IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    БРАВО МАКС- УМЕН СИ- целта на всички освободители и водачи досега е била по-голям грабеж
    Когато някой ме освобождава, винаги съм си мислил, кой ще ме освобождава после от освободителя... И още нещо, робът не се бори за свобода, робът се бори да стане тиранин

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Много простотия изръси на 7 реда. Не коментирай там където не нямаш идея нито какво е станало, нито защо е станало
      Какво е станало. 6 ти блок аварийно спира два пъти под ред в рамките на дни. Спира поради претоварване.

Какво е това - както казах или некомпетентно управление на централата - което е меко казано плашещо - всъщност си е силно плашещо. Или е политически натиск върху централата поради някакви причини да работи извън нормите на безопасност. А кога политиците се месят - ами когато искат да краднат.

Коментар

• Полк. Марков: Държавата се управлява от семейни кръгове и любовни афери
        www.faktor.bg
        Без цензура - новини, интервюта, анализи, разследвания..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Как сте, колеги? Избистрихте ли политиката? ........................
          За прогнозите ти няма да говоря. Я станат, я не. То един циганин имал двама сина дето винаги познавали времето. Единият викал "Ша вали", а другият викал "Няма да вали".

Ама защо се наричаш "Русото"???
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Да бе да, за това де що коя крадлива партия вземе властта веднага сменя ръководството на АЕЦа. Щото там няма кинти сигурно. те политиците се месят в къде къде по-дребни далавери какво остава за тази.

Да не говорим че два сериозни проблема в рамките на седмица говорят или за некомпетентност или за нагъл натиск да се произвежда повече. А нищо чудно и за двете.

Фактите са си факти - от както БСП е на власт АЕЦ Козлодуй започва да се превръща в опасност за българските граждани.
            Много простотия изръси на 7 реда. Не коментирай там където не нямаш идея нито какво е станало, нито защо е станало

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Ма добре бе, от парламентарното стадо на герп, защо няма реакция... Един депутат има огромна власт
              Щот са тъпи парчета и не могат да схванат ползата дори когато БСП им я сервират под носа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Лорде....
                Конституционния съд, първо не е може да се самосезира. Не е предвидено в Конституцията.
                И второ КС не е СЪД. Той не е наказателен орган. Той е орган на политическата власт. Нещо като коректив на Народното събрание, но няма нищо общо със съдебната система и не се занимава с "престъпления и наказания".
                И трето.
                НИКОЙ съд не се самосезира, освен за извършени нарушения в съдебната зала. Тогава може да наложи наказания на виновника.
                Самосезира се (ако иска) прокуратурата.
                Ако иска" Това е ключовата дума! Ти предполагам също си чувал за престъпления срещу Държвавата и държавното устройство! Всеки съд или прокуратура трябва да се самосезира на мига от действията на Боко, щото след Хитлер никой друг не е ползвал подобни методи!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ТОВА ВАШАТА ТИКВА ЛИ Е

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                      Е тоя път Котев го нема да лае Ма е факт, че след ремонта на 6ти блок, за 2 дена 2 пъти изключи аварийно А това дали ще са 4к или 400к души персонал нема никакво значение, след като си направят далаверата другарите с някакви китайски части ментета и откраднат парите. Аз съм малко далече от Козлодуй, ама имам Гайгер, ако се промени радиационния фон първи ще пиша тука Щото по медиите е малко вероятно да съобщят, ако цифрите са притеснителни - все пак имат опит от 86та с потулването на такива информации
                      Ма добре бе, от парламентарното стадо на герп, защо няма реакция... Един депутат има огромна власт

Коментар

Типинг пойнтерите до такава степен са си повярвали че са оригинални, че се чуда как още Бат Шорош им дава кинти.... Вие сте егати изтрещелците, филма Алф ми е бил интересен до третата серия, следващите серии, които съм гледал съм се чудил, аджеба що са ми били интересни даже и първите три серии....

Вие не се усещате че влезнахте в един сериал от рода на Алф, Далас, Малас... Ясни са ми скечовете ви, то не бутахте стената, то свободата не води нарада....... дева пошлите смешници!!!!!!!!!!!!!
                        Е не им се дразни са. БСПто ще дават по коричка хлебец, ГЕРБ ще осигуряват сеира /зрелището/ и народа ще е щастлив

Коментар

Абе човек, ти сериозно ли си мислиш че сигурността на една АЕЦ, зависи от управлението на някаква политическа партия... Че нивото на безопасност, технологията на раббота, контрола и над 4000 души персонал, които се грижат за сигурността на работа ще оставят това всичко да се случи...

Просто Котев лае по Икономедийните сайтове, а вие му пригласяте
                          Да бе да, за това де що коя крадлива партия вземе властта веднага сменя ръководството на АЕЦа. Щото там няма кинти сигурно. те политиците се месят в къде къде по-дребни далавери какво остава за тази.

Да не говорим че два сериозни проблема в рамките на седмица говорят или за некомпетентност или за нагъл натиск да се произвежда повече. А нищо чудно и за двете.

Фактите са си факти - от както БСП е на власт АЕЦ Козлодуй започва да се превръща в опасност за българските граждани.

Коментар

• БРАВО МАКС- УМЕН СИ- целта на всички освободители и водачи досега е била по-голям грабеж

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Мах, дано има повече будни българи като теб!!! Ти си много свестен човек явно, казвам го емоционално, без да те познавам! Няма институции щото едно лице /не пиша човек, а лицемерното название от МВР, щото лицето може да не е човек или личност е поддекстта/ се опитва да прекатури държавата, само защото той не я владее!!!!!!! Защо конституционния съд не се самосезира, защо един човек извършва престъпления срещу РЕПУБЛИКАТА? и няма кой да го спре???
                              Този човек на всичко отгоре е страхливец и затова се разграничи от студентите на каито плати!!!!!!!!!!!!!!!
                              Лорде....
                              Конституционния съд, първо не е може да се самосезира. Не е предвидено в Конституцията.
                              И второ КС не е СЪД. Той не е наказателен орган. Той е орган на политическата власт. Нещо като коректив на Народното събрание, но няма нищо общо със съдебната система и не се занимава с "престъпления и наказания".
                              И трето.
                              НИКОЙ съд не се самосезира, освен за извършени нарушения в съдебната зала. Тогава може да наложи наказания на виновника.
                              Самосезира се (ако иска) прокуратурата.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                "Това правителство е събрано от най-големите крадци на България и ако хан Крум се събуди и гласува онзи закон, за който всички добре знаем, сегашното правителство няма да може да гласува нито с лявата, нито с дясната ръка". Вижте > http://www.protestnamreja.bg/shkumbata-za-protesta/ какво още казва Димитър Туджаров- Шкумбата в новото видео от серията на Протестна мрежа с известни българи, които подкрепят протестите
                                Типинг пойнтерите до такава степен са си повярвали че са оригинални, че се чуда как още Бат Шорош им дава кинти.... Вие сте егати изтрещелците, филма Алф ми е бил интересен до третата серия, следващите серии, които съм гледал съм се чудил, аджеба що са ми били интересни даже и първите три серии....

Вие не се усещате че влезнахте в един сериал от рода на Алф, Далас, Малас... Ясни са ми скечовете ви, то не бутахте стената, то свободата не води нарада....... дева пошлите смешници!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X