IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
    Агент Дилетант- Кандид- ЦВЦВ-БУДА-ФИДОСОВ получи ли си отправните точки от мутрите много взе да спамиш пак.Как се нарича човек клеветящ за пари и слуга на мутрите.Ти си първи по смяна на никовете във форума.Следихте и купувахте медиите, а сега клеветите България.Скоро чувал ли си се с колежката си Фидосова ти участваше ли в инструкциите с тефтерчетатаДа не си приятел с Бисер Петното и да си бил в Банкя..Все много си информиран нали

"Потресен съм от това, което сподвижникът на Бисер Петното - Йордан Бонев е казал във в. "Галерия". Той твърди, че на среща в Банкя Борисов му е предложил 500 000 лева, за да унищожи мен. Това доказва тезата ми, че Петното се е виждал тайно с Борисов в къщата му в Банкя. Получих информацията от НСО". Това разкри сензационно пред Агенция ПИК Николай Бареков.

Новият политик призова прокуратурата да предприеме спешни мерки по случая.

"Ако това, което говори Бонев е вярно, а аз не се съмнявам, че е така, прокуратурата трябва да го направи защитен свидетел. Вчера видях, че Бонев е на мярката за неотклонение на Петното и го подкрепя. Още преди месец казах, че от НСО са ми казали за срещата Борисов-Петното. Разпита ли обаче прокуратурата гардовете от НСО? Не се притеснявам, че съм поръчан. Борисов е криминален тип. Той е проблем на прокуратурата и съда, а не на политическата система", подчерта лидерът на "България без цензура".

Бареков взе отношение и по проекта АБВ.

"Призовавам Георги Първанов и Румен Петков да спрат с мафиотските си номера. Те продължават да използват фалшиви агенции и да говорят глупости, но просто толкова си могат", категоричен е Бареков.
    Бареков и богатите му приятели оплакват бедните
    https://bivol.bg/barekov-priateli.html

Вчера Кулезич се заяде за един часовник, но в страната има наистина богати хора. Купуват си яхти, имения, пътуват. Ние няма да репресираме богатите хора, както беше досега. Когато пътувам в страната и виждам бедните хора, аз плача. Имам богати приятели, те ме помолиха да кажа и - ние плачем, когато виждаме бедните". - Николай Бареков по ТВ7 27.01.2004

На снимките, които Биволъ публикува преди две години се вижда как Николай Бареков с богати приятели оплаква българските бедняци в "Ники Бийч", близо до Сен Тропе. Специалитет на заведението е поливане с шампанско за 300 евро бутилката.

Сред богатите приятели на Бареков е несебърският представител на ВИС и верен човек на Георги Илиев - Чочо Александров. Там е и Владо Арабаджиев - син на пловдивския хотелиер Ветко Арабаджиев и герой на мутренски престрелки.

"На фона на тоталната мизерия и отчаяние обхванало цялото ни общество, на фона на тоталната липса на свобода на словото и престъпната цензура наложена над медиите, един ТВ водещ си кисне задника в шампанско, в място за богоизбрани" - писа Биволъ преди две години в материал озаглавен "Грозното лице на българската действителност".

Междувременно Бареков претърпя трансформация - от грозно лице на българската журналистика стана не по-малко грозно лице на българската политика. Барековщината като събирателен образ на яневщината и сидеровщината, зад която наднича неприкрито тлъстото и грозно лице на задкулисието, срещу което българите протестират от 14 юни до днес.

ЕНП изключи земеделците на Румен Йончев заради БСП и Бареков

http://www.mediapool.bg/enp-izklyuch...ews216076.html

Парламентарната асамблея на Европейската народна партия (ЕНП) изключи в понеделник от своята организация Земеделския народен съюз (ЗНС) с председател Румен Йончев, народен представител от Коалиция за България, съобщи БТА.

Решението е било гласувано тайно с 46 гласа "за" и 8 "против". До него се е стигнало, след като асамблеята е получила протестни писма от всички български политически организации, членуващи в ЕНП.

