IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Нещо яко са се ошумолили от Топлофикация-София! Не съм им плащал от март тази година и получих миналия месец едно писмо в стил #Сещаш ли се, че не си си платил?# Нито заплахи, нито дума за съд. А и е топло, което не ги смее да пуснат парното!
    Днес платих за месеците от март до юли включително, но през декември съм решил да не им плащам нищо, чак до март.
    По принцип изчисти си изравнителната сметка от август и не плащай до следващата ...
    Никой не може да те пипне за прогнозна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Браво! Подкрепям те, ако беше по-млада щях да те взема за жена!
      Субсидии трябва да получават всички партии които взимат 0.3% вот.
      А партийте които имат вот над 3%, трябва сериозно да им се намалии субсидията защото те вече се явяват монополисти.

Черкезов, хайде да ни спестиш идиотиите си!
      Точно същото преди час го каза и на Валчето в темата за бежанците... Какво! Харем ли ще правиш? Ти да не си мусулман бе, Черкезов?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нещо яко са се ошумолили от Топлофикация-София! Не съм им плащал от март тази година и получих миналия месец едно писмо в стил #Сещаш ли се, че не си си платил?# Нито заплахи, нито дума за съд. А и е топло, което не ги смее да пуснат парното!
        Днес платих за месеците от март до юли включително, но през декември съм решил да не им плащам нищо, чак до март.
        лихвите им не са ли като на лихварите +10% на олп-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          А партийте които имат вот над 3%, трябва сериозно да им се намалии субсидията защото те вече се явяват монополисти.
          Аз и сега бих я взел за любовница, ама само ако е бракувана. Предвид писанията и, мисля, че ще е много страстна тигрица. Е, аз не разбирам от любов, но така се надявам и въобразявам

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            хахахаа, подчертаното е мнение на Сашо ДикоФФ от 2009-та

и в днешно време в Нова ТВ, направо е превърнал фенството си в лакейство

сутринта, Мечо за пореден път излъга, че уж, съм казвала какво да се чете и гледа сред медиите, та, се сетих - Четете от всички спектри медии и най-вече между редовете!
            Мечо и протести на студентите организирани от десните ... това е оксиморон....
            Може да са анархисти ,може да комунисти ,може да са левичари ,но протест от организиран от десните против разпускане на коланите е шега ,която скоро ще разберем от къде идва и студенти против повече пари за университетите ...
            това вече е виц...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Не само банките...
              Да му мисли Фандъкова с Топлофикация....
              Иначе да подкрепяш Борисоф и да тръбиш че си морален .. означава да си фен на Менгеле и да си в служител в Червения кръст...

Коментар

• Седя си и си мисля. Трябва да излязат по някакъв начин от гафа със земята. Трябва обаче да се търси нещо като форсмажор. Бежанците могат да бъдат такъв. Не знам някой запознат ли е с договорите в детайли.
                Другата възможност е да кажат ние сме идиоти и да се саморазпуснат

Коментар

сутринта, Мечо за пореден път излъга, че уж, съм казвала какво да се чете и гледа сред медиите, та, се сетих - Четете от всички спектри медии и най-вече между редовете!
                  Ми гледах,гледах,ама между редовете нищо не видях!!!Какво си писала???

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Ти май на сериозно вземаш троловете??
                    Ми Мечката е трол. Повтаря едно и също от сутрин до вечер.
                    репликата ми беше към Вал, която ясно и категорично се била заявила за "Истинска партийна система" ....която после обясни с някакво ляво и дясно...
                    а Мечо ....като селска клюкарка се радва на всяка изникнала интрижка, т.е. заяждане за спорта

Коментар

Очакваш масов протестен вот, така ли?
                      - Да. Идва моментът, когато хората наказват – както наказаха Костов и царя. Друг е въпросът, че – макар да съм фен на Бойко – гафовете и първосигналните му реакции му играят лоша шега. Слаб му е щабът, иска се по-сериозна подготовка. Забелязва се аматьорщина покрай него и в него самия, което си е стряскащо. Само че избирателите ще избират между БСП и ГЕРБ, както на онзи дебат избираха между Бойко и Станишев: по усет и по чувство. От лявата страна нагли, самодоволни, безогледни властници. Насреща им – известна чистота все пак. Тя ще натежи на везните накрая. Защото хората не са морални дебили в крайна сметка. Разбираш ли?!

когато един водещ журналист е фен на мутрополицай и когато той разбира ,че е мутрополицай....какъв водещ журналист е той....
                      За мен е слуга ... така ,че дали е Виктор или Спас за мен е манипулатор на общественото мнение от мойта гледна точка.....

Коментар

било...хубаво да се спрат парите на партиите

Ти, май, имаш сериозен проблем ....с раздвояване ...или имаш приток на шизофренни мисли

2 поста по-назад от този ти ) си последвал и доразвил оплюването ми ....точно по повод несъгласието ми с големите издръжки на партиите

тук, поне се вижда кой за какво ратува...пари , та пари за СПОНСОРСТВО на Партиите
                        * * *
                        ма, верно си като селските клюкарки - няма значение защо се плюе някой....да се наредиш и ти

И понеже за теб е някакъв проблем да цитираш ...или пък да разбираш адекватно даден текст - да припомня пак - Не искам напълно спиране на парите за изхранване на партиите(някои може и да се гътнат - не са свикнали да се издържат сами), но съм ЗА драстично НАМАЛЯВАНЕ на тези субсидии.

Освен, ако не ме убедите, че Герб имаше нужда от 20 млн на година, за да развива партийната си дейност, докато управляваше.....същото се отнася и за другите партии
                        Всички ползват помещения за клубове и офиси за жълти стотинки
                        Големите пари им позволяват да прикриват други дейности...

А освен това, с изхранване на чужд гръб - Партиите стават мързеливи и се отнасят пренебрежително към "електората" и членовете си, извън изборните периоди!!!

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• “Има неща, които са толкова сериозни, че трябва да се надсмеете над тях.”

Нилс Бор
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

чистота ли, каква чистота? Тиквоча не му ли дойде на ум, че трябва да бори монополите? Ето сега има мерки за банките, които ако това правителство приеме в цялост, ще си вдигне общественото доверие поне с 10%.
                            Не само банките...
                            Да му мисли Фандъкова с Топлофикация....
                            Иначе да подкрепяш Борисоф и да тръбиш че си морален .. означава да си фен на Менгеле и да си в служител в Червения кръст...

Коментар

• http://offnews.bg/index.php/256791/o...iarda-dogodina
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Очакваш масов протестен вот, така ли?
                                - Да. Идва моментът, когато хората наказват – както наказаха Костов и царя. Друг е въпросът, че – макар да съм фен на Бойко – гафовете и първосигналните му реакции му играят лоша шега. Слаб му е щабът, иска се по-сериозна подготовка. Забелязва се аматьорщина покрай него и в него самия, което си е стряскащо. Само че избирателите ще избират между БСП и ГЕРБ, както на онзи дебат избираха между Бойко и Станишев: по усет и по чувство. От лявата страна нагли, самодоволни, безогледни властници. Насреща им – известна чистота все пак. Тя ще натежи на везните накрая. Защото хората не са морални дебили в крайна сметка. Разбираш ли?!

когато един водещ журналист е фен на мутрополицай и когато той разбира ,че е мутрополицай....какъв водещ журналист е той....
                                За мен е слуга ... така ,че дали е Виктор или Спас за мен е манипулатор на общественото мнение от мойта гледна точка.....
                                чистота ли, каква чистота? Тиквоча не му ли дойде на ум, че трябва да бори монополите? Ето сега има мерки за банките, които ако това правителство приеме в цялост, ще си вдигне общественото доверие поне с 10%.

Коментар

Working...
                                X