Първоначално изпратено от Пирон
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Време е да продавате тази ценна “суровина”, биткойн. Може и по-късно, но защо да гълтате много вода като може малко, сега, на 10 000.
Няколко пъти предупреждавам да се разкарва. Първият път бяхме над 16 000, до колкото си спомням.Last edited by Money; 31.01.2018, 00:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Разбира сеИ много добре разбирам какво имаш предвид, та даже и принципно съм съгласен с теб. Обаче нека ти разкажа нещо - преди няколко години числата от тотото се паднаха точно един и същи в два поредни тиража. Шанса за това направо не съществува, няма как нормален човек да участва с точно същите числа като от предния тираж. И се оказа, че 5 или 6 човека са ударили шестици
Направо паднах като го прочетох това, на пръв поглед явно има няколко пълни идиоти. Да, ама въпросните идиоти спечелиха шестици, а пък аз много умния (тото не играя всъщност) стоях, гледах и не вярвах. От тогава се научих да не съдя толкова лесно хората. В повечето неща има някакъв нерационален момент. Та и с тоя токен така - мислим, че е мега глупост и то си е така. Ама пък въпросните мега кретени, дето са го купили са направили няколко стотин процента доходност за ден-два и то точно на този пазар в момента
И все пак - смятам, че са олигофрени купуващите това
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКаквъв продавач? Я си представи, че имам замък в Шотландия, който днес мога да продам за £10млн., а утре не мога да му взема и £3млн.
Моят net worth намалява със £7млн. без да има движение на пари.
Коментар
-
Каквъв продавач? Я си представи, че имам замък в Шотландия, който днес мога да продам за £10млн., а утре не мога да му взема и £3млн.
Моят net worth намалява със £7млн. без да има движение на пари.
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Значи парите са останали в продавача, който пък спря да купува затова 2008 кеша царуваше, икономиката залиня защото оборотите паднаха /метаболизма зацикли/. Толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това говори ли ти нещо?И много добре разбирам какво имаш предвид, та даже и принципно съм съгласен с теб. Обаче нека ти разкажа нещо - преди няколко години числата от тотото се паднаха точно един и същи в два поредни тиража. Шанса за това направо не съществува, няма как нормален човек да участва с точно същите числа като от предния тираж. И се оказа, че 5 или 6 човека са ударили шестици
Направо паднах като го прочетох това, на пръв поглед явно има няколко пълни идиоти. Да, ама въпросните идиоти спечелиха шестици, а пък аз много умния (тото не играя всъщност) стоях, гледах и не вярвах. От тогава се научих да не съдя толкова лесно хората. В повечето неща има някакъв нерационален момент. Та и с тоя токен така - мислим, че е мега глупост и то си е така. Ама пък въпросните мега кретени, дето са го купили са направили няколко стотин процента доходност за ден-два и то точно на този пазар в момента
И все пак - смятам, че са олигофрени купуващите това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Виж сега за всеки актив играта е същата, я ми обясни как така при 3% ръст на БВП американците забогатяха с 20%.
не знам.
но по нашия край като не ти стига заплатата , гледаш какво може да се чопне.
дерзайте мОмци.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да.
има и още нещо, показва до къде стига акъла на някои "инвеститори"
е как да не ги одруса човек?!
докато има телета, ще има и касапи. така думаше дедо.
Коментар
Коментар