Протестът е бил свързан с това, че Йончев е част от групата на левицата в Народното събрание, както и заради неговата подкрепа за политическата организация "България без цензура".

Йончев съобщи вчера, че ЗНС и "България без цензура" възнамеряват да се явят заедно на предстоящите през май избори за Европейски парламент.

Коментар

• Агент Дилетант- Кандид- ЦВЦВ-БУДА-ФИДОСОВ- и ти ли си толкова голям правист като шефовете си Фидосова и ЦВЦВ- колко специализации имаш в Монтана

ЗАЩО БЕШЕ "РАЗПУСНАТА" НАБЪРЗО ПОСЛЕДНАТА СТУДЕНТСКА ОКУПАЦИЯ!
      Българите трябва да знаят истината за последната студентска окупация! Тя беше организирана и осъществена неумело- защото не беше платена от ГЕРБ и Радан Кънев- а от най-радикалните среди на студентството.., разочаровани от досегашното състояние на десницата, в ръцете на Борисов и Костов (задкулисно). Чашата преля, когато с Ръководството на Окупацията рано сутринта на 28.01.2014г.- будни и НЕплатени студенти!- групата от подкрепящи ги, бивши НЕплатени десни функционери от СДС, започнахме да уговаряме създаването на т.нар. "Чиста студентска партия" - която да измести компроментираните субекти и лица в дясното..! Радан Кънев и Бойко Борисов усетиха опасността и веднага дръпнаха шалтера на Протеста и се разграничиха от нас, като започнаха да ни наричат "лумпени и комунисти..."
      Николай Гацев Ранобудна София, 30.01.2014

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

За тебе имаше ли пачка от мутрите престъпници или ти ги взимаш от колегата си шеф ЦВЦВ Кажи нещо за Пашата и Каратиста върви ли бандитския бизнес
        Като гледам снимката и си мисля ББ е малко по-солиден, да не би да са ползвали снимка с Кольо Дудука за колажа?

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

За тебе имаше ли пачка от мутрите престъпници или ти ги взимаш от колегата си шеф ЦВЦВ Кажи нещо за Пашата и Каратиста върви ли бандитския бизнес

Коментар

И за Буда - тиквата реви
            Kiro-Карл, айде деее, дай нещо от партийната кухня? Кажи за Свинаря... Колко дружества ще му изкупи Стойнев? Ще му купят ли ЦУМ, Пътните строежи, може би панаира?

Коментар

• И за Буда - тиквата реви Агент Дилетант- Кандид- ЦВЦВ-БУДА-ФИДОСОВ-много е тъжен и мраченВече не убива и изнудва чрез службите за сигурност

Откъде Местан знае, че пускам Цветанов по бобслея? Аз от всичките им изказвания ден-два след това разбирам, че всъщност те знаят неща, които не би трябвало да знаят. Местан, Станишев и компания не би трябвало да ги знаят, защото съм ги говорил само с Цветанов – като например съм му разказвал разговори, които съм водил в ЕНП – с премиери, председатели, евродепутати. Нещо по-лошо – аз много тежко му се карах по телефона и изведнъж Местан вчера казва, че го пускам по бобслея? Откъде знае? Откъде той знае, че го пускам по бобслея. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коментар

• Новия Ботев - Глишев - щял да съди ректора Илчев

Мислех, че по-голяма оливка от пишман-окупацията трудно може да се измисли, но се оказва че съм се лъгал.

В момента платения протестър/аналитик Глишев се подготвя да заведе дело срещу ректора на СУ за тормоз.
                Ето какво е писал преди 9 часа в страницата на ДАНСwithme:

"...Manol Glishev Може и да го съдим за тормоз, идеят е добра..."

Добра е идеята Глишев, спор няма, Направо е блестяща! Ма що направо не осъдиш целия университет, че те е тормозил и да си поискаш едно 100-200 000 еврака компенсацийка

Това ми напомня за едно предаване на Слави Трифонов, когато коментираше как Премянов щял да съди в. Капитал (че му били нарушавали човешките права) за статиите "Премянов се оля" и "Премянов се оля 2".
                Тогава Слави каза, че Премянов безусловно е прав - нарушават му човешкото право да се олива

Та в този дух Анализатора Глишев е безусловно прав - ами че наистина му беше отнето правото тотално да се олее и отговорните трябва да бъдат категорично осъдени

Коментар

Не може да слугувате на тъпи мутри крадци, а да сте умни.
                  Така е Киро-Карл! Не може да си слуга на слугата (Гошо Свинаря) на Гоце... и да си умен...

