If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще се изкефя максимално и ще изпия едно шампанско, ако закарат цената до 50 цента за биткойн.
Няма вече нови балъци в понци-схемата...
-76% от началото на годината. Койнаджиите ще стискат до край виртуалното нищо.
Докат пиеш едно шампанско, дали мое си налеем по няколко големи ойските с парите от фючърси, как мислиш хахахаха
Ще се изкефя максимално и ще изпия едно шампанско, ако закарат цената до 50 цента за биткойн.
Няма вече нови балъци в понци-схемата...
-76% от началото на годината. Койнаджиите ще стискат до край виртуалното нищо.
Ха Барби, Помня го много добре този твой пост, както и другия около коледа 2013 г. който ме провокира да се захвана с тази работа (копането), но за "смърта" на Биткоин мисля че бъркаш! До година, две ще стане ясно дали си прав или не.
П.С. Ако имаше бонуси за цитиране на мнения в този форум - май щях да съм събрал 2-3 Биткоина или 10-тина Унции Злато или поне разходка до Луната, ама то НЯМА......
А честито! Само преди няколко чАса го предвидих, ако не са го изтрили.
п.с. Изтрили са го. Явно не е било по темата
п.с. 2. Лайткойн вече официално поевтинял двуцифрен брой пъти (не процента), демек 10,14 пъти по-евтин от пиковата си стойност.
Mr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018, след това на 06.10.2018, 14:14
Сега собствениците на койните могат да си сметнат колко са загубили, защото не послушаха съветите ми
Те всичките койни ще измрат до тогава, ти за биткойна агитираш
Аз си ликвидирах и последните биткойни още януари 2018, а лайткойните през март
Само блокчейн-технологията ще остане, и ще се прилага само от професионалисти а не любители
Добри Ютро
Цената на Биткоин Кеш (BCH) скача с над 8% за последните 24 часа! На 15-ти този месец ще се прави ъпгрейд на мрежата и последните няколко дни има успешни тестове за това https://stresstestbitcoin.cash/asset...est_report.pdf
Цената като нищо може да отиде до 1/5 от цената на Биткоин (може и по-нагоре) а това значи поне 3 пъти увеличение от текущата цена!!!
Да няма после пак нечули/неразбрали .....
Здравей,
мина ли ъпгрейда? Кога да очакваме 3 кратното увеличение на цената?
не "копате ли" бе кво става ? ай че потънаха NVDA и AMD еее имаше един философ дет стоеше плътно зад биткойна и зад тия акции дет щели да стигнат необятни висини, ее стигнаха верно ама има и гравитация кат гледам същото се отнасяше и за пичкенкойна дет нешо не ги виждам тия пеесе и сто бона дет щеше да хои иии нещо май прекратихме мнооо бръже с "бъдещето на парите" .....
не "копате ли" бе кво става ? ай че потънаха NVDA и AMD еее имаше един философ дет стоеше плътно зад биткойна и зад тия акции дет щели да стигнат необятни висини, ее стигнаха верно ама има и гравитация кат гледам същото се отнасяше и за пичкенкойна дет нешо не ги виждам тия пеесе и сто бона дет щеше да хои иии нещо май прекратихме мнооо бръже с "бъдещето на парите" .....
Вие безработните икономика не правите, само точене на цоциала
Познаваш човек (задочно), изкарал 30 000 лева от копачки (не от копане, подчертавам). Дали не му е смешно хахахахаха
То баш от копачките направиха парите, също като златната треска у Клондайк.
Да са ти честити!
Тука основно се чепкаме за цените на криптото, от хардуера основно се печели, тоя дето го продава.
Ех, нова икономика щяхме да правим, пък то...
Бъзикаме се ние, ама познавам хора дето натикаха по 30 000 лева за копачки, дано не потънат, че там не е смешно.
Аз познавам набили по няколко стотин хиляди... и са се нас....ли вече
Коментар