Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Какво друго да очакваш лихварите ?
Ето нормално как е:
TRANSACTION FEES
0.00000044 BTC
за от над 0,00030000
Ето тука:
https://freebitco.in/?r=7643777
Не стига, че съм в играта с шитове, а ме караш и комар да играя с тях... Тц. Не ща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
100000 сатошита срещу 0.2 върдж и 2 кучета ми искат от Битрекс
Ето нормално как е:
TRANSACTION FEES
0.00000044 BTC
за от над 0,00030000
Ето тука:
https://freebitco.in/?r=7643777Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
Размера на таксите за транзакции с Биткоин са на най-ниското си ниво от 18 месеца:
https://p2sh.info/dashboard/db/fee-e...r-source=21inc
Още един аргумент на сривлювците - как Биткоина не ставал за разплащания ОТПАДНА!!!
Коментар
-
Добри Ютро!!!
Размера на таксите за транзакции с Биткоин са на най-ниското си ниво от 18 месеца:
https://p2sh.info/dashboard/db/fee-e...r-source=21inc
Още един аргумент на сривлювците - как Биткоина не ставал за разплащания ОТПАДНА!!!Last edited by marin1; 21.02.2018, 06:53.remember remember the fifth of november
Коментар
-
IvanTerziev - първо трябва да клъвнат да го копаят, ето за това е копането измислено. После трябва да го листне борса и други борси да го забележат и те да клъвнат да го листнат за търговия, естественно и търговия трябва да се заформи дори фиктивна.
А по въпроса за мошенника, те всички в бизнеса не са светци и един светец немошеник няма между тях.
Last edited by supertrader; 21.02.2018, 01:56.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Е, и? Мислиш, че не го знам ли
Говорил съм лично с Дан.. какво те кара да го наречеш скам?
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Супермаркета,
Ти оправи форекса, че и тук взе да ръсиш мозък! Кеската замлъкна и веднага се появи ти, нещо намирисват нещата...да не се окаже, че сте едно и също лице?!
Първоначално изпратено от supertraderIvanTerziev - ето ти идея, направи форк на известен койн и си направи едни милиони от нищото и какво ти пука.Баламурници да ти ги дадат колкото искаш.Last edited by IvanTerziev; 21.02.2018, 00:34.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev - ето ти идея, направи форк на известен койн и си направи едни милиони от нищото и какво ти пука.Баламурници да ти ги дадат колкото искаш. Цялата работа е защото са прозрели хватката как с тия кухи неща да източат финансови институции собствените им мениджъри, не е измама но е мега измама очертаваща се. После по медиите ще има - как никой не видя, как не предупреди. Според мен отдавна премина времето когато ЦБ и регулаторите трябваше да ги предупредят че хванат ли финансова институция "инвестирала" пари в нищота ще им отрежат главите и ще ги набият на кол. Един ден народа ще се събуди, нищотата ще са пак нищота които никой нормален ги не иска, НО парите в някои банки и фондове няма да ги има защото уж са били "инвестирани" в нищота.
Ти оправи форекса, че и тук взе да ръсиш мозък! Кеската замлъкна и веднага се появи ти, нещо намирисват нещата...да не се окаже, че сте едно и също лице?!
Коментар
-
IvanTerziev - ето ти идея, направи форк на известен койн и си направи едни милиони от нищото и какво ти пука.Баламурници да ти ги дадат колкото искаш. Цялата работа е защото са прозрели хватката как с тия кухи неща да източат финансови институции собствените им мениджъри, не е измама но е мега измама очертаваща се. После по медиите ще има - как никой не видя, как не предупреди. Според мен отдавна премина времето когато ЦБ и регулаторите трябваше да ги предупредят че хванат ли финансова институция "инвестирала" пари в нищота ще им отрежат главите и ще ги набият на кол. Един ден народа ще се събуди, нищотата ще са пак нищота които никой нормален ги не иска, НО парите в някои банки и фондове няма да ги има защото уж са били "инвестирани" в нищота.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеToя скам едва вчера го дъвкахме. Погледни за eMunie, създателят е същия.
Говорил съм лично с Дан.. какво те кара да го наречеш скам?
Коментар
-
Money - не мисля че блокчейн има някакво реално приложение което тепърва ще се появи и разработи. По въпроса за парите - нормално е да се изобрети нещо по добро от тях което да опосредствя размяната на стоки и услуги, те са прекалено древно изобретение и емитентите са облагодетелствани с това че могат да ги създават от нищото и с тях да си пазаруват като същевременно мързелуват. Няма да е вечно така, но в наше време едва ли ще се случи тази иновация.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар