IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Доста от тях съм виждал на живо, кой свестен кой буклук, както си го влече човек.

За добро или лошо съм видял и доста по-бездарни селяндури да управляват.

Та да се върнем на въпроса - кой е по-добре от тях ?

Много важен въпрос! Моля за конкретно мнение.

Не ми върши работа – слоган от рода: по принцип - обичаме честност, прагматизъм, професионализъм и още нещо!
    Предлагана заплата 2 пенсии, допълнителни екстри: натиск от медии, ако се налага прокуратура и още нещо
    Ами няма по-добър от тях и затова не могат или се затрудняват да ти отговорят.
    Дори бившият президент Първанов е много по-зле от сегашния председател на БСП С. Станишев. Човекът е роден за политик, много умен , много твърд в последното си интервю, където се засмя единствено след като малоумника Кеворк /агент Димитър/ чак се учуди на реакцията му, че не влияе срещу медиите. Значи Кеворк е толкова зле и толкова откъснат от света и живеещ в миналото или сам е воден като кукла на конци, че се учуди, че Станишев няма влияние върху медиите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Проди,ти вярваш ли си на това което,айде пишеш!!!Знаеш ли,че много от тези хора ги имам видяно и чуто!!!Знаеш ли,че това е най-бездарния ешелон на БКП!!!А много от тях са и дълбоко законспирирани...търгаши!!!
      Доста от тях съм виждал на живо, кой свестен кой буклук, както си го влече човек.

За добро или лошо съм видял и доста по-бездарни селяндури да управляват.

Та да се върнем на въпроса - кой е по-добре от тях ?

Много важен въпрос! Моля за конкретно мнение.

Не ми върши работа – слоган от рода: по принцип - обичаме честност, прагматизъм, професионализъм и още нещо!
      Предлагана заплата 2 пенсии, допълнителни екстри: натиск от медии, ако се налага прокуратура и още нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Проди,ти вярваш ли си на това което,айде пишеш!!!Знаеш ли,че много от тези хора ги имам видяно и чуто!!!Знаеш ли,че това е най-бездарния ешелон на БКП!!!А много от тях са и дълбоко законспирирани...търгаши!!!
        Като махнеш "дълбоко законспирирани" съм напълно съгласен. Щото са си откровени търгаши! И аз имам доста видяни и чути...

Коментар

Стига глупости, не са виновни БСП, че всички политици са маскари. Те са едни от най-свестните в прехода. Проблемът е, че не можеш да ми кажеш по-свестен от тях в момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Аз пък не искам да подава оставка правителството - да си стои. Да си трупа негативи на БСП. Да намаляват демографски чугунените глави. Да заяква опозицията, да се калява в битка така да се каже. И още 3,5 години и БСП ще е е история. Такъв шанс за трайно премахване на тази партия от властта, повече може да не се появи. Ако има оставка, ще се пременят, ще сменят този онзи, може и да не управляват след това, но каналите за влияние ще си работят. И после пак ще се върнат чрез същите тези канали.

А иначе трупите вече се търкалят надолу по баира една оставка ще ги спре, ако си стоят на власт ще стигнат дъното. И няма да могат да се измъкнат от него.
            може и да си прав - видях станишев при кеворк - е няма толкова избушен мозък. (при евентуалната костатация на мозък)
            пази боже, .. - нашата мила родина, както се казва.
            Абе ако вие сте работодатели бихте ли наели за бригадир човек с 0% трудов стаж??. Човек изкръшкал от войниклъка и лумпенизирал се в собствената си омраза към 30% от гласоподавателите, гласували като инакомислещи ???
            С мега-его - (да плюе по този който го постави на поста и същевременно да се е одупил на турците) самозабравилото се момченце, повярвало си че е нещо .. О велики Поанкаре, о, велики Хаизенберг, О велики богове - порад што се срамите да гледате тази гротеска ???
            Kakто писал Левски (последното написано от него) - " Народе ..???"
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Това което аз искам е нормална европейска България. Нито една партия в този парламент не допринася за това. Като се махне БСп и ДПС ще загуби влияние. ГЕРБ си е еднодневка, още 3,5 години и няма да я има. Волен се надявам да направи някоя глупост че да го вкарат на топло. него главата вече не го слуша така че ще направи някоя глупост. И така от само себе си ще се разчистят авгиевите обори.

Какво ще излезе след това кой знае. Но хората вече узряват, не приемат манипулации като чиста монета, имат избирателно внимание към медиите. Гражданското общество почна и да хапе, не само да се държи цивилизовано. В началото на протестите си мислех че тази енергия ще свърши по някое време, хората пак ще изпаднат в апатия и съответно бързата оставка бе важна за да се чувства гражданското общество силно.

