Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСпрях си копачките и искам да си изтегля изкопаното. Но ми излиза следното съобщение:
You have a pending payout. The submitted request has a Gas Price Limit setting of 132.27 Gwei, which is below the current base fee of 133.47 Gwei. Your pending payout can only be processed once the network fee falls below this limit. Go to the settings page to update your Gas Price Limit setting and speed up your tx.
Нищо не разбирам - какви стойности трябва да задам за Gas Price Limit за да ми изплати етерите. Или просто трябва да седя и да чакам
P.S. Изплатиха се сами
В момента 112 gwei = $14.85.
Коментар
-
Спрях си копачките и искам да си изтегля изкопаното. Но ми излиза следното съобщение:
You have a pending payout. The submitted request has a Gas Price Limit setting of 132.27 Gwei, which is below the current base fee of 133.47 Gwei. Your pending payout can only be processed once the network fee falls below this limit. Go to the settings page to update your Gas Price Limit setting and speed up your tx.
Нищо не разбирам - какви стойности трябва да задам за Gas Price Limit за да ми изплати етерите. Или просто трябва да седя и да чакам
P.S. Изплатиха се самиLast edited by IvelinaJensen; 23.11.2021, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеCRO се скъса тия дни. Някой разбра ли защо? Не че се оплаквам - 80% от криптото ми в CRO.
Мисля че това е една от причините.
https://markets.businessinsider.com/...ippers-2021-11
Освен това ги гледам, че в последно време са доста активни. Повечето други дивелопъри "спинкат сладък сън", тези са доста активни и съответно резултатите не закъсняват.
Според мен имат реален шанс да са в топ 10 до няколко месеца, а стигнат ли до там въпрос на желание е да останат.
Виждам и още нещо, "издействали са си" "Buy" бутонче в coinmarketcap, само топ монетите имат такова. Което забелязвам води към тяхната страница, а не към Binance, това е супер реклама.Last edited by Xman1; 23.11.2021, 19:14.
- 1 like
Коментар
-
Идеята ще бъде финансирана с токенизирани облигации, обезпечени с криптовалутата
economic.bg
На хоризонта се задава първият биткойн град
Ел Салвадор планира да построи първия в света биткойн град, който ще бъде финансиран от токенизирани облигации, обезпечени с криптивалутата. Това обяви президентъ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеТук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.
Вероятно някоя от нашите банки ти е блокирала транзакцията "за твоя защита".... правят го понякога.
Тия банкомати обикновено са на някоя наша банка и от там са я спрели. Те като чуят крипто и изпадат в "екстаз", та не се учудвам.
Предполагам при обръщане крипто --> кеш им светва някоя "ламба".... няма да ти дадат подробности, ако се случило това, нито ще ти кажат къде са ти парите. Може след 1 - 2 месеца да ти ги отблокират евентуално.
А има и още един вариант, нали не си теглил събота или неделя?! Те тогава "почиват" и вероятно няма кой да ги обработва всички тия "съмнителни транзакции".
До колкото знам, нищо че транзакциите с картата изглеждат моментални, всъщност реално минават след около 1 месец...
Защо не си пазаруваш директно с картата, а теглиш от банкомат?!
Коментар
-
Тук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеhttps://cointelegraph.com/news/is-us...partisan-issue
Силен сигнал за дълги е това1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Прост си, тъп си, и заради това си беден като църковна мишка. Освен това си невиждан злобар, което също е плод на некадърността ти и невежеството ти, довели до цял живот въргаляне на дъното на обществената йерархия. Избиването на комплекси във форума няма да те направи по-богат, а само ще демонстрираш на всички как пикаеш кръв от злоба, гледайки как другите хора са по-успели от тебе.
Господа модератори, ще ви помоля да озаптите този злобар, който влиза в темата само за да се заяжда с хората. Разгледайте му постингите надолу, и ще видите, че съм прав.Като ти виках да продаваш, спа - сега дъмп. Ти си еталонен анти-индикатор в криотото отдавна, че и пример за безхаберност, затова те обраха. И миньорстването - същия провал и то. Няма ли грантове - не можеш една стинка да изкараш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ко стана с твойто + 100, ей го скоро беше пак да се изкажеш неподготвен?Колко си на минус, да не стана -1000 хахахаха
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Койните са като физическото злато, купуваш и забравяш. Аз ако ще му треперя при всяка корекция за какво ми е!Колко си на минус, да не стана -1000 хахахаха
- 1 like
Коментар
Коментар