IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    По принцип изчисти си изравнителната сметка от август и не плащай до следващата ...
    Никой не може да те пипне за прогнозна...
    Плащането на изравнителната сметка не решава въпроса. След нея обикновено идва нова изравнителна /при мен е около 400 лв/, която Топлофикация оправдава с главния топломер и с жилища в кооперацията, където индивидуалните топломери не са отчетени навреме. Да, ама вече е осъществено изравняването, хората са си платили дори и таксата за отчитането на всеки отделен топломер ... Гледайте си хубаво сметките и си следете какво ви начисляват, рекет поголовен и безпощаден тече ...
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Браво! Подкрепям те, ако беше по-млада щях да те взема за жена!
      Субсидии трябва да получават всички партии които взимат 0.3% вот.
      А партийте които имат вот над 3%, трябва сериозно да им се намалии субсидията защото те вече се явяват монополисти.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Абе на тебе за една пещерска ли ти досвиде?
        Днес интересно е друго да се коментира в тази връзка с прецакания баце.
        Днес за първи път той не се изходи /пардон изказа
        Баце е същия комундяк и той като Гея и Фюрера
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Ама те днес половината идиоти се чудят какво са направили вчера Една част са ясни, те изобщо нямат идея за какво иде реч. Виж обаче другите как се отмятат един по един

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Така е, долу горе същото думам от вчера, но трябва да се замаже по някакъв начин. Много ми харесва обаче твоята формулировка
            Така е!
            Виждаш ли ние, десните, как се разбираме с две думи.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Така е, долу горе същото думам от вчера, но трябва да се замаже по някакъв начин. Много ми харесва обаче твоята формулировка

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Няма какво да го мислиш. Истината е, че Баце го изработиха зловещо, но той е толкова тъп, че още не може да се усети. Какво всъщност стана?

1. Атака си постигна своето за пред избирателите си. Играха както се очакваше за политическата ниша, която заемат.
                2. ДПС са целите в бяло - единствената проевропейска партия.
                3. БСП-то се представи като една демократична партия, където хората гласуват "по съвест"
                4. Баце и неговата сбирщина се оляха тотално като замацаха имиджа си на "уж проевропейска партия", което даже се съдържа в името им.
                5. Окончателно е вбит клин между Реформаторския блок и милиционерската партия. Всякакви надежди те да играят заедно са разбити. Реформаторския блок нямаше друг изход освен да застане на твърдо проевропейски позиции и да оплюе Баце.
                6. И най-накрая - всичко това нямаше никакъв смисъл, защото решението на НС е очевидно противоконституционно и ще бъде отменено от Конституционния съд.

Така че всички са доволни, а Баце е прецакан. Блестяща операция на Станишев и Доган, не може да им се отрече.
                Със всичко съм съгласен, само с точка 4 не много, щото да се твърди че Баце имал имидж на европеец.... та го изцапал...

То сигурно затуй си го сложил в кавички.

Коментар

Няма какво да го мислиш. Истината е, че Баце го изработиха зловещо, но той е толкова тъп, че още не може да се усети. Какво всъщност стана?

1. Атака си постигна своето за пред избирателите си. Играха както се очакваше за политическата ниша, която заемат.
                  3. БСП-то се представи като една демократична партия, където хората гласуват "по съвест"
                  4. Баце и неговата сбирщина се оляха тотално като замацаха имиджа си на "уж проевропейска партия", което даже се съдържа в името им.
                  5. Окончателно е вбит клин между Реформаторския блок и милиционерската партия. Всякакви надежди те да играят заедно са разбити. Реформаторския блок нямаше друг изход освен да застане на твърдо проевропейски позиции и да оплюе Баце.
                  6. И най-накрая - всичко това нямаше никакъв смисъл, защото решението на НС е очевидно противоконституционно и ще бъде отменено от Конституционния съд.

Така че всички са доволни, а Баце е прецакан. Блестяща операция на Станишев и Доган, не може да им се отрече.
                  Че то който не поиска той не го навря в заднига на тиквуня.Само с Винету не мое се получи.

Коментар

Коментар

Седя си и си мисля. Трябва да излязат по някакъв начин от гафа със земята. Трябва обаче да се търси нещо като форсмажор. Бежанците могат да бъдат такъв. Не знам някой запознат ли е с договорите в детайли.
                      Другата възможност е да кажат ние сме идиоти и да се саморазпуснат
                      Ами просто ще бъде сезиран КС.
                      ДПС имат 36 души. Трябват им още 12. Лесно ще ги намерят в БСП. Там има тридесетина несъгласни с решението. Пък и по този казус им разрешиха да гласуват кой как иска. Така че не са нарушили нищо.
                      Ама Менда Стоянова беше днес повече от смешна, като обясняваше защо е подкрепила Атака.
                      То като знам "последователната" политика на тъпия пожарникар, нищо чудно самите те да инициират подписка КС да отмени собственото им решение....
                      Щом идиотите могат да бойкотират собствения си вот на недоверие...

Коментар

Седя си и си мисля. Трябва да излязат по някакъв начин от гафа със земята. Трябва обаче да се търси нещо като форсмажор. Бежанците могат да бъдат такъв. Не знам някой запознат ли е с договорите в детайли.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Ми гледах,гледах,ама между редовете нищо не видях!!!Какво си писала???
                          Интернационалът !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Аз и сега бих я взел за любовница, ама само ако е бракувана. Предвид писанията и, мисля, че ще е много страстна тигрица. Е, аз не разбирам от любов, но така се надявам и въобразявам
                            Може да е страсна тигрица, но може и да е 80годишна тигрица.
                            Защо си мислиш че всички дами са около твоята христова възраст 33г.?

Гигов, чети, казах че няма да ги взимам, а не обратното!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

май, ще е в тази посока - ние сме полуидиоти(от срам да признаят пълнотата си ), но се появява конфликт с европейското дъра-бъра и трябва ново гласуване...
                              че, иначе...туй с ратифицирането от всички останали членки на желанието ни да спраме свободното движение в ЕС .. ще е сложно

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                лихвите им не са ли като на лихварите +10% на олп-то
                                май да. Не съм я смятал, но на най-голямата ми сметка от 59лв. и нещо имаше лихва 4 и нещо от март до момента.

Коментар

Working...
                                X