Ми, честно да ви кажа, вече има огромен избор и не нужно да гледате просто първата агенция. Аз имам опит с агенция за имоти в Хасково и останах доволен, но е важно да се намери просто правилната агенция. Има вече и отзиви много за такива, които не бяха читави и пазара ги махна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
0% комисион от купувача?
Collapse
X
-
Една интересна новина - " 0 % комисионна за купувачите на имоти, за предмета на протеста, плюенето и праха за пране"
http://www.grand.bg/bg/news/176
Коментар
-
Тъй като не ми се иска да измествам темата, предлагам да спрем с теб Ballomed, защото или не може да четеш или не може да асимилираш.
Къде прочете, че 10 човека работят неуморимо 3 месеца...В интерес на истината така се проектира в чужбина. Всеки трябва постоянно да знае и да е наясно какво се случва в проекта...то тука е пълна мъгла..Файловете се пускат по e-mail...не се съгласува, не се коментира...всичко е батак..Питай си приятеля, питай го, дали иска да прави добра архитектура за 12 месеца и добре платена, или посредствена за 3 месеца.....
Щото в последния случай продукта е около нас, съмнявам се да не си го забелязал....
Ай със здраве и другия път може и без обиди, някак си, за да си по respectfull.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chat noirМнението на Балуумд "как се проектира" и колко е лесно това за пореден път доказва, че в България не се цени интелектуалният труд
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от who_knowsЕми другия път като много знаеш ела да ти дам 10 000 евро и я начертай сам...само че преди това учи 6г., че да може да си я подпечаташ, да си я прекараш през общината, да си вземеш и парите от инвеститора, пък после й направи и авторския надзор...и т.н....
Коментар
-
Първоначално изпратено от who_knowsЕми другия път като много знаеш ела да ти дам 10 000 евро и я начертай сам...само че преди това учи 6г., че да може да си я подпечаташ, да си я прекараш през общината, да си вземеш и парите от инвеститора, пък после й направи и авторския надзор...и т.н....
Коментар
-
Еми другия път като много знаеш ела да ти дам 10 000 евро и я начертай сам...само че преди това учи 6г., че да може да си я подпечаташ, да си я прекараш през общината, да си вземеш и парите от инвеститора, пък после й направи и авторския надзор...и т.н....
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от who_knowsВсъщност един проект от 2000м2 се прави за мин. 3месеца от колектив от около 10 човека.
Коментар
-
Не знам колко съм зле, но когато на мен ми докарат проект давам 10% за посредничество, и посредника знаеш ли какво прави....нищо, свързва и лобира. Ей това е.
Когато аз направя същото, на мен ми дават.
А ти щом това не го разбираш, би трябвало ти да си много зле, с много "О"-та.
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от who_knowsАбе хора, чудя се, как може вие, които реално печелите от спекула, купувате и продавате, понякога може би реализирате и над 100% печалба седейки си, може би без факс и без телефон,на дивана у вас ( някои нали ), да седите и да гледате и да обсъждате в не една или две теми...че брокерите печелили 3%, 5%..или не знам си колко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от who_knowsВсъщност един проект от 2000м2 се прави за мин. 3месеца от колектив от около 10 човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от who_knowsАбе хора, чудя се, как може вие, които реално печелите от спекула, купувате и продавате, понякога може би реализирате и над 100% печалба седейки си, може би без факс и без телефон,на дивана у вас ( някои нали ), да седите и да гледате и да обсъждате в не една или две теми...че брокерите печелили 3%, 5%..или не знам си колко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kupuvachАпартаментът, който купих се намира в Левски, не е ваканционен. Моят познат ( бивш колега) е купил в Трошево.
Напълно разбирам недоверието Ви, аз също останах изненадан, когато рабрах, че може да има и такива фирми, след като знам какво е общото мнение за последните! Във всяка една професия има и некоректни , това зависи от самите хора, които извършват тази професия, а не от самата професия.
Споделям своя опит и съм доволен! Съжалявам, ако други имат отрицателен опит, моя за щастие не е такъв!
Успех на всички, които работят добре! Надявам се все по-често и други да могат да споделят положителния си опит
Приятен,успешен и натоварен с положителни емоции ден на всички!Its only worth what someone else is willing to pay!
Коментар
-
Ху ноуз, а дали не е малко по-удачно да се сравняват брокер с брокер, щото комисионите са леко :-) надолу за борсата, от колкото за имотите. Нали не предлагаш комисионата за 200,000 лв. да е 3 % за борсова сделка, надявам се. А който има десетки и стотици хиляди, то е защото не плаща такава комисиона. А дали може да се сравни работата на двата вида брокери?
Хайде хубаво мартенско настроение!И това ще мине ...
Коментар
-
Всъщност един проект от 2000м2 се прави за мин. 3месеца от колектив от около 10 човека.
И цените които споменаваш са поне 2 пъти по-ниски от обявените в една надерба за която може би дори и не си чувал. Което дори значи, че работим извън закона.
Първоначално изпратено от balbukПървоначално изпратено от who_knowsОтдавна не съм писала, дори и не съм брокер, нищо че съм може би съм частично в бранша, но от проектантите...
Абе хора, чудя се, как може вие, които реално печелите от спекула, купувате и продавате, понякога може би реализирате и над 100% печалба седейки си, може би без факс и без телефон,на дивана у вас ( някои нали ), да седите и да гледате и да обсъждате в не една или две теми...че брокерите печелили 3%, 5%..или не знам си колко...
Ми някак си е смешно...сега разбирам в бг мама да я имаше тая тема....но тоя форум вече е тотална боза...и тотално отчаяние.
Все пак не забравяйте, че тук четат и такива като мен, които нито са брокери, нито борсаджии, а хора които просто мислят, че това е форум, който дава по-широка представа за някаква що годе икономическа обосновка на днешната ситуация.
Да ама не.
Просто се надявам мнението ми да бъде като взето предвид като на страничен наблюдател. Тъпо е когато видиш, хората, които въртят не знам си колко хиляди левове на борсата ( от една скорошна анкета видях ) да обсъждат, злобеят и ровят в кошницата на някакви брокери....
Наистина е смешно. Не на последно място искам да кажа, че аз никога не съм ползвала услугите на брокер...но ако почнете да обсъждате, че и в кварталната бръснарница вече постригват за 10 лв, а не за 8лв...е тогава вече борсата ще се срине не, ами ще се сгромоляса
Ае
Коментар
-
Първоначално изпратено от who_knowsОтдавна не съм писала, дори и не съм брокер, нищо че съм може би съм частично в бранша, но от проектантите...
Абе хора, чудя се, как може вие, които реално печелите от спекула, купувате и продавате, понякога може би реализирате и над 100% печалба седейки си, може би без факс и без телефон,на дивана у вас ( някои нали ), да седите и да гледате и да обсъждате в не една или две теми...че брокерите печелили 3%, 5%..или не знам си колко...
Ми някак си е смешно...сега разбирам в бг мама да я имаше тая тема....но тоя форум вече е тотална боза...и тотално отчаяние.
Все пак не забравяйте, че тук четат и такива като мен, които нито са брокери, нито борсаджии, а хора които просто мислят, че това е форум, който дава по-широка представа за някаква що годе икономическа обосновка на днешната ситуация.
Да ама не.
Просто се надявам мнението ми да бъде като взето предвид като на страничен наблюдател. Тъпо е когато видиш, хората, които въртят не знам си колко хиляди левове на борсата ( от една скорошна анкета видях ) да обсъждат, злобеят и ровят в кошницата на някакви брокери....
Наистина е смешно. Не на последно място искам да кажа, че аз никога не съм ползвала услугите на брокер...но ако почнете да обсъждате, че и в кварталната бръснарница вече постригват за 10 лв, а не за 8лв...е тогава вече борсата ще се срине не, ами ще се сгромоляса
Ае
Коментар
Коментар