИ. Ако кризата продължи по-дълго, през 2024-та отчаянието ще се увеличи и можем да видим намаления от 30% спрямо сегашните нива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
По-точно в градовете на столична община от 31.12.2006 до 31.12.2021 жилищата са се увеличили от 490 хиляди до 585 хиляди. Обаче към 2011 са били 573 хиляди, тоест за последните 10 години жилищата в столицата нарастват само с 13 хиляди. Още дълго ще стоите на село.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В София за последните 15 години жилищата са се увеличили с 220 хиляди. А населението се е увеличило за този период с 75 хиляди души. Средно по 2,4 души в жилище, това означава, че има построени 7 пъти повече жилища, отколкото са са увеличили хората,които могат да ги населят.
И хич няма балон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Според НСИ за 40 години годните за обитаване жилища са намалели с над 70%. В БГ има около 600 села с по 1 жител.
Обезлюдяване: Близо 600 села в България са без население - България - DarikNews.bg
В доста от тези села е имало училища.
Намалява населението, намаляват още повече годните за обитаване жилища.===2029===>>>търсенето и конкуренцията за намиране са се увеличили, то си личи по реакциите на безимотните шушляци в темата.
И хич няма балон.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Икономиката е на цикли. Винаги има периоди на спад и ръст. Явно сега следва първото. Въпросът е само колко дълго ще продължи и с каква "сила". Моето мнение е, че предстоящата зима ще "охлади" сериозно пазара. На доста хора вече няма да им е до имоти... Като добавим още някое вдигане на лихвите, посоката става ясна. Първоначално спадът ще е малък - до десетина процента през 2023-та според мен, но ще се появяват все повече добри оферти от хора на зор и от ЧСИ. Ако кризата продължи по-дълго, през 2024-та отчаянието ще се увеличи и можем да видим намаления от 30% спрямо сегашните нива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...poreden-mesets
Жилищата в Канада поевтиняха за шести пореден месец
Явно 2029 ще се случи доста по-рано...през 2022-23
Коментар
-
Днес е 15-и септември. И съобщиха, че учениците са 717 хиляди, над два пъти по-малко отколкото преди 40 години.
Там е работата, че след време просто няма на кой да ги продавате тези имоти. Освен един на друг.
Обезлюдяване: Близо 600 села в България са без население - България - DarikNews.bg
В доста от тези села е имало училища.
Намалява населението, намаляват още повече годните за обитаване жилища.===2029===>>>търсенето и конкуренцията за намиране са се увеличили, то си личи по реакциите на безимотните шушляци в темата.Last edited by ВълчоМечков; 15.09.2022, 23:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Не смешко, до два месеца!
- 1 like
Коментар
-
Днес е 15-и септември. И съобщиха, че учениците са 717 хиляди, над два пъти по-малко отколкото преди 40 години.
Там е работата, че след време просто няма на кой да ги продавате тези имоти. Освен един на друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
То е ясно кога. (през 2029-та)
- 1 like
Коментар
Коментар