Абе я ни светни защо така местния (и персонално твой) партиен лидер Гошо Гергов се отметна от Гоце и се залепи за Станишев?

И винаги съм искал да те питам, същия Гергов, който напоследък твърди какъв социалист бил по рождение, не е ли бил лидер на СДС в Пловдив през 90-те?

Коментар

• Агент Дилетант- Кандид- ЦВЦВ-БУДА-ФИДОСОВ.Реви за Фидосова и ЦВЦВ , че са следстени.Реви за Буда, че падна от власт.За разбитите ви мутренски канали и изнудвания.А после гушни Яне да те успокои

Коментар

• Не може да слугувате на тъпи мутри крадци, а да сте умни.Палячовци сте и сте жалки тъпаци, а не беше ли Дудука и Волен ваш антураж.Даже и пудела Яне обгрижвахте и гушкахте.Искам мутрите в затвораСега с Гоце се сдушвате- нали

„Цветан Цветанов е подслушван до преди дни. Подслушването се е случвало поне през последните два месеца. Вчера получих документи във връзка с третото обвинение на Цветанов – че е пенсионирал незаконно Орлин Тодоров. Вътре пише, че разследващите са поискали от прокуратурата да се спре използването на СРС-та срещу бившия вътрешен министър. Това станало на 22 януари т.г.

След като разследващите казват, че не могат да бъдат събрани никакви данни относими към предмета на доказване, това означава, че просто е подслушван един опозиционен лидер. Така разговори на Цветанов с различни политици от български и европейски мащаб са станали достояние на разследващите. Няма да бъде чудно, ако след някой и друг месец излязат нови флашки с тайни записи“, смешно изплака по bTV адвокатът на бившия вътрешен министър сособената форма на главата – Менко Менков.

И продължи: „Делото е въз основа на обвинението, че бившият вътрешен министър неправомерно е пенсионирал служител на бившата РЗБОП Велико Търново Орлин Тодоров. Основният казус тук е, че делото е за дейността, която според прокуратурата Цветан Цветанов е извършил за периода до февруари 2012, когато той е заемал длъжността министър на вътрешните работи.
                      СРС-то, използвано до този момент, е служило за събирането на информация, която няма нищо общо с разследването по делото. При предявяване на материалите на 22 януари тази година водещите разследването са поискали от прокуратурата прекратяване на използваните оперативни способи съгласно чл. 6 от Закона за СРС на контролираните лица и документиране на тяхната дейност съгласно чл. 11 от Закона за СРС. Това СРС е действало поне в последните два месеца, по закон то може да бъде не повече от 6 месеца, а те са поискали предсрочното му прекратяване – от анализа на получената до момента информация чрез СРС се налага извода , че не могат да бъдат събрани данни относими към предмета на разследването по делото. Т.е. какви данни ще се съберат с това СРС сега след като всичко се е случило преди 2 години? И след като разследващите казват, че не могат да бъдат събрани никакви данни относими към предмета на доказване?”, рече адвокат Менков.
                      Колко потресващо нагло!

Цветанов бил подложен на СРС, моля ви се, като „опозиционен лидер“.

Лицето с особената форма на главата е обвиняем! И както той скъса със СРС-та знаен и незнаен арестуван, свободен и какъвто и да е нарочен от него, докато срещу него бяха водени „знакови дела“, така и Цветанов като обвиняем е бил подложен на контрол.

В арестите непрекъснато обвиняемите са със СРС-та, лицата с мерки за неотклонение са със СРС-та, а Цветанов бил „опозиционен лидер“.

И сега някакъв си Менко проглушава държавата, че бившият вътрешен министър бил репресиран.

