Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Излагаш се и отново показваш неувереност! Това, което показа преди време, вече е непродаваемо...ще трябва да сваляш цените!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Според мен ФЕД са наясно тезни нива на лихвите до какво водят. Ще задържат или вдигнат още в случай, че американската икономика не сгъне качествено. В идните 2-3 години падежира огромно количество дълг и ще са нужни трилиони за рефинансиране и преди това трябва да се случат неприятни неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Показвам неувереност! Хахахаха, ти си голям веселяк! С три къщи, от които една в София и други две в радиус 50км от Столицата., както и с два апартамента в София и Бургас, сигурно съм най-неуверения участник на имотния пазар в България!!
Хан Сяндзъ
Не съм го измислил аз!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеАмериканците казаха пас - толкова беше беше парата за свирката
Сега е въпрос на време Фед да си намери повод да почне да купува обратно и нещата ще си дойдат по местата
Или може би някой си представя че е възможно Фед да си намали баланса с повече от 1 Трилион без сътресения ???
ПП икономиката трябва да сгъне, инфлацията да бъде задушена и лихвите да бъдат свалени
... при неясна ситуация за пазарите ще бъде по-възможно да се пласира/рефинансира дълга.Last edited by bertram; 14.06.2023, 21:59.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Излагаш се и отново показваш неувереност! Това, което показа преди време, вече е непродаваемо...ще трябва да сваляш цените!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКак е, как е?!
Растат ли бълхарниците?!
- 1 like
Коментар
-
Напротив, следя ги, даже ги цитирам с дата и час, но се оказаха изключително неверни! А, съждението, че съм обречен да губя, направо кърти! Как да губя от придобивки, които не възнаверявам да продам до гроб, хайде обясни, как се губи от това????, ама смислено, без заобикалки. Как се губи от имот, който съм дарил на наследник и той се кефи, че няма разходи по придобиването на такъв? В какво се изразява загубата? Кажи, ще ми бъде интересно!!!
Коментар
-
Не ми следиш прогнозите, ето защо си обречен да губиш!
Коментар
-
Не ми следиш прогнозите, ето защо си обречен да губиш!
Следи ги и затова е толкова изнервен и заядлив!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Твоите прогнози са пълен провал, та не знам кой точно визираш за неточни прогнози. Човек, който още миналия май прогнозира желан от него срив, щото е продал обор, преди само два месеца, не заслужава и грам внимание, а т.н. "прогнози", от него, са пълен шит. Същият наглец, продължава да твърди, че му били верни прогнозите, при положение, че тотално е компроментиран, ето това наричам ДЕБЕЛООЧИЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Оставихме инфлацията да се самоубие ....... Следва рязко понижение на лихвите .)))))))))))))))))
Last edited by Laconic; 14.06.2023, 21:24.
Коментар
Коментар