If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо не напишеш и къде се случва това ? Колко от ипотеките имат проблем и т.н. Всичко това го пише в статията ,но явно искаш да я покажеш на хората живеещи в България, нищо ,че не става дума за тях
Съжалявам, че ще те разочаровам, Джери-бой!
Говорим за Софето!
п.п.
Дето всеки втори кредитополучател още у въздуха изчислява всички възможни лоши сценарии и по дефолт е с по-висока инвестиционна грамотност от финансовите архитекти на Уолстрийт.
не успя да ме разочароваш, защото имам занижени очаквания.
но малко ме озадачи.
и аз за софия говоря.
в лето господне 2007-того
Сега като се замисля. тия на какво са разчитали ? Че злотата ше скочи спрямо франка ли ? Баси, тоя Дарвин сигурно е пропуснал Полша като е правил теорията.
За това ти казвам, следващия път да теглят направо ипотека в злато!
Ами то и тук го имаше същия цирк предната криза.... който помни! Даже имам познат, адвокат, който беше в комитета, който представляваше въпросните вложители и преговаряше там нещо с банките да им предоговорят франковите ипотеки... в крайна сметка намериха някакво компромисно решение, но комичното е, че в началото банките им казват: Ето, теглите кредит в най-стабилната валута! - да, тя е стабилна, ама за кого? Стабилна е за кредитора... а за кредитополучателя като му е плаваща валутата /като злотата на тия полски чукундури/ - сега вече им е светнало кое е стабилно и кое - не!
Само задължението е стабилно, а заплатата е нестабилна!
Сега като се замисля. тия на какво са разчитали ? Че злотата ше скочи спрямо франка ли ? Баси, тоя Дарвин сигурно е пропуснал Полша като е правил теорията.
Коментар