IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

От 3000 на 60 000,което прави точно 2000%.
    Не по врат, а по шия. За мен апокалиптичните картини, които се рисуват са напълно необясними. Ако коментиращите бяха на позиции в злато, вероятно щяха да обмислят самоубийство.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Нищо критично няма там. Критично ще е пробив на 200 EMA, което е 36-37к. Напълно адекватен тренд. Просто повечето хора искат да станат милионери в рамките на месец и сънуват bull run до половин милион до края на годината. Биткойн е повишил цената си с 1000% за една година. Как това може да е драма?
      От 3000 на 60 000,което прави точно 2000%.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Потърси си ги, има Гогол

https://www.youtube.com/watch?v=Mh3g2n1zRdw
        Ами не виждам никаде български борси. Излизат само нещо като чейнч-бюра, които предлагат обмяна на крипто срещу кеш.
        Аз питах дали има официална българска борса за търговия с крипто в реално време през някаква платформа. Значи няма.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

Много бързаш, според мен ще пада още. Критичното ниво от 49 е пробито
          Нищо критично няма там. Критично ще е пробив на 200 EMA, което е 36-37к. Напълно адекватен тренд. Просто повечето хора искат да станат милионери в рамките на месец и сънуват bull run до половин милион до края на годината. Биткойн е повишил цената си с 1000% за една година. Как това може да е драма?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Там - на 43к - имаше triple bottom и сериозни покупки. Това ми се струва адекватна цена за лятото на 2021г.
            Диапазона на търговия вече ще е между 40хил и 50 хил докато пробие долната граница и отиде между 30хил и 40хил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
              Кротна се..а сега отново към невиждани върхове.. ИХУУУУ
              Много бързаш, според мен ще пада още. Критичното ниво от 49 е пробито, като добавим и още някоя лоша новина, хептен нещата отичат. От друга страна ако преодолее корекцията без да се стигне до краш, ще има голямо покачване на горе, може би над 70к

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                Такам, според аматьорските ми познания по ТА, следващо критично ниво е от около 43 к, колкото е било дъното на най-сериозната корекция след покачването над 50 к от февруари. Би трябвало да има сериозен съпорт там, ако бъде пробит, вече отиваме на нива от около 30.
                Там - на 43к - имаше triple bottom и сериозни покупки. Това ми се струва адекватна цена за лятото на 2021г.

Коментар

• Кротна се..а сега отново към невиждани върхове.. ИХУУУУ

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

а ти продаде ли?
                    да, на топа

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      Тварите лииии ?
                      а ти продаде ли?

Коментар

• Тварите лииии ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И коя е българската крипто-борса?
                          Потърси си ги, има Гогол

https://www.youtube.com/watch?v=Mh3g2n1zRdw

Коментар

• Реалист човек

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Има, ама не е баш голяма като тях и не е баш една. И най-вероятно собствениците и пишат по такива форуми колко е як биткоина.
                              И коя е българската крипто-борса?
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Такам, според аматьорските ми познания по ТА, следващо критично ниво е от около 43 к, колкото е било дъното на най-сериозната корекция след покачването над 50 к от февруари. Би трябвало да има сериозен съпорт там, ако бъде пробит, вече отиваме на нива от около 30.

Коментар

X