IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Да бачкам? Ти добре ли си?
    Аз ако исках да бачкам, щях да стана механизатор в ТКЗСто на село.
    Много ма бива по управление на всякакви машини. Камиони, трактори, танкове, мотокари, БТРи, багери,,, бе каквото си помислиш. Само летящи машини не съм пробвал.
    старши, ами като нямаш пари да си платиш тока е нормално да ходиш да бачкаш

а къде и какво ще караш си е твоя работа .................. аз не съм ти казал да метеш улиците, например...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Кво да намирам запис? Боко си призна. А ти намери кога Ореха се е срещал насаме с Петното???? Никога!
      Ама Петното бил в салона заедно с още стотина души... Това е смехория.
      Така можеш да ме изкараш че и аз съм се срещал с Чаушеску.
      Щото едно време бай Тошо посрещна др. Чаушеско в Русе и нас учениците ни изкараха да махаме за поздрав покрай булевард "Липник". Той, булеварда де, сега се казва Липник, а преди как беше....
      Ама имам среща с Чаушеску и с др. Живков.
      Странно, за русенци булеварда е още известен като Ангел Гецов, пък за човек учил там, едно време, да знае новото име, а не старото с което е известен...
      Много приятели имам в Русе и често ходя там, и до езерото и Текето, ако знаеш де

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        ходи и бачкай , старшина ..................... не се оплаквай по стар комунистически почин...
        Да бачкам? Ти добре ли си?
        Аз ако исках да бачкам, щях да стана механизатор в ТКЗСто на село.
        Много ма бива по управление на всякакви машини. Камиони, трактори, танкове, мотокари, БТРи, багери,,, бе каквото си помислиш. Само летящи машини не съм пробвал.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кво да намирам запис? Боко си призна. А ти намери кога Ореха се е срещал насаме с Петното???? Никога!
          .
          петното го даваха заедно с ореха сред още 20-30 човека , ама това беше след срещата дето имаха насаме двамата

иначе имаше и записи на които петното с хората му се уговаряха с бюрека как да действат заедно

Коментар

Щото едно време бай Тошо посрещна др. Чаушеско в Русе и нас учениците ни изкараха да махаме за поздрав покрай булевард "Липник". Той, булеварда де, сега се казва Липник, а преди как беше....
            Какво си е признал Боко?

Някой да е казвал, че Орешарски се е срещал насаме с Петното - никой.

Червен манипулатор си ти и това е. Ама не остана никой да ви вярва и докато сипете помия, хората си заминават отвратени.

И накрая ще си седите тука и ще се чудите що така стана - еми така стана щото сте червени боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
              Мисля ,че тази власт дойде с непочтени средства, с помоща на "Независимия" прокурор Цацаров и трябва да бъде свалена и да се проведат честни избори без компромати а с идей за развитието на Държавата и който спечели да управлява.
              С това леене на помия няма да стигнем доникъде.
              Единствената партия плюеща по опонентите е БСП подкрепена и от ДС агентите. Ето виж каква кампания направиха с Първанов. Такива хора ли искаш да те управляват? ПЕС ове помияри и лайномети. Че как да им имам доверие , че са почтени и мислят за държавата.
              ОК. Но не можем да играем първенството, докато Бистришките тигри не станат шампиони. Изборите са законни, това каза КС. Оттук нататък, ако уважаваш законите на страната приемаш резултата. Другия вариант е да отментиш демократичния процес, в които са участвали 3,5 млн избиратели с 20-30 плъха изпълзели от канализацията, така наречени окупанти на СУ и 200-300 лумпени с вувузели пред парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Петното го има запечатан на камери как участва в някаква среща с Орешарски. Става въпрос за онези платени контрапротестиращи дето си уреждаха срещи с Орешката да изразят голямата си подкрепа и любов към него.

Айде ти намери запис как Борисов се среща с Петното.

Тая работа е още по-гнусна от подслушването на Цветанов - след толкоз рев се оказа, че единствения подслушван е Цветанов. Същата история и с бюлетините - няма съд, няма нищо.

Коментар

И кво кат са намерили? Ние четвърта година сме без парно. И последната ми сметка за ток е 380 лв.
                  ходи и бачкай , старшина ..................... не се оплаквай по стар комунистически почин...

