Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНЕОЧАКВАНИ РАЗКРИТИЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ! НИЩО НЕ Е ТАКОВА КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА!
....
А сега внимание – Росен Плевнелиев назначи в края на януари 2012 г. за директор на Националната разузнавателна служба човек, който е бил кадрови офицер в Държавна сигурност преди 10 ноември 1989 г. Тази информация се знае от тесен кръг специалисти в сектора на сигурността. Кой е Драгомир Димитров?
...
Какъв обединител е Плевнелиев, след като около него гъмжи от бивши висши функционери на ЦК на БКП, младежки активисти бесепари, както и от меверейци?
Съветникът по националната сигурност Стоименов, в чиито правомощия и задължения е цялостната подготовка на тези консултативни съвети допреди половин година е участвал в мероприятия на БСП. Вижте и преценете сами: на сайта на БСП-Слатина съветникът на „десния” Росен Плевнелиев се мъдри в компанията на комунисти в инициативен комитет за честване на 70 годишнината на ОФ. Това е абсолютен скандал! (http://bspslatina.com/wordpress/?p=1953).
Росен Плевнелиев подписа указите за назначаването на поне дузина днешни дипломати, които имат зависимости от ДС и РУМНО.
http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/...ството/
Браво Съни !!!
ОСТАФФФКА за Плевнелиев и за Олигарски !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо така е, вие комунистите смятате хората за войници в казармата. Непоряди няма ли да почнеш да раздаваш ???Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ БИЛ ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА СИ ОПРАВЯ ЖИВОТА, ОПРАВИЛ ГО ПРЕДИ ТОВА
http://afera.bg/reporter/50831.html
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ БИЛ ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА СИ ОПРАВЯ ЖИВОТА, ОПРАВИЛ ГО ПРЕДИ ТОВА...
afera.bg
Angel Popov Милиони българи ще се радват да научат рецептата за "оправяне" на окаяния си живот...
ОФШОРКОТО Е МНОГО НАХАЛЕН
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеИ за кво им е да се връщат на бел кон, като те никога не са си ходили ?
....
А сега внимание – Росен Плевнелиев назначи в края на януари 2012 г. за директор на Националната разузнавателна служба човек, който е бил кадрови офицер в Държавна сигурност преди 10 ноември 1989 г. Тази информация се знае от тесен кръг специалисти в сектора на сигурността. Кой е Драгомир Димитров?
...
Какъв обединител е Плевнелиев, след като около него гъмжи от бивши висши функционери на ЦК на БКП, младежки активисти бесепари, както и от меверейци?
Съветникът по националната сигурност Стоименов, в чиито правомощия и задължения е цялостната подготовка на тези консултативни съвети допреди половин година е участвал в мероприятия на БСП. Вижте и преценете сами: на сайта на БСП-Слатина съветникът на „десния” Росен Плевнелиев се мъдри в компанията на комунисти в инициативен комитет за честване на 70 годишнината на ОФ. Това е абсолютен скандал! (http://bspslatina.com/wordpress/?p=1953).
Росен Плевнелиев подписа указите за назначаването на поне дузина днешни дипломати, които имат зависимости от ДС и РУМНО.
http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/...ството/
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може!
Аз лъжата съм я наказвал винаги по-строго от всякакво нарушение. И войниците ми знаеха, че е по-добре да си признаят истината и да си изтърпят наказанието, отколкото да ме лъжат. Това не го прощавам лесно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениедвама лъжци Стамболов и Мечобиков[/SIZE][/B] ме бяха обвинили несправедливо.
А лъжата е нещото, което мразя извънмерно!
Винаги защитаваш Пламен Олигарски, който го назначи.
Айде, не сме децаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе може ли по културно. Всички те знаем за кого си. То и по фелдфебелското отношение с колегите си личи
Аз лъжата съм я наказвал винаги по-строго от всякакво нарушение. И войниците ми знаеха, че е по-добре да си признаят истината и да си изтърпят наказанието, отколкото да ме лъжат. Това не го прощавам лесно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеПлевнелиев: Някой цели да върне ДС на бял кон
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеГигич,моля да бъда извинен,припомни ми всъщност ,че си изразил много ясна позиция по въпроса...Приемам обвинението,че съм лъжец,само в този случай..
Не беше умишлено....По принцип проверявам по-обстойно детайлите,но този път се изложих...А ти,не се връзвай чак толкова,не е полезно...
Не ми се връзвай толкова на тона и към теб, но двама лъжци Стамболов и Мечобиков ме бяха обвинили несправедливо.
А лъжата е нещото, което мразя извънмерно!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжецо!
Дребен герберски лъжец!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Плевнелиев: Някой цели да върне ДС на бял кон
Нека се запитаме чии интереси наруших, когато се възпротивих срещу безпринципното назначение за председател на ДАНС или с искането си за диверсификация на държавните пари. Освен на кого преча е важно да се отговори и за целите на тази атака срещу мен. Очевидно се цели да се отклони вниманието от истинските скандали – това са опити за връщане на Държавна сигурност на бял кон.
Това каза президентът Росен Плевнелиев в отговор на нападките срещу него и случая с имота му в Гърция. Според публикации в медиите като бизнесмен Плевнелиев е купил къща в Халкидики, като е платил повече от 700 хил. евро в брой.
На специален брифинг днес президентът заяви, че ще покаже банковите документи, които доказват обратното – че той е платил за имота си по банков път, а банковите му сметки са в Райфайзен банк, Дойче банк и Националната банка на Гърция.
„Ако някой, че сметките в трите банки са офшорни сметки – виждате ли как с нелепи твърдения се манипулира общественото мнение“, заяви Плевнелиев.
Той поясни, че е платил за имота на два транша през октомври и ноември 2007 година от сметки от Дойче банк и Райфайзен банк, които са преведени по сметка на Националната банка на Гърция. Записаната цена в нотариалния акт е реалната цена на имота и тя е три пъти по-висока от данъчната оценка. „Защото, като предприемач и политик, уважавам законите“, каза Плевнелиев.
Очаквайте подробности!
Айййде дудука в пандиза за рецидив!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжецо!
Не БЕШЕ онлайн, когато преди минути ти копирах поста бе! Кво се правиш на дръж ми шапката. Естествено в страницата се отразява състоянието на потребителя СЕГА, в момента в който я разглеждаш. Ако си сложиш сега аватар или подпис, то ако ти преглеждам мнението от преди 10 дни, то там ще е новия ти аватар и новия ти подпис, както и състоянието "активен-неактивен" към момента в който отварям страницата!
Със шмекеруване на дребно ли се опитваш да прикриеш ЛЪЖИТЕ си?
Дребен герберски лъжец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКак така съм писал като не съм онлайн
Иначе да на 14.06.2013 пуснах много постове срещу Пеевски в ДАНС. И после излязох на протест.
Но мненията ми тогава бяха по-малко от 5000. Как ме цитираш бе Гигов
Не БЕШЕ онлайн, когато преди минути ти копирах поста бе! Кво се правиш на дръж ми шапката. Естествено в страницата се отразява състоянието на потребителя СЕГА, в момента в който я разглеждаш. Ако си сложиш сега аватар или подпис, то ако ти преглеждам мнението от преди 10 дни, то там ще е новия ти аватар и новия ти подпис, както и състоянието "активен-неактивен" към момента в който отварям страницата!
Със шмекеруване на дребно ли се опитваш да прикриеш ЛЪЖИТЕ си?
Дребен герберски лъжец!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар