Много добър анализ! ,,ДЕМОКРАЦИЯТА ЛИ ЧАКАТЕ? О, ТЯ МИНА!Докато се финансират проекти под формата на партии, лявото и дясното няма да се родят'' Прочетете го >http://temadaily.bg/publication/1440...8%D0%9D%D0%90/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакви реформи ма, реформи! Ние от реформи сме го докарали дотук. Вече мерило трябва да ни бъде европейското законодателство но и тук развалената тиква боко се омаза. Издаде заповед на стадото му да гласува антиевропейски мораториум, погазва парламентаризма, превърнал е стадото си в заложници и прочее. Щом милееш толкова за тоя имбецил я кажи защо той не направи нито една реформа
И като пишеш за заеми ,имаш ли дори най-малка представа на кое място е дълга на страната в процентово изражение спрямо БВП?
А какво ще кажеш за креатурите на имбецила- физкултурника със следдипломна квалификация "Право"Или първия закон който гроб прие - лобисткия закон Фидосова, която без пакет брашно мъжа и не си ляга до нея. За тефтерчето на Фильо "разпределителя" знаеш ли? За тия ли шаржове да гласувам. Никога!
Некадърници с милиционерски похвати, ще ми представяш за най-добро управление на страната! Абсурд, царя беше хиляда пъти по-свестен.
Някои хора ще умрете в заблуда. 15 години разни полуидиоти възхваляваха Костов, докато той не разпердушини дясното и не го замести с една тиква! Сега още 15 години ще има "възхвала на тиквата" Ейййййй прост народ, слаба държава!
Last edited by OMG; 26.10.2013, 15:52.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИздаде заповед на стадото му да гласува антиевропейски мораториум,
това не е антиевропейски мораториум. булшт квото пишеш. нема кой европеец да цъфне тука за земеделската ти земя. западните земеделци са на 70год средна възраст. демек кандидати за гробищата. червен булшит си и правиш тяхна пропаганда.
земята е последната карта дет нашата фалирала политическа сган има за да изиграе.
но няма кандидати от европата за нея. политиците разрешават на сиромашията да си продадат и долните гащи. за да оцелее държавната сган.
бб го беше уж срам да съблече и долните гащи на българина. сергейявата путка не го е срам от нищо. това е разликата.
Коментар
-
цитат на една тиква без семе:
държавата да е мирна и да ни подреди народа още веднъж, въпреки, че народа ни подреди, като първи,
Тая проста тиква, ако знае наистина как ще го подреди народа , ако се опита отново да вземе властта, ще избяга бързо в Америка при щерка си където я е евакуирал, а тук безчинства говедото......, ама много добре ще го подреди!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВиж сега, аз те разбирам, всеки човек в даден период на живота си е подкрепял бойкоборисов, но след последномесечните му изцепки, е повече от странно да се подкрепя подобен субпродукт. Най-голямата опозиционна партия не направи нищо за доходите на хората в продължение на повече от 3,5г. Кой може да си позволи подобно нещо, без да изхвърчи с камъни по негоТезата, че февруарските протести били дело на КГб е толкова безплодна и измислена, че дори майстора на подобни дописки Коритаров се опле като пиле в калчища докато обясняваше обвързаностите. Истината е, че бойко борисов и неговите креатури, които по-скоро бих нарекъл карикатури бяха най-некадърната паплач управлявала по българските земи.
Всичко е така, само дето по места БСП феодали така са се осрали, че ....
хората си мечтаят за Боко.Last edited by robert; 26.10.2013, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЗа повишаване на доходите на хората може да се говори едва след провеждане на реформи, осъществявани с широка обществена подкрепа. Всичко друго е популизъм, заеми и омагьосан финансов кръг.
Така наречената от теб "паплач" нанесе най-малко щети на българския данъкоплатец в последните 70 години, най-малко го окраде демек ... и то благодарение на контрола /чети СРС/, който сама упражняваше към назначенията си. Еврофондовете възкръснаха и се усвояваха почти без загуби, подобряване на инфраструктура, на държавни финансови показатели .... толкова е повтаряно, че започва да ме уморява ...Кой разбрал, разбрал!
И като пишеш за заеми ,имаш ли дори най-малка представа на кое място е дълга на страната в процентово изражение спрямо БВП?
А какво ще кажеш за креатурите на имбецила- физкултурника със следдипломна квалификация "Право"Или първия закон който гроб прие - лобисткия закон Фидосова, която без пакет брашно мъжа и не си ляга до нея. За тефтерчето на Фильо "разпределителя" знаеш ли? За тия ли шаржове да гласувам. Никога!
Некадърници с милиционерски похвати, ще ми представяш за най-добро управление на страната! Абсурд, царя беше хиляда пъти по-свестен.
Някои хора ще умрете в заблуда. 15 години разни полуидиоти възхваляваха Костов, докато той не разпердушини дясното и не го замести с една тиква! Сега още 15 години ще има "възхвала на тиквата" Ейййййй прост народ, слаба държава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнениебулшит
реформи хаха.
държавата е фалирала. и е на издишане. не помагат и реформи. не помага нищо.
хората тъпи мързеливи некадърни.
държавата е хищника , ако некой кадърен се появи му се слага въжето на шията.
щото некадърната паплач иска да плюска.
от там надежда йок.
както беше по кумунистическо. всеки имитира дейност и на края държавата гола и боса - това го показват на яве бежанците. те са нашето огледало що за стока сме
Реформите са мястото, откъдето да си захванем оправянето на държавата.
