Първоначално изпратено от corner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Прекалено високо мнение имаш за себе си! Или и ти като Адрола си изтъкан от комплекси и си силно неуверен в себе си...не се учудвам щом показваш колко архаични са познанията ти! За да покажеш увереност първо ще трябва да се научиш да уважаваш инакомислещите, а след това да покажеш, колко точни са ти прогнозите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Болни да ме учат на как да съм здрав и бедни да ме учат как да съм богат - не ща!
Съвети от бедни за богатство и от болни за здраве не приемам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Дръпването ще е с малко, не повече от 10% и ще е прозорец за кратко и после ще е плато, а ако оставят гърча да продължи по-дълго може и повече, защото ще ликвидират тези, които са на ръба и са лапнали лъжица, която не е за тяхната уста, но имотито няма да стане по-достъпно, и няма да намалят заплатите, особено пък в ЕС където видимо вече навсякъде увеличават минималните заплащания, и в бранша ми наблюдавам вече е с около 25-30% увеличение в заплащането отпреди, а после паралелно на всичко, което е дръпнало леко назад с имотито ще се навакса сравнително бързо за няколко години и в периода на 2025-2027 цените ще се катерят плавно нагоре.
Копторите ще го усетят най-много спада или по-малкото сделки, а читавите имоти на добри локации не само, че няма да загубят от цената или просто ще изчезнат от пазара, а даже може да поскъпнат. В края на десетилетието, ако не измислят друго е възможно да има изгоден прозорец с 10-15% надолу, но от тогавашните цени, а не сегашните, при една следваща криза мигновенно преди да инфлират отново валутата, но не бих разчитал на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Последно,понижение или повишение на имотите да очакваме ?
Копторите ще го усетят най-много спада или по-малкото сделки, а читавите имоти на добри локации не само, че няма да загубят от цената или просто ще изчезнат от пазара, а даже може да поскъпнат. В края на десетилетието, ако не измислят друго е възможно да има изгоден прозорец с 10-15% надолу, но от тогавашните цени, а не сегашните, при една следваща криза мигновенно преди да инфлират отново валутата, но не бих разчитал на това.Last edited by Kris_; 14.06.2023, 19:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеПо-здравите и по-богати от теб.
Коментар
-
По-здравите и по-богати от теб.
Вероятно си прав, но все пак ако така на сляпо вземаш и решения и за финансите на твоята фирма, незнам....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти от коя категория спадаш, че също ръсиш много безплатни съвети?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Болни да ме учат на как да съм здрав и бедни да ме учат как да съм богат - не ща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеКъде видя "дефлация"? Няма друга посока освен инфлация дългосрочно, а хиперинфлацията е обусловена от самата финансова система и е гарантирана в бъдещето, но долара ще е последния от всички валути, който би се обезценил напълно. Галопиращите са за тези като теб, които не разбират понятията и папагалстват от журналята.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Проблема е,че с другия доктор на икономическите науки,твърдяхте,че предстои галопираща инфлация и едва ли не хиперинфлация,а то взе ,че за първи път от 2 години насам БГ отчете дефлацияИ после като ти казвам ,че си некомпетентен се сърдиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеСлаби са финансовите и историческите познания, които наричат инфлация покачването на цените, и дефлация увеличаването на валутното предлагане.И после като ти казвам ,че си некомпетентен се сърдиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, като слушат форумните икономисти, как да стане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Оставихме инфлацията да се самоубие ....... Следва рязко понижение на лихвите .)))))))))))))))))
Коментар
Коментар