Но то вече набра такава инерция че не мисля че нещо може да го спре. Освен бърза оставка. За това и не искам оставка.

Коментар

Стига глупости, не са виновни БСП, че всички политици са маскари. Те са едни от най-свестните в прехода. Проблемът е, че не можеш да ми кажеш по-свестен от тях в момента!
                +5675675

АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!
                Червените се оказаха най-свестните! Не случайно при тройната коалиция до 2008г. България беше най-добре през целия преход.
                Жан Виденов, въпреки че сините цигани и олигарси го свалиха и кредитни милионери, се оказа най-некорумпирания политик в БГ живеещ в пловдивска панелка 9 пъти по-беден дори от мен!

Коментар

Аз пък не искам да подава оставка правителството - да си стои. Да си трупа негативи на БСП. Да намаляват демографски чугунените глави. Да заяква опозицията, да се калява в битка така да се каже. И още 3,5 години и БСП ще е е история. Такъв шанс за трайно премахване на тази партия от властта, повече може да не се появи. Ако има оставка, ще се пременят, ще сменят този онзи, може и да не управляват след това, но каналите за влияние ще си работят. И после пак ще се върнат чрез същите тези канали.

А иначе трупите вече се търкалят надолу по баира една оставка ще ги спре, ако си стоят на власт ще стигнат дъното. И няма да могат да се измъкнат от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Равновесие, ти ми се струваш добър анализатор, но в случая ми се струва, че грешиш тотално.
                    Аз смятам, че ГЕРБ ще загуби много ако БСП+ДПС гласуват законите които са решили.
                    Смятам, че социалистите /щото не съм малоумен да ги наричам комунисти след 24 годишен преход/ ще заковат дори втори мандат ако приемат наистина законите които декларират, че ще приемат под обществен натиск.
                    При условие, че се задържат дълго на власт както искаме и ти и аз, нека направим един облог, кой ще изгуби по-голям електорат БСП или ГЕРб?
                    Че да си губи и ГЕРБ, кога пък аз съм защитавал ГЕРБ.

Коментар

Равновесие, ти ми се струваш добър анализатор, но в случая ми се струва, че грешиш тотално.
                      Аз смятам, че ГЕРБ ще загуби много ако БСП+ДПС гласуват законите които са решили.
                      Смятам, че социалистите /щото не съм малоумен да ги наричам комунисти след 24 годишен преход/ ще заковат дори втори мандат ако приемат наистина законите които декларират, че ще приемат под обществен натиск.
                      При условие, че се задържат дълго на власт както искаме и ти и аз, нека направим един облог, кой ще изгуби по-голям електорат БСП или ГЕРб?

Коментар

• Аз пък не искам да подава оставка правителството - да си стои. Да си трупа негативи на БСП. Да намаляват демографски чугунените глави. Да заяква опозицията, да се калява в битка така да се каже. И още 3,5 години и БСП ще е е история. Такъв шанс за трайно премахване на тази партия от властта, повече може да не се появи. Ако има оставка, ще се пременят, ще сменят този онзи, може и да не управляват след това, но каналите за влияние ще си работят. И после пак ще се върнат чрез същите тези канали.

Коментар

• В същото видео ще видите Владимир Стойчев, представител на БСП-Драгичево.

https://www.facebook.com/VlladimirUSSR?fref=ts

Обърнете внимание на "VlladimirUSSR".

Като цяло много интересен профил!

Но този ученолюбив ремсист е отговорил по следния начин на въпроса:
                          Кой е най-ПРЕСТИЖНИЯ университет в София? - Бойлер

Иначе момчето обича циците и мрази ГЕРБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            От нормалните е
                            Кои? Тези ли: http://www.youtube.com/watch?v=OpLbm9wFdw0 ?

Баси, как е възможно да се казваш ЛЕНКО ПЕТКАНИН????

Имат сходни тези с някои от форумците тук, дали някой няма да се разпознае????
                            Last edited by kandid; 11.11.2013, 21:55.

Коментар

• Ето ги и новите идентифицирани муцунки на ученолюбивите питекантропчета:
                              Мутрите на Мафията БСП69ДПС
                              http://www.youtube.com/watch?v=OpLbm9wFdw0

Енджой!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Подмазвач на кого или на какво?
                                Комунист не е въпрос на самоидентификация, а по-скоро на поведение и манталитет. Тук ще видиш доста. Ти от кои си?
                                От нормалните е

Коментар

Working...
                                X