Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОти се напиняш?Оти не приемаш не желаното от теб за вярно?Кой ще улезне у Парламенто че разбереме на следващите избори.И на мен са ми неприятни русенския македонец и дудука ама ако народа гласува за тях съм длъжен да се съобразявам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБългария е бедна защото сини некадърници унищожиха и разграбиха всичко.
сини некадърници направиха долара 3000 лева.
Те предизвикаха инфлация 5000% (пет хиляди).
Но не мога да отрека, че всичките тези са някакви фракции на бкп.
Как пък не се намери за тия години един свестен, който не е глупак?
Въпреки всичко подкрепата за Главните причинители на мизерията в България - бкп(с) е неразбираема за мен.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГарантирам ти че БарекоФ ,ше вкара евро депутат...а може и два...
пък и ще намали платените депутати на някой друг. Така че за мен няма значение, един платен боклук или друг няма голяма разлика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеО да, много яко изследване което казва че боклуците от ВМРО и Капута са минали над 6%. И да им вярвам разбира сеЧе те ВМРО са една шепа хора за 25 години никога не са успяли да направят нищо - защото всеки ги вижда какви са позьори на щат към БСП. А Капута - че той за 100 човека митинг прави кастинг и им дава по 15 лева. Кви шест процента какви глупости - той не може да събере три автобуса хора, ако не им плаща.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеО да, много яко изследване което казва че боклуците от ВМРО и Капута са минали над 6%. И да им вярвам разбира сеЧе те ВМРО са една шепа хора за 25 години никога не са успяли да направят нищо - защото всеки ги вижда какви са позьори на щат към БСП. А Капута - че той за 100 човека митинг прави кастинг и им дава по 15 лева. Кви шест процента какви глупости - той не може да събере три автобуса хора, ако не им плаща.
Гарантирам ти че БарекоФ ,ше вкара евро депутат...а може и два...
Коментар
� -
Йордан Цонев: Защо Цветанов не напусне парламента като Бисеров
Шефът на бюджетната комисия смята, че и други политици, за които има данни, трябва да са аут от НС
Публикувано: 17 ноем. 2013, 16:01 | Обновено: 17 ноем. 2013, 16:01
Разпечатай
прочитания: 3161 | коментари: 54
София, България
"Засега има обвинение и съмнения за извършени финансови нарушения, каквито има и за Цветанов. Бисеров обаче предпочете да излезе от парламента, това е нещо достойно." Това коментира по БНР председателят на бюджетната комисия Йордан Цонев. Той бе категоричен, че ще каже мнението си, когато види резултатите от следствието и резултатите от съда. Крушение за ДПС би бил скандалът с Бисеров, ако получи присъда, но такава засега няма, коментира Цонев. "До този момент ще бъде добре да се последва и от други политици, за които има данни", призова Цонев.
Вчера Христо Бисеров бе освободен и от ръководството в ДПС, а членството му в партията бе замразено.
Шефът на бюджетната комисия коментира, че е естествено да не е спокоен за бюджета в сегашната напрегната обстановка, въпреки че е минал вече на първо четене. "На мен ми се иска страната да е спокойна и да се работи в една нормална обстановка, защото икономиката няма да бъде извадена от рецесията по този начин и институциите няма да бъдат стабилизирани. А този бъджет води към нормализация".
По повод вчерашния митинг на БСП и ДПС Цонев каза, че го приветства, защото "и ние също сме хора с чувства, емоции и нерви".
Цонев призна, че не му е приятно да ходи на работа с кола: "Аз винаги съм ходел пеш на работа, не ми е приятно да ходя с коли, нито да бъда охраняван в парламента, нито да ми викат непрекъснато."
БРАВО ЦУЦИЛАНЕ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРуснаците дойдоха да изгонят турците преди 135 години ако не си забравил.Иначе днес щеше да си с чалма.Утре обаче твоите приятели американците ще ти я сложат щото на тях им дреме за България.После руснаците ни даваха нефт и газ без пари срещу кирливи компоти и паприкаш.От американците получихме ковчези участие във войни и съсипана икономика.Та да питам що нашите нови приятели не изградиха вече толкова години един демократичен газопровод до България с евтина газ.Де го че не го виждам.И аз да бях на руснаците на мястото и аз за такива като теб ще сложа петорни цени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение+1
Ами България се управлява по руски модел от край време.
От '89 насам България се развива по същия начин като руснаците. Корупция оригарси, социализъм. Няколко свръхбогати, и останалите да го духат.
Ами точно затова България е най-бедната страна в Европа.
Докато не се избесят тези, оправия няма да има.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе руснаците просто се държат с българите като с мангали. включително и с любимия ти Станишев дето Путин го кара да чака пред вратата му с часове като вярно кученце.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти почна да пишеш вече глупости..
какво има общо БГНЕС с изследването..
Човека си има партия и ако надува ще е на свойта партия...Че те ВМРО са една шепа хора за 25 години никога не са успяли да направят нищо - защото всеки ги вижда какви са позьори на щат към БСП. А Капута - че той за 100 човека митинг прави кастинг и им дава по 15 лева. Кви шест процента какви глупости - той не може да събере три автобуса хора, ако не им плаща.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма с това трябваше да започнеш че Моника Станишев казва така значи е вярно.
Ти почна да пишеш вече глупости..
какво има общо БГНЕС с изследването..
Човека си има партия и ако надува ще е на свойта партия...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо вчера се видя колко са.Колкото и да ехидничеш оставка няма да има.Против правителството са некадърници с мераци за власт начело с тиквуняка дето един закон не е прочел.Дори другарката Дончева тази сутрин по БТВ му каза че е тъпак.Е те такива тъпаци искат властта.Аз отдавна съм казал че да поддържаш такива означава че си с диагноза
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепосочва БГНЕС.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение+1
Ами България се управлява по руски модел от край време.
От '89 насам България се развива по същия начин като руснаците. Корупция оригарси, социализъм. Няколко свръхбогати, и останалите да го духат.
Ами точно затова България е най-бедната страна в Европа.
Докато не се избесят тези, оправия няма да има.
Коментар
�
Коментар