IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    старши, ами като нямаш пари да си платиш тока е нормално да ходиш да бачкаш

а къде и какво ще караш си е твоя работа .................. аз не съм ти казал да метеш улиците, например...
    Хехе!
    Че кога съм казал че нямам пари да си платя тока бе?
    Казвам че на парно щеше да ми е по-еФтино.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
      "Алфа Рисърч": 85% от българите подкрепят протестите срещу Пеевски
      http://www.mediapool.bg/alfa-risarch...ews207832.html
      Аз говоря с факти. Ето:
      Многохиляден протест срещу избора на Пеевски
      Това е изследване от 19.06.2013, правителството се съобрази с натиска на улицата. Държавата щеше да бъде различна сега, Боко е тумор, който трябва да бъде просто отстранен от политическия живот веднъж и завинаги

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Не мога да съм емигрант, просто ще си понижа статуса. Освен това не понасям лицемерието на Западните демокрации. Ще си търпя нашта кочинка
        Макси ти последно в България ли си или не?
        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Верно бе!
          Ангел Гецов.
          Някакъв партизанин беше... Ама забравих името бе.
          Започваше от паметника на Ленин (вече го няма) минаваше между "Петър Карамиинчев" (в ляво) и "Найден Киров" (в дясно). После покрай блок "Олимп" (дясно) и подстанцията (ляво).
          Ако те интересува паметника на Ленин, то в село Новград, Русенско има точно същия паметник на Ленин. Копия са с русенския.
          Ако пътуваш за Свищов, може да спреш и да го разгледаш.
          Всичко вярно, само че Петър Караминчев е от двете страни, а подстанцията не е отляво, а отдясно.
          За Свищов и Новград нямам никакво намерение да ходя, освен ако не кажеш да има там някаква местна мандра или месарница, която си заслужава ходенето за качествено сирене или месо.
          П.П. ПК беше от двете страни - сега за последно видях от едната страна дупка отдругата изоставена адм сграда
          Last edited by luboil; 03.02.2014, 00:13.

Коментар

• Що имам чувството че Биг.... пак са го баннали?

Коментар

• Червен Райко пак е излъгал под 10% е!

"Алфа Рисърч": Доверието към кабинета "Орешарски" спадна под 20%

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                И на мен много нагло ми прозвуча това предложение!
                Да бачкаме, да бачкат маймунете! Ние сме ора! Със звания!
                Не мога да та мисла.
                Аз квото трябва съм го направил.
                Ама полицаите нали бехте девоенизирани? Какво звания?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Има и трети вариант - ако си по-млад събираш си багажа и отиваш някъде където законите се спазват. В момента момента може да работиш из почти цяла Европа абсолютно легално.

И след 2-3 години като свикнеш на хубавото хич няма да ти се връща тука.

А после тука който иска да се чуди как да вържи бюджета и как да плаща пенсиите.
                  Не мога да съм емигрант, просто ще си понижа статуса. Освен това не понасям лицемерието на Западните демокрации. Ще си търпя нашта кочинка

Коментар

Да бачкам? Ти добре ли си?
                    Аз ако исках да бачкам, щях да стана механизатор в ТКЗСто на село.
                    Много ма бива по управление на всякакви машини. Камиони, трактори, танкове, мотокари, БТРи, багери,,, бе каквото си помислиш. Само летящи машини не съм пробвал.
                    Polki искаш Гигов да бачка????
                    ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ??;
                    СТАРШИНАТА СИ ЧАКА ДВАЙСЕТАЧКАТА ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА ВСЯКА СУТРИН КАТО СЕ СЪБУДИ ПОТЕН ОТ БЕЗПИРНИТЕ РОЗОВИ СЪНИЩА.
                    БАЧКАЙ ТИ И ПЛАЩАЙ ДАНАЦИ ЗА ДА ИМА И ЗА СТАРШИНАТА.
                    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      ооооооооооооооо , колко такива като вас двамата съм виждал така да говорят и после след време живота как ги е надупвал...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Странно, за русенци булеварда е още известен като Ангел Гецов, пък за човек учил там, едно време, да знае новото име, а не старото с което е известен...
                        Много приятели имам в Русе и често ходя там, и до езерото и Текето, ако знаеш де
                        Верно бе!
                        Ангел Гецов.
                        Някакъв партизанин беше... Ама забравих името бе.
                        Започваше от паметника на Ленин (вече го няма) минаваше между "Петър Карамиинчев" (в ляво) и "Найден Киров" (в дясно). После покрай блок "Олимп" (дясно) и подстанцията (ляво).
                        Ако те интересува паметника на Ленин, то в село Новград, Русенско има точно същия паметник на Ленин. Копия са с русенския.
                        Ако пътуваш за Свищов, може да спреш и да го разгледаш.

Коментар

ОК. Но не можем да играем първенството, докато Бистришките тигри не станат шампиони. Изборите са законни, това каза КС. Оттук нататък, ако уважаваш законите на страната приемаш резултата. Другия вариант е да отментиш демократичния процес, в които са участвали 3,5 млн избиратели с 20-30 плъха изпълзели от канализацията, така наречени окупанти на СУ и 200-300 лумпени с вувузели пред парламента.
                          "Алфа Рисърч": 85% от българите подкрепят протестите срещу Пеевски
                          http://www.mediapool.bg/alfa-risarch...ews207832.html
                          Аз говоря с факти. Ето:
                          Многохиляден протест срещу избора на Пеевски
                          Attached Files

Коментар

Да бачкам? Ти добре ли си?
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Фирмената ли ?
                              Ми, моята лична. На офиса е по-малка.
                              То и кой стои в офиса?

Коментар

ОК. Но не можем да играем първенството, докато Бистришките тигри не станат шампиони. Изборите са законни, това каза КС. Оттук нататък, ако уважаваш законите на страната приемаш резултата. Другия вариант е да отментиш демократичния процес, в които са участвали 3,5 млн избиратели с 20-30 плъха изпълзели от канализацията, така наречени окупанти на СУ и 200-300 лумпени с вувузели пред парламента.
                                Има и трети вариант - ако си по-млад събираш си багажа и отиваш някъде където законите се спазват. В момента момента може да работиш из почти цяла Европа абсолютно легално.

И след 2-3 години като свикнеш на хубавото хич няма да ти се връща тука.

А после тука който иска да се чуди как да вържи бюджета и как да плаща пенсиите.

Коментар

Working...
                                X