Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Концентрирай се върху воалитността....а не върху периода. Коя да е валута ако скача и пада на ден с по 5-20%...не е валута. Това е идеята.Просто Ванката с тъпо упорство се опитва да ме убеди, че е лошо да изкарвам пари от койните, защото видиш ли били нищо и било кески или там каквато глупост му вика. Е, с парите от тия кески сега в неделя заминавам 3 седмици на почивка на Филипините. А Ванката през това време ще ви обяснява каква голяма глупост са. Някои хора възможностите и в главите да ги блъскат пак ще ги гонят и ще викат, че са глупост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
хахахахахахаха....................
Първата част на твърдението е под съмнение......Иван може и да си има пари...................
Втората част , не само е 100 % вярна , а и времево , вече може да е така.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Всяка валута подложена на хиперининфлация скача и пада 5 или 20 процена на ден , може и повече. Вече писах вероятно криптосите предричат някакво ексртемно бъдеще. Не заставам зад тезата че са решение , в близко бъдеще . По скоро са балон в края на цикъла. Малко се повтарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А дотогава ще си ги харча с кефКажи сега как се почувства като те клатеше БНБ ... пък после обяснявай за криптото и 10-те разлики
Само дето...що БНБ обвиняваш ей това това ми е чудно ама това е щото си умен. Трябва да си благодарен че в крайна сметка БНБ въведе борда щото иначе щяхме да сме като с биткойна неопределено време. Сега кой да стабилизира биткойна? Или викаш той все ще расте щото е новия долар така че..за кво да го стабилизира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Може................
За баничка с боза .........
На празник - козунак
Коментар
-
А дотогава ще си ги харча с кеф
За баничка с боза .........
На празник - козунак
Коментар
-
А общото между теб и него ще бъде че ако той няма пари...и ти след известно време няма да имаш пари))))))
Първата част на твърдението е под съмнение......Иван може и да си има пари...................
Втората част , не само е 100 % вярна , а и времево , вече може да е така.........
Коментар
-
Концентрирай се върху воалитността....а не върху периода. Коя да е валута ако скача и пада на ден с по 5-20%...не е валута. Това е идеята.
Коментар
-
А общото между теб и него ще бъде че ако той няма пари...и ти след известно време няма да имаш пари))))))
Кажи сега как се почувства като те клатеше БНБ ... пък после обяснявай за криптото и 10-те разлики
Коментар
-
Умен съм, факт.
те ти бижута от мед, проблем?
https://www.google.de/search?q=%D0%B...w=1366&bih=658
писАл съм, че разбрах че биткойна е цифровият долар в момента, в който масата повярва в него. За мен създаването на фючърси беше преломният момент.
ПП: за такива като теб хората са направили централни банки - да ядете дървото както в БГто '97аХиперинфлация и после обмен 1000:1.
И за медтта и за фютчерсите и за времето в което "масата е повярвала" и най вече заради причината за хиперинфлацията и връзката и с централните банки.
Просто е невъзможно да си по умен.
Толкова си умен...че чак ми се изпарява желанието да кажа ква да е глупост....срещу теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
А защо не върнеш 1 година назад или 2? Много удобно си избираш периода нещо. Ако преди 1 година си беше продал къщата за кески, сега щеше да имаш за 10.
Коментар
-
Общото между теб и баба Пена е че нямате пари. Така че за вас двамата няма и значение.))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКога ще повярва баба Пена и дори моя скромна милост в това нещо? Етера в момента е наполовина от преди 2 месеца, Биткойна и той. По едно време гонеха една четвърт от Коледното си ниво.
Ква валута е това??? Днес си продавам къщата за кески, след 2 месеца не мога да си купя и барака с тия "пари"!
Коментар
Коментар