IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Оставихме инфлацията да се самоубие ....... Следва рязко понижение на лихвите . )))))))))))))))))
    Не бързай с лихвите...днес ФЕД ще пасуват, но следващият месец са пак на Север! А утре бабата, какво ще направи, как мислиш?
    Last edited by Laconic; 14.06.2023, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Прекалено високо мнение имаш за себе си! Или и ти като Адрола си изтъкан от комплекси и си силно неуверен в себе си...не се учудвам щом показваш колко архаични са познанията ти! За да покажеш увереност първо ще трябва да се научиш да уважаваш инакомислещите, а след това да покажеш, колко точни са ти прогнозите!
      Твоите прогнози са пълен провал, та не знам кой точно визираш за неточни прогнози. Човек, който още миналия май прогнозира желан от него срив, щото е продал обор, преди само два месеца, не заслужава и грам внимание, а т.н. "прогнози", от него, са пълен шит. Същият наглец, продължава да твърди, че му били верни прогнозите, при положение, че тотално е компроментиран, ето това наричам ДЕБЕЛООЧИЕ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Болни да ме учат на как да съм здрав и бедни да ме учат как да съм богат - не ща!
        Съвети от бедни за богатство и от болни за здраве не приемам.
        Прекалено високо мнение имаш за себе си! Или и ти като Адрола си изтъкан от комплекси и си силно неуверен в себе си...не се учудвам щом показваш колко архаични са познанията ти! За да покажеш увереност първо ще трябва да се научиш да уважаваш инакомислещите, а след това да покажеш, колко точни са ти прогнозите!

Коментар

Дръпването ще е с малко, не повече от 10% и ще е прозорец за кратко и после ще е плато, а ако оставят гърча да продължи по-дълго може и повече, защото ще ликвидират тези, които са на ръба и са лапнали лъжица, която не е за тяхната уста, но имотито няма да стане по-достъпно, и няма да намалят заплатите, особено пък в ЕС където видимо вече навсякъде увеличават минималните заплащания, и в бранша ми наблюдавам вече е с около 25-30% увеличение в заплащането отпреди, а после паралелно на всичко, което е дръпнало леко назад с имотито ще се навакса сравнително бързо за няколко години и в периода на 2025-2027 цените ще се катерят плавно нагоре.
          Копторите ще го усетят най-много спада или по-малкото сделки, а читавите имоти на добри локации не само, че няма да загубят от цената или просто ще изчезнат от пазара, а даже може да поскъпнат. В края на десетилетието, ако не измислят друго е възможно да има изгоден прозорец с 10-15% надолу, но от тогавашните цени, а не сегашните, при една следваща криза мигновенно преди да инфлират отново валутата, но не бих разчитал на това.
          Ако сме ударили тавана , няма светъл лъч за нас . ФЕД признаха , че са закъснели , но ние .............. Намалението на заплатите ще е най - малкия резултат в нашата малка икономика , подпряна на имотите .

Коментар

• И Дбанк се включиха в играта с депозитите:

https://www.dbank.bg/bg/individualni...8p1suupM_KQE8c

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Последно,понижение или повишение на имотите да очакваме ?
              Дръпването ще е с малко, не повече от 10% и ще е прозорец за кратко и после ще е плато, а ако оставят гърча да продължи по-дълго може и повече, защото ще ликвидират тези, които са на ръба и са лапнали лъжица, която не е за тяхната уста, но имотито няма да стане по-достъпно, и няма да намалят заплатите, особено пък в ЕС където видимо вече навсякъде увеличават минималните заплащания, и в бранша ми наблюдавам вече е с около 25-30% увеличение в заплащането отпреди, а после паралелно на всичко, което е дръпнало леко назад с имотито ще се навакса сравнително бързо за няколко години и в периода на 2025-2027 цените ще се катерят плавно нагоре.
              Копторите ще го усетят най-много спада или по-малкото сделки, а читавите имоти на добри локации не само, че няма да загубят от цената или просто ще изчезнат от пазара, а даже може да поскъпнат. В края на десетилетието, ако не измислят друго е възможно да има изгоден прозорец с 10-15% надолу, но от тогавашните цени, а не сегашните, при една следваща криза мигновенно преди да инфлират отново валутата, но не бих разчитал на това.
              Last edited by Kris_; 14.06.2023, 19:47.

Коментар

По-здравите и по-богати от теб.
                Последно,понижение или повишение на имотите да очакваме ?

Коментар

При положение, че не си ми личния лекар, както и не си се запознал с декларацията ми за имущество и не знаеш какво се крие в нощното ми шкафче, то това е само предположение без каквито и да било доказателства, а ти го заявяваш като аксиома.
                  ​​​​​
                  ​​​​​​Вероятно си прав, но все пак ако така на сляпо вземаш и решения и за финансите на твоята фирма, незнам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ти от коя категория спадаш, че също ръсиш много безплатни съвети?

Коментар

Болни да ме учат на как да съм здрав и бедни да ме учат как да съм богат - не ща!
                      Ти от коя категория спадаш, че също ръсиш много безплатни съвети?

Коментар

Къде видя "дефлация"? Няма друга посока освен инфлация дългосрочно, а хиперинфлацията е обусловена от самата финансова система и е гарантирана в бъдещето, но долара ще е последния от всички валути, който би се обезценил напълно. Галопиращите са за тези като теб, които не разбират понятията и папагалстват от журналята.
                        Бъркаш времевите рамки и оттам настава една каша .Знам какво искаш да кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Проблема е,че с другия доктор на икономическите науки,твърдяхте,че предстои галопираща инфлация и едва ли не хиперинфлация,а то взе ,че за първи път от 2 години насам БГ отчете дефлация И после като ти казвам ,че си некомпетентен се сърдиш
                          Къде видя "дефлация"? Няма друга посока освен инфлация дългосрочно, а хиперинфлацията е обусловена от самата финансова система и е гарантирана в бъдещето, но долара ще е последния от всички валути, който би се обезценил напълно. Галопиращите са за тези като теб, които не разбират понятията и папагалстват от журналята.

Коментар

Слаби са финансовите и историческите познания, които наричат инфлация покачването на цените, и дефлация увеличаването на валутното предлагане.
                            Проблема е,че с другия доктор на икономическите науки,твърдяхте,че предстои галопираща инфлация и едва ли не хиперинфлация,а то взе ,че за първи път от 2 години насам БГ отчете дефлация И после като ти казвам ,че си некомпетентен се сърдиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми, като слушат форумните икономисти, как да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Оставихме инфлацията да се самоубие ....... Следва рязко понижение на лихвите . )))))))))))))))))
                                Първо да видим рецесията, която е вече официално обявена!

Коментар

Working...
                                X