Ще го подслушват и трябва да го подслушват, защото Цветанов е способен на всичко за да притисне свидетели по делата си и това знаем поради менталните особености както на характера му, така и от управлението му на МВР по време на управлението на ГЕРБ.

Много тъпо е обаче, когато един адвокат прави идиотски опити да нагрее маслото телевизионно преди гротескния обявен вот на недоверие на правителството от ГЕРБ и то точно по темата, в която са най-мерзко жалки, тази на сигурността.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        плачеш от 4 години , че не са бсп на власт ..сега за какво плачеш човече ... Очевидно и когато бсп са на власт ТИ пак си недоволен , това показва ,че нещо в тебе е сбъркано ... Ами пробвай с някакво лечение или се стегни малко и започни да се трудиш..Цял ден висиш на Компа- кой те храни безработнико..Остави ги на мира майка си и татко си и те имат нужда от нормален живот, а не син тунеядец.
                        Плаче защото се провали на изборите за общински съвет в Пловдив 2011-та. И да, нащо момченче Кирчо-Карл се беше кандидатирал от БСП, за жалост не го избраха и не успя да направи политическа кариера дори на местно ниво... затова се напиня толкова...

Коментар

Агент Дилетант- Кандид- ЦВЦВ-БУДА-ФИДОСОВ получи ли си отправните точки от мутрите много взе да спамиш пак.Как се нарича човек клеветящ за пари и слуга на мутрите.Ти си първи по смяна на никовете във форума.Следихте и купувахте медиите, а сега клеветите България.Скоро чувал ли сисе с колежката си Фидосова ти учатваше ли в инструкциите с тефтерчетатаДа не си приятел с Бисер Петното и да си бил в Банкя..Все много си информиран нали

"Потресен съм от това, което сподвижникът на Бисер Петното - Йордан Бонев е казал във в. "Галерия". Той твърди, че на среща в Банкя Борисов му е предложил 500 000 лева, за да унищожи мен. Това доказва тезата ми, че Петното се е виждал тайно с Борисов в къщата му в Банкя. Получих информацията от НСО". Това разкри сензационно пред Агенция ПИК Николай Бареков.

Новият политик призова прокуратурата да предприеме спешни мерки по случая.

"Ако това, което говори Бонев е вярно, а аз не се съмнявам, че е така, прокуратурата трябва да го направи защитен свидетел. Вчера видях, че Бонев е на мярката за неотклонение на Петното и го подкрепя. Още преди месец казах, че от НСО са ми казали за срещата Борисов-Петното. Разпита ли обаче прокуратурата гардовете от НСО? Не се притеснявам, че съм поръчан. Борисов е криминален тип. Той е проблем на прокуратурата и съда, а не на политическата система", подчерта лидерът на "България без цензура".

"Призовавам Георги Първанов и Румен Петков да спрат с мафиотските си номера. Те продължават да използват фалшиви агенции и да говорят глупости, но просто толкова си могат", категоричен е Бареков.
                          А ти усещаш ли колко смешен и жалък си? Достатъчен е само този ти пост? Може ли нормален човек да взема на сериозно Кольо Дудука и несвързаните му брътвежи? Долу съм качил една снимчица - Петното, Чикагото (Бонев) и останалите дебеловрати питакантропи явно добре се познават с другарката Нинова (приятелството им с Бареков и честите им срещи с Орешарски вече са баналност)...

Смешник...

Коментар

• Искам мутрите и слугите им да са в затвора, а ти за мутрите ли ревеш- пак да изнудвате и крадете нали

Коментар

о , виждам че има Капутбарековец сред нас ..Честито .

Коментар

Агент КИРО.
                                плачеш от 4 години , че не са бсп на власт ..сега за какво плачеш човече ... Очевидно и когато бсп са на власт ТИ пак си недоволен , това показва ,че нещо в тебе е сбъркано ... Ами пробвай с някакво лечение или се стегни малко и започни да се трудиш..Цял ден висиш на Компа- кой те храни безработнико..Остави ги на мира майка си и татко си и те имат нужда от нормален живот, а не син тунеядец.

Коментар

Working...
                                X