Какво става в момента с биткойна никой не знае. Всяка новина която излиза просто се напасва според посоката. Било пораснало заради фючърсите,било паднало заради еди кое си. Тук за отиграване на новини не може да се говори, нито има високочестотни алгоритми нито нищо. Все пак това са гаражни борси. Настана лека паника след хората от това което чета. Някои вярват, че след като Китай забранят и копането и фермите цената ще отлети в небесата поради намаленото копане...... Щом баща ми искаше да му купувам кучета ей така за спорта значи балона найстина е здраво надут и може да се спука всеки момент. Разбира се парите са си ваши и вие си знаете най-добре дали да сте в мача или не. Но цени от 1 милион както твърди бай Марин е налудничево
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3282007[/ATTACH]
Готови ли сте ?
На първо време ...8000 .
После - ще видим
- 1 like
Коментар
-
Много интересно нещо - Битмеин точно днес пуснаха наличност на машини. С9 са с доставка до десет дни. От много време ги подозират тях, че копаят известно време с машините и после ги пращат на клиентите, та може би сега просто няма да копаят и затова толкова бързо ги пращат. Освен това за пръв път от мнооооого време приемаха плащания с долари. Един вид - чистят наличности и са готови да взимат и фиатни пари, а не само крипто. Демек, това не може да е добре за крипто валутите. Обаче, цените на машините бяха високи и всичко се разпродаде за минути. Какви хора ги купиха тия машини басиНадали са напълно начинаещи, щото да купиш от Битмеим си е тегаво. Аз очаквах да останат поне за няколко дни и не можах да се вредя да купя, ама да кажем, че съм зъл оптимист, пък и аз от самото начало съм си дал сметка, че без копане това с криптото ще е чист късмет. И други такива ли има, че така стана
Коментар
-
-
Добри ютро, бай Марине!
Всичко в червено на Койнмаркета. Цялата първа страница. Брои ли се за срив? Почти всички с двуцифрено надолу от снощи.
За един сривлю питам...
Bitcoin and Ethereum plummet as South Korea decides on total crypto shutdownLast edited by IvanTerziev; 16.01.2018, 13:02.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУДРИИИ ТОА УБИТКОЙЙЙЙЙЙЙЙН ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Коментар
-
monopola - в Китай банките като решат да си поискат кредитите от миньорите - фермери ще има продажби на койни в количества каквито днес няма и не виждам и кой ще им ги купи при тази ограничена отдавна ликвидност която помагаше на тарикатите с никакви обеми да качват цена. Така че всичко ще се задвижи наобратно със скоростта на паниката.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
.. нещо като 1500 - 2000
И 7-8К ще е добре за една бърза спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЦената да закове на 14 000? Тя ако закове на 11 000 пак добре.нещо като 1500 - 2000
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНе, при тия такси повече от на банките, и бавни транзакции...
3 транзакции на секунда му е капацитета, 5 преко сили. Абсурд точно Биткойн да е. Новите валути се хвалят с хиляди пъти по-голям капацитет.
само че биккойн феновете няма да са доволни вероятно, те уж искат да е пари и да става за разплащане, ама искат и цената да расте постоянно.
Коментар
Коментар