Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Пазар, какво да го правиш -
[ATTACH=CONFIG]n4029604[/ATTACH]
Разбирам че си разочарован, но аз не мога да ти помогна, поговори с човека ако се съжали над теб ще го намали пак на 260
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А бе то моабет, моабет, ма сума хора изгореха с една торба пари заради него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми, браво!
Това си е един 3-годишен наем от един 3-стаен (като приспаднеш данъци, амортизации и празни месеци...)
А тия даже май не се и декларират?
Ако си обърнал в долари и после пак си превалутирал - това изобщо не подлежи на деклариране, ако не греша?
... пропускаме, че ония с наемите трябва да плащат данъци + осигуровки... а ако отдават през Букинг, или ЕърБиендБи - трябва да се регистрират и по ДДС...Last edited by Frosty; 21.02.2023, 18:13.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Какво да им кажа че искате вместо по 300 евро да направят наемите по 300лв?
ами ходете и си се пазарете аз да не съм ви омбудсман, кажете че сте в затруднено положение може някой и да се смили над вас
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лаф моабет да става.Нали затова са форумите.Не е задължително човек да има личен интерес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми, браво!
Това си е един 3-годишен наем от един 3-стаен (като приспаднеш данъци, амортизации и празни месеци...)
Ако си обърнал в долари и после пак си превалутирал - това изобщо не подлежи на деклариране, ако не греша?
Не подлежи, даже не ти трябва и счетоводител, защото реално са вътрешнобанкови операции - т.е. те си ги осчетоводяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Не, не четеш внимателно! Само от превалутиране имам над 30 000 лв. печалба, до този момент!
Коментар
-
Честно казано, не знам каква е идеята да се дават прогнози във форум, ако човек лично не се възползва от тях, дори и косвено. Дано не звуча прекалено меркантилно, но мен основно, ме движат 2 мотива за споделяне - 1.да изкарам пари и 2.съответно да помогна.
Каква е логиката да се пляскат прогнози наляво-надясно, ако лично не се възползваме от тях, или не са от полза за останалите? Както казваш, хвалбите за печалби постфактум, са по-скоро начин за придаване на тежест на мненията. Та странна работа като цяло.
Коментар
-
Не, не четеш внимателно! Само от превалутиране имам над 30 000 лв. печалба, до този момент!
А "великите инвеститори" в тухли всеки месец трябва да се разправят с някакви дрогирани, впиянчени индивиди, да бягат да им сменят кранчета, бушони, течащи тоалетни казанчета, или да отпушват запушени мивки...
Ако пък наемателят им случайно се натряска някоя вечер, и повърне на скъпия паркет... айдееее отидеха всички наеми за ремонти и подмяна с нов...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Грешни са ти предположенията, ето защо са ти грешни и анализите! Вървиш след събитията и си обречен да губиш!
Колко пъти ви набивах качетата?...на лягане и на ставане, че ФЕД ще увеличават лихвата с бързи темпове! След това ви повтарях до втръсване, че ЕЦБ е в капан и ще последва скоростта на ФЕД, но кой чу? Само подигравки и обиди, а сега се чудите как така? Същото, но с обратен знак се случи и през 2008, но кой да помни?...откъде толкова акъл?
Налягайте си парцалите и щом не помните, започвайте да четете, защото сривът при имотите вече се е случвал и ще се повтори!!!
Продал си март 2022 - долара е бил около 1.75лв
Имаш 30 000лв печалба от превалутиране - долара днес е 1.85
Ако си ни излъгал значи сметките са ни грешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
ами ходете и си се пазарете аз да не съм ви омбудсман, кажете че сте в затруднено положение може някой и да се смили над вас
Коментар
-
Честно казано, не знам каква е идеята да се дават прогнози във форум, ако човек лично не се възползва от тях, дори и косвено. Дано не звуча прекалено меркантилно, но мен основно, ме движат 2 мотива за споделяне - 1.да изкарам пари и 2.съответно да помогна.
Каква е логиката да се пляскат прогнози наляво-надясно, ако лично не се възползваме от тях, или не са от полза за останалите? Както казваш, хвалбите за печалби постфактум, са по-скоро начин за придаване на тежест на мненията. Та странна работа като цяло.
- че цените ще падат ама не продават
- че демографията ще срине пазара и те щели да купят с цел препродажба после
магнит е и тази тема магнит
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Аз наем не съм намалявал от как се помня, ако на теб са ти го намалили да почерпиш
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8yko86&f1=1
Коментар
Коментар