IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Как така съм писал като не съм онлайн

Иначе да на 14.06.2013 пуснах много постове срещу Пеевски в ДАНС. И после излязох на протест.

Но мненията ми тогава бяха по-малко от 5000. Как ме цитираш бе Гигов
    Добре де, той Гигов като е срещу Пеевски, що не иска ОСТАВКА !!!

Нали ако министър-председателя назначи компрометирана фигура, за началник на службите, следва да си подаде оставката, както постъпват в цивилизованите държави
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Гигов, що се нервиш
      Те на късата памет разчитат и на ....повторената 100 пъти лъжа

Стамболов, намали малко тия емотикони, не ти се разбира ...."настроението" какво е

герберасти = тези, които плътно следват идеите и цирковите номера на борисов и герб
      комунисти - тук не съм забелязала да има такъв лагер

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        [Разбира се Стамболов ЛЪЖЕ абсолютно съзнателно в този случай. Той 100% е видял моя пост, защото е писал активно във форума следващите минути. Още в

Стамболов Стамболов не е онлайн
        Заслужил
        инвеститор

14.06.2013, 11:27

Как така съм писал като не съм онлайн

Иначе да на 14.06.2013 пуснах много постове срещу Пеевски в ДАНС. И после излязох на протест.

Но мненията ми тогава бяха по-малко от 5000. Как ме цитираш бе Гигов

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Аааааа,недейте да си кривите душиците...!Не я следа постоянно темата "Политика",ама много добре си спомням,че като назначиха твоя "приятел" Дебелян ,нарочно почнах да следя мненията на откровените привърженици на "червената" идея...Беше ми много интересно,какво ще споделят по въпроса.Та,Гигов,мисля,почти цял ден се "покри", а после измърмори нещо от рода:"Бе,не мисля,че това е най-правилната кандидатура....."
          ЛЪЖЕЦО!!!!!

Може да видиш и ти двата линка.
          Лъжец герберунгелски!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кога бе старшинка си изразил това мнение срещу мамин прасчо, свещеното създение на вашата нова Тройна
            Като всеки гербераст и ти Стамболийски си изпечен ЛЪЖЕЦ!

Ама понеже на герберастката лъжа краката са къси, ето ти моето мнение изразено на 14.06 в 11,09ч, деня когато Делян Пеевски беше избран за шеф на ДАНС.

14.06.2013, 11:09
            Първоначално изпратено от gigow
            Първоначално изпратено от Бързоходко
            И сега какво? От калинки на слончета! Подозирам, че искрно вярващите в утопията "социализъм" не са се чувствали така от времето на пакта "Молотов-Рибентроп"
            Абсолютно си прав.
            Аз не вярвам в утопията "социализъм", ама си мислех че Орешарски е достатъчно самостоятелен и умен за да свърши нещо полезно. Лъгал съм се!

Назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС е срам и позор за Орешарски, за Станишев и за цялата БСП. Отвратен съм!
            http://www.investor.bg/forum/showthr...=14244&page=40

Всеки може да види отваряйки линка че мнението ми НЕ Е ИЗМЕНЯНО.

Може да го види дори и другия провадийски ЛЪЖЕЦ Мечкобиков.
            Двама лъжци, които са си плюли в герберастките уста и грънкат едни и същи ЛЪЖИ по форума.

Разбира се Стамболов ЛЪЖЕ абсолютно съзнателно в този случай. Той 100% е видял моя пост, защото е писал активно във форума следващите минути. Още в
            Стамболов Стамболов не е онлайн
            Заслужил
            инвеститор

14.06.2013, 11:27
            После пак след 10 минути.... И пак.. И пак..

Ето още един мой коментар същия ден
            Първоначално изпратено от gigow

Заслужил
            инвеститор

14.06.2013, 12:50

Знам че политиката е изкуство на възможното. Знам че в политиката е необходимо ежеминутно да се правят компромиси. Знам че трябва да се лавира между политическите интереси за да постигнеш политическите си цели.

Но все пак има граница, която не може , която не бива да се преминава. Такава граница е назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС.
            Пеевски, който е придобил образованието си "право" в Югозападния университет по съмнителен начин. Назначен за следовател без всякакъв юридически стаж. Назначен за зам.министър и после уволнен. Разследван за корупция, подведен под отговорност и оправдан. Притежател на медии, за които думата обективност и морал е чужда.

Потресен съм. Нямам думи.