В преносен смисъл ... "Ако би бегали, да мрем по-добре!"
Ама как се погребва надежда!?
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЗа повишаване на доходите на хората може да се говори едва след провеждане на реформи, осъществявани с широка обществена подкрепа. Всичко друго е популизъм, заеми и омагьосан финансов кръг.
!
реформи хаха.
държавата е фалирала. и е на издишане. не помагат и реформи. не помага нищо.
хората тъпи мързеливи некадърни.
държавата е хищника , ако некой кадърен се появи му се слага въжето на шията.
щото некадърната паплач иска да плюска.
от там надежда йок.
както беше по кумунистическо. всеки имитира дейност и на края държавата гола и боса - това го показват на яве бежанците. те са нашето огледало що за стока сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеНапротив, с удовлствие бих гласувал за него на следващите избори, само за да ви слушам тука как църкате като недоволни мишоци и ви е ядLast edited by OMG; 26.10.2013, 14:45.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВиж сега, аз те разбирам, всеки човек в даден период на живота си е подкрепял бойкоборисов, но след последномесечните му изцепки, е повече от странно да се подкрепя подобен субпродукт. Най-голямата опозиционна партия не направи нищо за доходите на хората в продължение на повече от 3,5г. Кой може да си позволи подобно нещо, без да изхвърчи с камъни по негоТезата, че февруарските протести били дело на КГб е толкова безплодна и измислена, че дори майстора на подобни дописки Коритаров се опле като пиле в калчища докато обясняваше обвързаностите. Истината е, че бойко борисов и неговите креатури, които по-скоро бих нарекъл карикатури бяха най-некадърната паплач управлявала по българските земи.
Така наречената от теб "паплач" нанесе най-малко щети на българския данъкоплатец в последните 70 години, най-малко го окраде демек ... и то благодарение на контрола /чети СРС/, който сама упражняваше към назначенията си. Еврофондовете възкръснаха и се усвояваха почти без загуби, подобряване на инфраструктура, на държавни финансови показатели .... толкова е повтаряно, че започва да ме уморява ...Кой разбрал, разбрал!
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеТъй, тъй право говориш. И все пак на кое залагаш ?
сащ пък искат да се сдобряват с иран ако правилно съм го разбрал по тв европа.
еми тогава логично е израел да саботира този процес с една бомба против американските интереси например американското посолство в софия и да го набута на иранците че те са го гръмнали.
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВиж сега, аз те разбирам, всеки човек в даден период на живота си е подкрепял бойкоборисов, но след последномесечните му изцепки, е повече от странно да се подкрепя подобен субпродукт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнениетерористичния атентат ако стане ще бъде дело на нашите служби или мосад или цру.
и ще го препишат на откачени арабски бунтовници.
най големия враг на българина е държавата. разберете го това най сетне.
и най долните подлоги на тая държава е научната сган дет е на издръжка на държавата като тоя цонев и подобни отрепки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТи ме упрекна, че са ми сбъркани ценностите, а сега ме взимаш и за наивна.Прекрасно знаем, че българската демокрация не е автентична, а фасадна, истинска олигархия, съградена от бившата комунистическа номенклатура, подчинените й ешелони от комунизма и техните биологични и идейни наследници. В този смисъл комунизмът никога не е напускал тези земи!
По т. 1 Времето доказа, че февруарските протести бяха едно оперативно мероприятие. Икономическият протест беше яхнат и преобразен в политически. Виж близостта на самопровъзгласилите се им лидери със сегашното управление, даже оня ден АнгелчУ Славчев се подвизаваше в палатката ви пред НС, прокламирайки новия изборен кодекс. Без малко да намери боя. Та на кагебейските методи никой демократ не може ефективно да отвърне без да се оцапа! Не може да се отрече, че на призивите за оставка, Баце отговори с уважение към суверена!!!
По т. 2 Личните състояния на хората не се коментират така балъшки. Грозно е. Не искам да участвам в подобна безвкусица! Оставям твоят смЕх по въпроса да кънти тук и демонстрира „ценностите”, които така разгорещено апелираш.
По т. 3 Ролята на опозицията в Парламента е да се опитва да докаже, че правителството и самото Народно събрание не могат да функционират в този си състав и да иска оставка, разпускане и нови избори, ГЕРБ правят точно това! Лично на мен мораториумът ми е много мътен. Това, което наистина липсва е национална стратегия за ЗЗ, ако имахме такава, вероятно нямаше предприсъединителния ни договор за членство да е в този си вид. Обаче приветствам с две ръце всякакво клатене на правителството, водещо до обяснителен режим на управляващите.Включително и гласуването за мораториума, включително и гласуването на герберите в икономическа комисия по либерализацията на тютюнопушенето.
Лордов, идат избори, Герб е най-голямата опозиционна партия с най-силна електорална подкрепа. Това няма как да го промениш. Но никой не те кара да гласуваш за Герб. Има 300 партии, още не си ги наобиколил всичките, имаш избор.Тезата, че февруарските протести били дело на КГб е толкова безплодна и измислена, че дори майстора на подобни дописки Коритаров се опле като пиле в калчища докато обясняваше обвързаностите. Истината е, че бойко борисов и неговите креатури, които по-скоро бих нарекъл карикатури бяха най-некадърната паплач управлявала по българските земи.
Коментар
Коментар