Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Нищо критично няма там. Критично ще е пробив на 200 EMA, което е 36-37к. Напълно адекватен тренд. Просто повечето хора искат да станат милионери в рамките на месец и сънуват bull run до половин милион до края на годината. Биткойн е повишил цената си с 1000% за една година. Как това може да е драма?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Аз питах дали има официална българска борса за търговия с крипто в реално време през някаква платформа. Значи няма.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Много бързаш, според мен ще пада още. Критичното ниво от 49 е пробито
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Там - на 43к - имаше triple bottom и сериозни покупки. Това ми се струва адекватна цена за лятото на 2021г.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКротна се..а сега отново към невиждани върхове.. ИХУУУУ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеТакам, според аматьорските ми познания по ТА, следващо критично ниво е от около 43 к, колкото е било дъното на най-сериозната корекция след покачването над 50 к от февруари. Би трябвало да има сериозен съпорт там, ако бъде пробит, вече отиваме на нива от около 30.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И коя е българската крипто-борса?
https://www.youtube.com/watch?v=Mh3g2n1zRdw
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Има, ама не е баш голяма като тях и не е баш една. И най-вероятно собствениците и пишат по такива форуми колко е як биткоина.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
�
Коментар