Това е компромис, който не бих направил, независимо дали ще падне правителството или не
            . Ако бях депутат от БСП, преди гласуването щях да изляза на трибуната и да призова здравомислещите си съпартийци да гласуват против. Без да ме интересува какво иска Станишев и дали ще падне Орешарски.
            Естествено мнението ми стои и сега там http://www.investor.bg/forum/showthr...=14244&page=37
            без да е изменяно за да мога да докажа, че герберастите СА ЛЪЖЦИ! И ти Стамболов си ЛЪЖЕЦ!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Усмихната седмица на всички

"Другарко, пък той ме бие ... и не ми казва кой кого кога е назначавал"
              Стамболов ли е старшия в групата ви
              Прави впечатление че вие от комунистическата дружинка (ти съни, гигов и монти) дружно обявявате всеки с различно мнение за привърженик на ГЕРБ

От тяснопартийна гледна точка съм доволен - показвате кой е врага от когото се страхувате

Същевременно ме учудва принципа "Който не е с мен е против мен"

Не е ли по комунистически тоталитарно съни

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Аха изразил той. Колко пъти ми се е карал, като питам:

Кой назначи Дебелян Пеевски ???
                Аааааа,недейте да си кривите душиците...!Не я следа постоянно темата "Политика",ама много добре си спомням,че като назначиха твоя "приятел" Дебелян ,нарочно почнах да следя мненията на откровените привърженици на "червената" идея...Беше ми много интересно,какво ще споделят по въпроса.Та,Гигов,мисля,почти цял ден се "покри", а после измърмори нещо от рода:"Бе,не мисля,че това е най-правилната кандидатура....."

Коментар

• беее, тия не бяха ли против ТКЗС-тата
                  а туй к'во е

Доброволната комасация за България няма да успее. По-скоро трябва да има някакъв задължителен елемент. Тъй като собствеността не е само права, но и задължения. Законово трябва да бъдат задължени собствениците да участват в план за уедряване. Убеден съм, че 80% от тези собственици, които бъдат задължени да участват в това споразумение и дадат своя подпис, когато им се обясни от специалист каква е ползата от тази комасация, те ще се съгласят. Защото няма кой да е против 20 имота по 5 дка да отидат на едно място от 100 дка и да станат по-скъпи. Така че не става въпрос за принудителна комасация, а за задължително участие в плана за уедряване.

...

Ние предлагаме да се наложат конкретни изисквания за чуждестранните инвеститори, а не мораториум. Напиример, да се занимават само със земеделие и 80% от продукцията да я преработвате на място. Румъния и Унгария го направиха.

...туй, само за чуждестранните да важи ....значи, а българските - и на 100% могат да си изнасят непреработена продукция

Коментар

• Усмихната седмица на всички

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

"Другарко, пък той ме бие ... и не ми казва кой кого кога е назначавал"
                    Стамболов ли е старшия в групата ви

Коментар

Кога бе старшинка си изразил това мнение срещу мамин прасчо, свещеното създение на вашата нова Тройна

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Тц, не си познал Стамболийски! Не си.
                        Гигов много ясно е изразил мнението си против Делянчо Пеевски. И всички го знаят. Щото Гигов не е на партийната хранилка като теб и може да си позволи да казва личното си мнение, дори то да е против партийната линия.
                        Ама ТИ не можеш платено агитаторче Стамболийски. Щото ша ти спрат паричките... ТИ никога не си посмял да кажеш каквото и да било против партийните си началници, сикаджията Боко и вифаджията Цецо.
                        А иначе рипаш срещу мен, щото ти завирам вълничката там, където не те огрява слънцето.

И ти винаги си цитирал с радост Гея (твоя другар Станишев) и с гърдите си защитавал Бея (Местан, с когото сте едно политическо тяло)

А аз ще забивам ножа в твоето любимо правителство и ще го въртя. За да виеш безпомощно срещу ГЕРБ....

Коментар

• Тц, не си познал Стамболийски! Не си.
                          Гигов много ясно е изразил мнението си против Делянчо Пеевски. И всички го знаят. Щото Гигов не е на партийната хранилка като теб и може да си позволи да казва личното си мнение, дори то да е против партийната линия.
                          Ама ТИ не можеш платено агитаторче Стамболийски. Щото ша ти спрат паричките... ТИ никога не си посмял да кажеш каквото и да било против партийните си началници, сикаджията Боко и вифаджията Цецо.
                          А иначе рипаш срещу мен, щото ти завирам вълничката там, където не те огрява слънцето.

Коментар

А бре, това новото движение на Ники Дудуков, Делянчо Пейчович ли го спонсорира ???
                            Да, заедно с Алексей Петров, като действат през Но фрейм на Сашко Сталийски. Те му дават едни парички за външните продукции в ТВ7, а той отчислява една част за Дудучето...

Коментар

А бе, той дедо Симо не го ли назначи Бандитко за баш генерален секретар на МВР.

Първо назначи Бандитко да лови бандитите и после направи триглава коалиция с комундетата.

Дедо Симоооо
                              "Бандитко" го назначиха същите хора, който докараха Бай Симо. Имена няма да цитирам, една част от инициалите са Б.А., Ч.Ч., В.В. и А. Т.
                              Даже знам кога и къде са дали на Бай Симо името написано на салфетка.

Проблема е, че ББ скъса синджира и започна самостоятелна игра, нещо което не е зле от гледна точка на нас (в опозицията ние-гражданите и те-кукловодите)...

Коментар

• А бре, това новото движение на Ники Дудуков, Делянчо Пейчович ли го спонсорира ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X