Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
better, 10% от койните който има ще може да генерира цялата верига, като се появят по бързо смятащи аналогови машини, всички задачи които се решават с много смятане могат да бъдат сведени до аналогови такива. Както с логаритмична линийка се пресмята за отрицателно време.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеPublicly traded MARA Holdings raises $1 billion to buy more Bitcoin.
Това не го разбирам. Маратон са един от големите миньори. Би трябвало да продават изкопаното, за да си покриват оперативните разходи. Вместо това набират средства, за да купуват това което добиват.
Вземат заем за да купят конове> акциите им хвърчат>залагат поскъпналите акции за още по-голям заем, и така схемата се повтаря. Докато Биткойн поскъпва със 100% от нач на год, акциите на Mstr поскъпват с 400+%. Общи взето все едно вземат биткон с ливъридж.
В булмаркет схемата изглежда перфектна, но при мечи пазар ще е има рев и сАполи....Last edited by better; 22.11.2024, 12:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чакай тръм и елония да влязат в белия дом
може по-лакоми да са
Идват се по-добри дни за Биткойн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Скоро уличиха Бинанс в пране на пари, глобиха ги няколко милиарда, дори шефа им - CZ влезе в затвора за няколко месеца. Конфискация на средства няма как да има, както няма и при баМките уличени в пране на пари.
С две думи, перат си пари, фащат ги, плащат глоби (10-20% от изпраното) и си свиркат.
може по-лакоми да са
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеBetter, нищо не съм махнал.
Иначе и аз не съм първа младост, на 41 съм.
Я гледайте тука какво довлече дядо Мраз:
BREAKING: Donald Trump's 'crypto advisory council' expected to set up strategic #Bitcoin reserve, Reuters reports.
Я вижте като встъпи в длъжност Тръмп кой е първия уволнен:
https://x.com/GaryGensler/status/185...-all-time-high
И на последно място, вижте Китай пак как не знаят какво точно искат:
Chinese court rules #Bitcoin and crypto ownership legal as Bitcoin surges to record $97,930 - SCMP
Ако искате им продавайте на всички тия част от койните си, аз мисля, че трябва да платят доста по-висока цена за тях. Ще го видя Тръмп как ще намери 200 000 кончета, освен ако не са измислили план с приятелчето Лари Финк как да дъмпят. Или да не се окаже, че Сатоши е ЦРУ и тия 1 млн. Биткойна за които Тръмп говори да се окажат вече купени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
достатъчно е да секвестират биткона на някоя голяма борса уличена в 'пране на пари' - примерно
С две думи, перат си пари, фащат ги, плащат глоби (10-20% от изпраното) и си свиркат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеBetter, нищо не съм махнал.
...
Ако искате им продавайте на всички тия част от койните си, аз мисля, че трябва да платят доста по-висока цена за тях. Ще го видя Тръмп как ще намери 200 000 кончета, освен ако не са измислили план с приятелчето Лари Финк как да дъмпят. Или да не се окаже, че Сатоши е ЦРУ и тия 1 млн. Биткойна за които Тръмп говори да се окажат вече купени.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Как е еврейчета. Малко остана до сечта.Ама ще е много хубава обещавам ви. ЯххяхяхяяLast edited by the architect; 22.11.2024, 06:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеП.С Ако съм на 30 и нямам някаква спешна нужда не бих продал нищо (или почти нищо).....
Коментар
-
Better, нищо не съм махнал.
Иначе и аз не съм първа младост, на 41 съм.
Я гледайте тука какво довлече дядо Мраз:
BREAKING: Donald Trump's 'crypto advisory council' expected to set up strategic #Bitcoin reserve, Reuters reports.
Я вижте като встъпи в длъжност Тръмп кой е първия уволнен:
https://x.com/GaryGensler/status/185...-all-time-high
И на последно място, вижте Китай пак как не знаят какво точно искат:
Chinese court rules #Bitcoin and crypto ownership legal as Bitcoin surges to record $97,930 - SCMP
Ако искате им продавайте на всички тия част от койните си, аз мисля, че трябва да платят доста по-висока цена за тях. Ще го видя Тръмп как ще намери 200 000 кончета, освен ако не са измислили план с приятелчето Лари Финк как да дъмпят. Или да не се окаже, че Сатоши е ЦРУ и тия 1 млн. Биткойна за които Тръмп говори да се окажат вече купени.
Коментар
Коментар