IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Всяка позиция на дадена група хора пречи на друга група хора. Ако не пречи на никой значи няма никаква позиция.

за това хората са измислили демокрацията - че преченето да е в рамките на нормалното. Но когато властта превръща демокрацията в изпразнена от съдържание черупка, не може да очаква че възмутените от това хора ще действат така все едно че демокрацията си действа стабилно.
    Понеже говориш за демокрация трябва да ти е ясно че при демокрацията мнозинството побеждава малцинството.Това че определена група хора имат позиция различна от моята не ми пречи пречи ми когато затварят улици и сгради и забележи против закона.Това сините шамани имате удивителната наглост да представяте угодното на вас като морално законно красиво и умно.Не може с агресия и насилие да насаждаш твоето над другите.Озлобихте много хора.Цяла София ви псува и ако не е полицията ще ви строшат главите.Аз очаквам някой да превърти и да се забие със 180км в тълпата.И то много скоро.Не дай си Боже да сте на пътя на линейката в която е нечие болно дете....

Коментар

• Kiro

Борисов ще се върне на власт и не мисля че това има голямо значение ! Ще се върне защото Орешарски е мухльо !
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
        Малкото останали тук хора с повече от две гънки отдавна знаят това
        Ключовата дума тук е МАЛКОТО - няма така наречената критична маса необходима за реална промяна , а честно казано няма и реална алтернатива.
        Най-големите национални предатели са лидерите на бившото СДС-почти без изключение ,които започнаха процеса по разграбване на държавата и после я предадоха на комунистите да я довършат.
        А да се сърдиш на комунист е безмислено -все едно да се сърдиш на негър , че е черен.
        А бунта. А революцията. Защо ги изключваш като алтернатива.

Исландците как наритаха политиците и сега се управляват, чрез конституция написана от народа, и чрез пряка демокрация !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ти нещо си се объркал и приемаш желаното от теб за действително.Изборите ще ги спечелят червените прашки и то убедително.Реформаторите и тиквата са у киреча.София не е България разбери го
          Ама не, ти не разбираш. няма значение кой печели и кой губи - важното е как се държи като спечели. Аз лично нямам нищо против БСП, пък и против ДПС - стига да се държат така както трябва. не робувам на някакви идеологически простотии, не ми пука кой на кой бил син, какво бил правил дядо му и така нататък простотии. Мен ме интересува какво се случва тук и сега - и вярвам че на достатъчен брой хора това им е им е мисленето.

Коментар

• Големият МЪЖКАР се оказа СТРАХЛИВ ПУТЬО .....

Наслаждавайте се ..... Бойко Борисов отрекъл при разпит да е нареждал обстрел на Чакъра
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Мечо нещо си се объркал.Разбира се че имаме право.Нямаме право да блокираме улици и обществени сгради.Нямаме право да пречим на другите хора.
              И като не пречим на управляващите, те да ни се подхилкват, да ни пренебрегват и да продължават да ни грабят както досега, така ли ???

Каква е ползата да протестираш, ако не представляваш силова заплаха.

Ти въобще наясно ли си, че комунист освен силовите заплахи други не признава ???
              tnm

Коментар

От 1989 насам имаме уж демокрация а всъщност имаме феодализъм. Някакви управляващи и желаещи да управляват разпределят блага и постове на подопечните им мутри и крепостни с вярата че така ще превземат властта от други, които правят същото.

Ами вече му е дошло времето на този комунистически феодализъм да му дойде края. достатъчно хора не искат да имат нищо общо с този феодално - крепостен строй. На хората вече им се отварят очите и виждат че нищо не печелят от това че един феодал сменя друг феодал. Редно е всичките да минат символично през гилотината. Гилотината на общественото мнение.

За това и тези плоски опити на продажни журналисти и експерти този път няма да имат никакво значение. никой не им вярва - техните писания служат единствено за да бъдат оплювани - и те и тези които им плащат.

Хората искат едно нещо - истинска демокрация. Не вярвам да е чак толкова трудно за разбиране, освен от робски души които се чувстват удобно и сигурно под сянката на някой червен, лилав, син, оранжев или друг феодал.
                Малкото останали тук хора с повече от две гънки отдавна знаят това
                Ключовата дума тук е МАЛКОТО - няма така наречената критична маса необходима за реална промяна , а честно казано няма и реална алтернатива.
                Най-големите национални предатели са лидерите на бившото СДС-почти без изключение ,които започнаха процеса по разграбване на държавата и после я предадоха на комунистите да я довършат.
                А да се сърдиш на комунист е безмислено -все едно да се сърдиш на негър , че е черен.

Коментар

Людмил Георгиев е български професор - социолог и психолог. Преподавател в СУ „Св. Климент Охридски” и ВСУ „Черноризец Храбър”. Член е на Централния съвет на партията Движение за права и свободи.

Хахаха ДПС ръководството вече се включи на барикадите
                  Жалки мекерета-безродници, готови да се продадат за няколко меджедии, винаги е имало ...
                  Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Комунистическите партии никога няма да станат нормални европейски партии.

Пряката демокрация е единствения изход за българия

В момента нямаме нито една партия в ръководството на която да не са или топмафиоти или синове, дъщери, снахи, зетьове и внуци на бившето ПОЛИТБЮРО
                    Ще станат. Всичките ще станат.

Коментар

Ами общественото мнение се променя - и то с бясна скорост. това е просто поредната битка, която червената мафия няма как да спечели. Единственото което може да направи е да почака да отшуми. И тя отшуми, но тогава ще има друга битка. И всичките партии на статуквото ще бъдат обезкървени.

Смърт чрез 1000 рани - това ще се случи на партиите в България които откажат да станат нормални европейски партии.
                      Ти нещо си се объркал и приемаш желаното от теб за действително.Изборите ще ги спечелят червените прашки и то убедително.Реформаторите и тиквата са у киреча.София не е България разбери го

Коментар

Смърт чрез 1000 рани - това ще се случи на партиите в България които откажат да станат нормални европейски партии.
                        Комунистическите партии никога няма да станат нормални европейски партии.

Пряката демокрация е единствения изход за българия

В момента нямаме нито една партия в ръководството на която да не са или топмафиоти или синове, дъщери, снахи, зетьове и внуци на бившето ПОЛИТБЮРО
                        tnm

Коментар

Мечо нещо си се объркал.Разбира се че имаме право.Нямаме право да блокираме улици и обществени сгради.Нямаме право да пречим на другите хора.
                          Всяка позиция на дадена група хора пречи на друга група хора. Ако не пречи на никой значи няма никаква позиция.

за това хората са измислили демокрацията - че преченето да е в рамките на нормалното. Но когато властта превръща демокрацията в изпразнена от съдържание черупка, не може да очаква че възмутените от това хора ще действат така все едно че демокрацията си действа стабилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            И кой да си подаде оставката заради назначението ???

И защо нямаме право според теб да изискваме от политиците след такова провинение да си подадат оставката ???

Защото студентите точно това искат. Да си поеме отговорността правителството и да си подаде оставката.

Студентите са в правото си да искат оставка.

Правителството няма право да остане и един ден след такъв гаф, ако сме европейска държава.

Коментар

То е проява на безумие да си мислят че са спечелили.Това са папурковци някакви.Днес протестират а утре ще отидат да засмучат самолетоносачите на тия срещу които протестират и да им се молят за работа....Смешници.Аз не искам да правят това което искам а да спазват законите
                              А защо не им разрешават да изискват от политиците, те самите да спазват законите ???

Нямаме ли право с бунт да контролираме действията на самозабравилите се политици ???
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                РАЗВНОВЕСИЕ, ДА СЕ МОЛИМ ДА НЕ ДОКАРАТ ТУРЦИТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ В СОФИЯ- ТОГАВА НЯМА ДА Е ИГРА НА ПРОТЕСТИ
                                Ма айде де. Много хора смятат че така доста по-бързо ще се решат нещата. Аз лично не съм привърженик на бързите решения - не са трайни. но нищо не пречи да се пробва какъв ефект ще има.

Коментар

Working...
                                X