Коментар

• Да приемем, че деформаторите са колкото ДПС, макар, че съм сигурен, че ще са по малко. Тогава КАПУТ ще управлява България. Ама ляв капут с десни парички

Коментар

И кво кат са намерили? Ние четвърта година сме без парно. И последната ми сметка за ток е 380 лв. :cool:
                      Фирмената ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Аре само недей с обобщенията за СДС съм гласува само еднаж, верно и ца царя, верно и за ТИКВАТА, ама никога повече за месии няма да гласувам За бюрека примерно не бих, както и за деформиращите. И недей така лошо към софианци, разбрах, че се намерил нов купува за топлофикация- Шумен!
                        И кво кат са намерили? Ние четвърта година сме без парно. И последната ми сметка за ток е 380 лв.

Коментар

Ама кой отрича че Дудука лижеше.... (няма да кажа какво че Амстердамата дебне ) на Бойко.
                          Дудук Капутов е ясен. Ама що лъжехте че Ореха се бил срещал с Петното, пък то Тиквата бил?
                          Петното го има запечатан на камери как участва в някаква среща с Орешарски. Става въпрос за онези платени контрапротестиращи дето си уреждаха срещи с Орешката да изразят голямата си подкрепа и любов към него.

Айде ти намери запис как Борисов се среща с Петното.

Тая работа е още по-гнусна от подслушването на Цветанов - след толкоз рев се оказа, че единствения подслушван е Цветанов. Същата история и с бюлетините - няма съд, няма нищо.

Коментар

• И как така Института за пазарна икономика, които са на хамериканската хранилка, предричат по-добри резултати на партия Дудукова пред деформаторския блок?
                            Тези от Ипи нали гледаха на хамерикански боб? Шо станА?
                            Партията на Бареков е трета, БСП е с 20,5%, а ГЕРБ с 19,8%
                            България без цензура" е трета политическа сила. Това показа януарското социологическо проучване на Института по модерна политика. Според данните от него учредената наскоро партия събира с над процент повече подкрепа от българите отколкото Реформаторския блок и ДПС. Анализът на електоралната нагласа нарежда Николай Бареков и новата му формация след БСП и ГЕРБ.

Институтът отново регистрира съвсем лека преднина за БСП спрямо бившите управляващи от ГЕРБ, като събраната за тях подкрепа, ако парламентарният вот бе днес, би била съответно 20,5%, а за ГЕРБ – 19,8%. Малката разлика от 0,7% на практика потвърждава изравнените позиции на двете водещи политически сили, регистрирани и в предходните ни проучвания от м. ноември и м. декември. Двете партии продължават да са по-скоро в условията на "позиционна война", отколкото в политическо настъпление или отстъпление. Затова пък новата формация „България без цензура“ набира все повече одобрение. Публично обявеният политически съюз на партията с ВМРО и Земеделския народен съюз получава подкрепата на 5,6% от анкетираните. 4,5 е заявената подкрепа за коалицията "Реформаторски блок", а за ДПС биха гласували 4,3% от респондентите.
                            ...................................

Коментар

Лорде,
                              ами че Боко нали точно с антикомунистическата реторика дойде на власт!
                              Нали вие, софиянците сте антикомунисти и затуй го направихте премиер?
                              Аре само недей с обобщенията за СДС съм гласува само еднаж, верно и ца царя, верно и за ТИКВАТА, ама никога повече за месии няма да гласувам За бюрека примерно не бих, както и за деформиращите. И недей така лошо към софианци, разбрах, че се намерил нов купува за топлофикация- Шумен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Ти не мислиш ли, че властта трябва да се вземе, съгласно законите и правилата на демокрацията. Ако герп има добри предложения в областта на икономиката, националната сигурност да ги представи пред обществото... Да посочи къде Орешарски бърка, какво може да се направи по добре.

Дотук сме чули сам Оставка, демек Стани да седна и рев на рамото на брукселските чичковци, топите правителството, което си върши работата
                                Мисля ,че тази власт дойде с непочтени средства, с помоща на "Независимия" прокурор Цацаров и трябва да бъде свалена и да се проведат честни избори без компромати а с идей за развитието на Държавата и който спечели да управлява.
                                С това леене на помия няма да стигнем доникъде.
                                Единствената партия плюеща по опонентите е БСП подкрепена и от ДС агентите. Ето виж каква кампания направиха с Първанов. Такива хора ли искаш да те управляват? ПЕС ове помияри и лайномети. Че как да им имам доверие , че са почтени и мислят за държавата.

Коментар

Working...
                                X