Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
Мисля, че ще е доста по-различно. В момента биткойн се изкупува основно от големи институционални инвеститори, които гледат доста по-напред в бъдещето, а не гонят бързи печалби. Заявките за продажба в Койнбейс до $40 000 са под 3 000 биткойна.
И аз ама съмнения че размера на корекциите може да се ограничът до към 25 процента , поради влизане на институционалните. Дали това влизане е релно с големи обеми или символично и повече медиино бръщолевене.
Тая работа докато не реши да разтовари некой Кит.Last edited by Todor Sabev; 17.12.2020, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Освен техническите подкрепа като предишни дъна и други, когато койна е във възходящ тренд обикновено коригира между 30 и 40 процента преди новият импулс на горе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениепомпате ли дирижабъла...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
На 17800 е ниво съпорт / резистънс и ще е здравословно да охлади на тези нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНещата отиват към обръща тези дни като се тестава нивата от 15000 - 17000 януари месец. Да видим дали спускането ще е от тук или от 25000 - 26000
Коментар
-
Нещата отиват към обръща тези дни като се тестава нивата от 15000 - 17000 януари месец. Да видим дали спускането ще е от тук или от 25000 - 26000Last edited by Todor Sabev; 17.12.2020, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!И на Печелившите ЧЕСТИТО!!!
Добре че имах някое и друго спестено койнче,
та да започна преди 7 дена отново разкопките на BTC, ETH, XMR и MATIC
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеТъкмо щях да пиша, че доста хора от тази тема трябва да имат кафяво по гащите в момента.
Интересно е дали ще успее да се задържи над 20к. Ако одобрят стимулите според мен има шанс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Намерило се кой да ме съветва как се правят пари. Що не вземеш да се гръмнеш в едноклетъчния мозък, че по-малко ще се мъчиш?
ПП: Ако модераторите изтрият този постинг, да не забравят да изтрият и предишния, в който освен заяждане има и две лъжи, както и един просташки съвет от провалил се в живота комплексар.И тук ли ша пискаш кат девица, засрами се бе коскоджамити дъртак вече!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти вместо да топлиш реката с тока от панелите си, можеше да купиш копачки на безценица и да правиш ПАРИ сега. Опа, ти май се беше набутал по 7 бона бройката...
ПП: Ако модераторите изтрият този постинг, да не забравят да изтрият и предишния, в който освен заяждане има и две лъжи, както и един просташки съвет от провалил се в живота комплексар.Last edited by Mateev; 14.12.2020, 23:53.
Коментар
Коментар