IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KMETA - нормални простосмъртни нямат излишни пари да купуват шътове по 10 000 долара, не си имал от тях за да видиш как се уреждат "борсовите" сделки.
    D.Y.F-091066

Коментар

• KMETA - единственния потенциал на койните е за източване на пари от финансови институции и си прав вместо да вкарат в затвора мениджъри на такива институции "инвестирали " в койни, те пускат реклами да ги възпират. За рекламите е ясно колко ще ги спрат дори предварително, те като видят рекламите и направо ще се "откажат" да източат парите.

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        KMETA - от държавата до сега 1 стотинка не съм получил.
        Значи си в графата - будала ентусиаст.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• KMETA - от държавата до сега 1 стотинка не съм получил.

D.Y.F-091066

Коментар

• Мараба тролове.
            Вкусни ли са ви бюджетните пари от пенсии и детски А ???

Коментар

• IvanTerziev - по скоро защото има малко транзакции, не искат да продават ще хващат следващото "поскъпване" а и от "лихви" печелят.
              D.Y.F-091066

Коментар

• .Крипто новини:

Полската централна банка е изхарчила хиляди долари бюджетни пари за анти реклама на крипто валутите, само за един клип в тубата е платила 30 000$.

https://www.money.pl/gospodarka/wiad...0,2398529.html

В коментарите под клипа има предположение,че 30 000$ хонорар е бил изплатен в крипто валута.

Ето го и клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7GZeyXAFzo

Ко ми триете коментара.
                Въпроса беше риторичен а отговора явно моментален.
                СКАНДАЛА ЗНАЧИ НЕ Е САМО В ПОЛША А И ТУКА.
                Харчат се бюджетни пари от пенсии и детски за защита на частни интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                  Добри Ютро!!!
                  Размера на таксите за транзакции с Биткоин са на най-ниското си ниво от 18 месеца:
                  https://p2sh.info/dashboard/db/fee-e...r-source=21inc
                  Още един аргумент на сривлювците - как Биткоина не ставал за разплащания ОТПАДНА!!!
                  Туй да не е щото народът се усети, и мина на други криптота?
                  5 до 7 транзакции в секунда не стигат за касите на Кауфланд България.

Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Не стига, че съм в играта с шитове, а ме караш и комар да играя с тях... Тц. Не ща.
                    Като махнеш комара е още и фрее лотария, ежедневна лихва, пул за ентусиасти, голяма фрее седмична лотария. и разни материални подаръци.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Какво друго да очакваш лихварите ?

Ето нормално как е:
                      TRANSACTION FEES
                      0.00000044 BTC
                      за от над 0,00030000

Ето тука:
                      https://freebitco.in/?r=7643777

Не стига, че съм в играта с шитове, а ме караш и комар да играя с тях... Тц. Не ща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

100000 сатошита срещу 0.2 върдж и 2 кучета ми искат от Битрекс
                        Какво друго да очакваш лихварите ?

Ето нормално как е:
                        TRANSACTION FEES
                        0.00000044 BTC
                        за от над 0,00030000

Ето тука:
                        https://freebitco.in/?r=7643777

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Добри Ютро!!!
                          Размера на таксите за транзакции с Биткоин са на най-ниското си ниво от 18 месеца:
                          Още един аргумент на сривлювците - как Биткоина не ставал за разплащания ОТПАДНА!!!
                          100000 сатошита срещу 0.2 върдж и 2 кучета ми искат от Битрекс

Коментар

• Добри Ютро!!!
                            Last edited by marin1; 21.02.2018, 06:53.
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• IvanTerziev - първо трябва да клъвнат да го копаят, ето за това е копането измислено. После трябва да го листне борса и други борси да го забележат и те да клъвнат да го листнат за търговия, естественно и търговия трябва да се заформи дори фиктивна.
                              А по въпроса за мошенника, те всички в бизнеса не са светци и един светец немошеник няма между тях.
                              Last edited by supertrader; 21.02.2018, 01:56.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Е, и? Мислиш, че не го знам ли
                                Говорил съм лично с Дан.. какво те кара да го наречеш скам?
                                Eм казах ти, погледни за eMunie. Снимал си муцуната по форумите, и го бяха засекли как се хвали че скамнал някакви още преди да влезе в криптото. "emunie is scam" - пусни туй по търсачките да видиш кво пишат хората. Че и Радикс намирисва отвсякъде.

Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Супермаркета,
                                Ти оправи форекса, че и тук взе да ръсиш мозък! Кеската замлъкна и веднага се появи ти, нещо намирисват нещата...да не се окаже, че сте едно и също лице?!
                                Тука съм бе. Като го няма монопола и нямам стимул да сипвам.
                                Първоначално изпратено от supertrader
                                IvanTerziev - ето ти идея, направи форк на известен койн и си направи едни милиони от нищото и какво ти пука.Баламурници да ти ги дадат колкото искаш.
                                Най-лесната работа да си билднеш крипто по избор, и да се наредиш до ония 700 изоставени криптота.
                                Last edited by IvanTerziev; 21.02.2018, 00:34.
                                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Working...
                                X